Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 39 620
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Кърджали
Така...
Джейлин получи солидна сума от болницата, която спаси от делото. Май имаше намерение да изтегли и кредит, за да може да си купи и кола (Ългаз не остана очарован от идеята че вече няма да ѝ е шофьор)
Йекта май беше разбрал само че колата с Лачин е ходила някъде . Може би шофьоа и Лачин са се усамотили някъде. По телефонния сигнал беше установено че Лачин не е доближавала Шиле
Джейлин очаквано реагира остро на новината за оставката на Ългаз. Каза че го е виждала с каква любов си върши работата, че не може да я убеди че му е омръзнало. Каза че като адвокат може да се наложи и да лъже, което той не може да направи. Каза че не може да приеме жертвата, която Ългаз прави за нея.
Само дето не подскочих после когато Джейлин отиде на церемонията по заклеването му. Съгласна несъгласна, поне беше до него.
Оказа се че нещо изстрелите не пасваха. Ъгли, не знам си кво. Според Ерен и Метин мощ Джейлин е казала в пказанието си че е била ударена и паднала и видяла самото убийство, трябва да има и трети куршум ( сега не мога точно да цитирам думите им). Предположиха че третия човек е бил с ръкавици.
Когато Джейлин каза че е видяла жена, Парс се обади на Ерен и попита на кой номер отговарят следите от обувката. 43 номер..
Според мен и ръкавицата можеше да изчезне... На излизане онзи лаборант каза да не пипат нищо, но момичето видя че ръкавицата е изсъхнала и започна изследвания - откри кръв на Енгин (явно е проверявал дали диша ) и мъжки косъм.Тогава Ерен предположи че убиецът е дългокос мъж. Имаме ли дългокос мъж в картинката, имаме.
Джейлин я наказаха 3 месеца да не може да практикува заради някакво старо разсл срещу нея. Така ще не ще , Ългаз ѝ стана адвокат

Човекът който дойде при Джейлин разказа че се е бил скарал със съдружника си и на следващия ден е бил намерен уби, прострелян. Прокурорскияр инстинкт на Ългаз проговори. Попита Джейлин дали би поела клиента ако наистина го е направил. Джейлин попита човека дали го е направил, той каза не. После Джейлин каза на Ългаз че ако се появи и най малкото съмнение в нея, няма да го защитава, защото цитирам "Както аз те развалих теб, така и то мен ме промени".   Ългаз си имаше своите съмнения и помоли Ерен да провери. Ерен му се обади и ми каза че дори в полицията не са разбрали веднага че човекът е бил прострелян. Ългаз даде адреса на човека на Ерен и каза да го арестуват.
Ерен ще си има проблеми с Тууче. Тя тръгна да играе на наркодилър със Сердар и компания, и реши да скрие наркотика в дома на Ерен. Затова и изведнъж реши че ще живее при новия си баща.
а да, и Мердан прати човек при Гюл, с предварително подготвеомот фалшификатор писмо  ( съкилийник на Зафер им е дал някакво писмо с негов почерк), в което пишеше чче съжалявал че заминал ала балаю Човека каза на Глю че били заедно в кораб за Хаити , на него му се наложило да се върне защото близък починал. Кораба бил задържан в Хаити за неизвестмо колко време защото фирмата фалирала.

А и апе по това което показха  в началото си мисля че Зафер е заровен много близко до мястото където бе убит Енгин)

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 23:30 от Aлекcандрa

# 556
Алекс, благодаря! Flowers Bouquet
И за всички коментари! Flowers Bouquet

Енгин може би искаше да покаже на Джейлин гроба на баща ѝ.
Ерен яко ще загази, този наркотик ще се продава и или Тууче трябва да го изнася от дома или някой ще идва да взема от него. А колегите му даже не знаят, че има дъщеря.

# 557
  • Кърджали
Трябвало два дена да го скрият някъде докато дойде време да предадат стоката. Тоя път ще им се размине и ще пробват пак . А Ерен ще си мисли че има шанс да се сближи с дъщеря си
Ух тия калпазани

# 558
Кой е дългокосият ни мъж?

# 559
  • Кърджали
От лабораторията
Той май отгговоряше за уликите.

# 560
Приятелят на Сердар в магазина за телефони не е ли с дълга коса?

# 561
Алекс, но тогава този трябва да е бил на местопрестъплението или ... да е манипулирал доказателството.

# 562
  • Кърджали
Имаме един незнайно как възникнал пожар при който изгаря много важна улика.
А.и Йекта ( съответно и Енгин предполагам) имаше връзки в лабораторията. Не веднъж подменяха улики.. И по угарките от цигари незнайно как се оказа че няма днк
Приятелят на Сердар от магазина не го помня, трябва да се върна да го погледна

# 563
Имаме един незнайно как възникнал пожар при който изгаря много важна улика.
А.и Йекта ( съответно и Енгин предполагам) имаше връзки в лабораторията. Не веднъж подменяха улики.. И по угарките от цигари незнайно как се оказа че няма днк
Приятелят на Сердар от магазина не го помня, трябва да се върна да го погледна
Приятелят на Сердар от магазина е с брадичка, но е късо подстриган
Познах за фалшивото писмо до Гюл. Много деликатно се преустанови издирването на Зафер.
този Осман - какво да го прави човек, влюбен е, и сега май татко ще става, мили Боже! Изгубена кауза е той!

# 564
Парс и Ългаз взеха две проби от двора на Йекта, той не знаеше и унищожи едната проба. Какви мерки взе Парс - никакви. Няма друг мъж с дълга коса освен ако не е перука.
Сегашната коса на Седа много явно личи, че е перука - когато отиде в дома на Парс стърчеше встрани и тя я прибра с ръка зад ухото.
Разбрахте ли какво е това, което Нева оглеждаше с Джунейт - дом, офис? Тя сега къде живее.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 09:29 от LU4IQ

# 565
  • Кърджали

Ревнуващ Ългаз Кая
Тук колега и приятел на Джейлин ѝ казва че е е получила забрана 3 месеца да практикува за нарушение на някакъв закон.
Казва ѝ "Ако имаш нужда от помощ, аз съм насреща"
Погледа на Ългаз е "Ало, ти къде се буташ" 🤪😂🤪😂

Нева  май си търсеше дом , защото коментираше че ѝ харесва кухнята
.

# 566
Този поглед Sunglasses

От "Любов 101" има достатъчно материал да се доразвие последната сцена Joy

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1485378380468006912/pu/vid/ … QbZHzY.mp4?tag=12

# 567
# 568
  • София
Добро утро, момичета!
Благодаря ви за интересните и умни коментари. Специални благодарности за Алекс, която е разказала подробно за случилото се. Аз чакам руските субтитри. Много въпроси имам, които съвпадат и с вашите и отново в очакване за следващата неделя. Рейтинга е чудесен:

Хубав понеделник и бъдете здрави.

# 569
  • Кърджали
Това е стар рейтинг - пише 9ти януари, 15та серия
От тази още не го намирам
Неофициално цифрите са следните

И официално

Браво! Чувствам се като майка на дете, завършило с отличие

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 09:17 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт