Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 62 091
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 765
Ели, какво става?

Ети, погледнах да видя дали не съм писала и са съм забравила. Та и аз при твоите искания.
Плюс още едно - искам да мога да дойда да ти помогна в работата  😊
А ние да имаме работа тази година!

# 766
Ох, Ели, проверих новините. Момичето от катастрофата не е оцеляло. Много се надявах, че ще се пребори.
Като се прибирахме с детето бяха блъснали велосипедист. Надявам се да оцелее.

# 767
  • някъде ... тук ...
Не е за моето семейство, но...
И аз прочетох лоша новина.
Лино го е изтрила, но го видях после и другаде..

Напоследък само ви чета. Не ми се пише. Няма и кой знае какво.

# 768
Днес егати смотания ден. Не знам вибрации ли е, какво е.
Някакво тревожно очакване, пия мента-глог и валеряна.
Първо Калин си пукна главата. После една тръба се е пукнала от студа. После майка ми се обади, че са и преместили планова операция от другата седмица за 20,септември. Тя е ва шепа хапчета заради болкте и е неподвижна. Сега една сестра ни води за носа след хилядите връзки които използвах. Сега си мисля дали Германия да поемаме или Турция.
Болните да оздравяват, другите да излизат от дупката.

# 769
  • на Мелмак
Ели, какво става?
Съни Hug
Руми, работата не ми тежи, аз много си я обичам, тя ме разтоварва. Натоварва ме батака, който сътворяват хората, които работят /ели при мен. Толкова малко им коства да си свършат нещата. Иначе претенции имат. Нищо, здраве да е. Днес бях в изключително тъпа ситуация по този повод.
Аууу, прочетох ви! Cold SweatCold Sweat

# 770
Ех, момичета, тъжни постове тази вечер тук...много тъжни.

# 771
  • Бургас
Тит, добре ли е Калин? Стискам палци майка ти по-скоро да получи нужното лечение! Как така 20.09? Ми то има една година дотогава!?

Марто се разкашлял следобед в градината, имал и сопол. Откакто сме се прибрали няма нищо. Ще си седи вкъщи цяла седмица, другата пак така, че кака му е във ваканция и той ще намаже покрай нея. Та така, една седмица на градина, две вкъщи.

# 772
Добре е, слава Богу. Играха баскетбол с баща си в къщи и Калин да го блокира и в комина. Изкривена шина… мислех да го ремонтирам, но ще го оставя, да му напомня.
За мама записах час в сряда. Осъзнах, че за да ми се обади болките са много силни(тя е с изключително висок праг на болка). След всички тези неща взех да се замислям за нашето здраве с ММ.

Селесте, може би така е по-добре.
Аз едно се чудя, докато живеехме в САЩ нямаше грипове, поне в нашия щат не съм чувала. Тук забелязвам, че децата често боледуват. А там със сополи си беше нещо нормално да са на градина.

# 773
  • на Мелмак
Боби, как е баща ти?

Тит и двете държави са добра опция.

# 774
Тит, е как 29.09. Да не би да искате точно определен лекар 🙄
Дано бързо се оправи майка ти.
И на Калин бързо да му мине.

Тъжна вечер, определено.

# 775
Не е при този лекар, които искахме. При негов колега , от екипът му е. За другата седмица беше записана от август 2021. Сега нали презаписват заради спрени планови операции. Сестрата от приемната я е записала за 20 септември, щото нямало места. А докторът още от август каза, че операция трябва да се направи веднага. Още се чудя дале да накова сестрата пред шефа на болницата.  От друга страна си казвам, значи не трябва да е при този лекар. Но шепата обезболяващи всяка вечер и нарушеното качество на живот ме карат да не оставя работата така.

# 776
Тит, не е трябвало да е при този лекар, нито пък тази болница.
Късмет 🍀

# 777
И аз с това се успокоявам.

# 778
Добро утро.
Да се оправят всички болни. Тит, ще намериш друг лекар, това е безумно дълъг срок.
Не можах да спя добре, събудих се в 4, като не успях да заспя до 5, станах и се боядисах, че не успях уикенда.
Телефонът ми казва, че е -14, а се усеща като -18. Обичам зимата, но лятото някак по-розов изглежда животът.
Хубав да е денят ви и без неразположения.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 05:57 от Sunny29

# 779
  • На брега на реката
Добро утро!

Със свито сърце прочетох темата!

Май лошо започна тази година, а друго си пожелахме! Дано все пак, има разум в главите на хората, а ангелите пазители, да бдят над нас!

Присъединявам се, към исканията на Ети и ще добавя още едно: Искам да чета, за щастливи преживявания, сбъднати мечти и осъществени пътувания!

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 09:00 от Бубoлина

Общи условия

Активация на акаунт