Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 38 965
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Аз след този фраг направо изпадам в диабетна кома...Къде са тия мъже и защо аз като си намирах моя, нямаше такъв избор....
Aлекc ,съкровище, направо с тоя лаф ме
Отделно се смях със сълзи, на глас си се кикотя, та чак и сега, докато пиша. Добре, че съм в къща, та комшии нямам наблизо.
Тоя Ългаз ще вземе да съсипе много семейства тук. Stuck Out Tongue Winking Eye Сема да внимава в картинката Kissing Heart
Пак Гюл каканиже - бла, бла. Няма да млъкне докато не постигне своето
На мен хем ми се иска да видя Джей с бяла рокля, хем ми се иска да им се опъне, както го е решила. Какво има да доказват - брака е законно сключен, консумиран е вече, да си направят една тържествена вечеря за двете семейства, да се запознаят помежду си и..... кой от къде е.

# 676
  • Кърджали
Аз да си повторя. "Жена, гледаш филм. Ългаз Кая е измислен герой. Слез на земята". Повторих си ..
Добре, че вече съм женена, че сега ако си си избирах мъж, стара мома ще си остана. Сема Ергенекон много вдигна летвата....

Часът е по никое време. Аз до сега гледах Любов 101. Пак ми се насълзиха очите малко през последната серия ... Време е да лягам вече...

# 677
Благодаря на Алекс за фрагмана Flowers Hibiscus, на всички за споделеното! Flowers Hibiscus
Не съм си и мечтала за сватба на Ългаз и Джейлин Heart Eyes Ще е доста смешно да ходят да я искат след като тя сама пристигна и се настани в дома на Ългаз. Joy Имаме нужда от веселба, обожавам сватби, танци, ако може една цяла серия да посветят на нея. Имат си и кум да им пее Wink

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1487181118742970372/pu/vid/ … ZiEHGZ.mp4?tag=12

# 678
Момичета ❤️, може би Уур е прототипът на Ългаз. 😉

И като си го помислих завидях отново на Сема, но и се успокоих - ето на, не може в живота хем с прекрасна душа, хем пък  и тооолкова чаровен . 😀

Алексче, 💕аз снощи не мигнах заради  друг един такъв герой - на Алперен 😘 от Ако мъж обича.

Мъка, мъка.... 😀

# 679
Пепелче, мислех си същото за прототипа Уур-Ългаз✌
Ох, и аз гледам сериала с Алперен и Бюшра. Много му отива тази роля😍

# 680
Ревна Чолак се присъединява към каста на "Присъда".

Арабките още не са проучили коя роля ще изпълнява. Струва ми се, че ще ни покажат детството на Джейлин  - има прилика с Пънар.
Детето на Седа май беше русичко и по - малко.

# 681
# 682
# 683
Нашите любимци

https://www.instagram.com/p/CZUQ8lTopoy/?utm_medium=copy_link
И само мъжката част. 😀

# 684
  • Кърджали
Хаштага тази серия е #İçimizdenBiri  - Един от нас..И мисля че се отнася за убиеца...

# 685
Хаштага тази серия е #İçimizdenBiri  - Един от нас..И мисля че се отнася за убиеца...

...........и ние го търсим..............Grinning

# 686
Благодаря за бг превода на сериала и хаштага.
Не знам на кой превод да се доверя за обясненията на Метин -- според руския превод ръкавицата е хвърлена в отточната тръба и водата я е изтласкала.Това стеснява заподозрените само до тези,които имат или знаят къде е резервният ключ.Според бг превода--тя е хвърлена на дълбоко,но след оттока на водата остава отгоре.Тук всеки е заподозрян.От предните епизоди ни показаха,че Метин и Йекта горят кървавите улики.Очаква ни изненада кой е убиеца?Малко остава.Дано довечера да разберем! Приятно и безпроблемно гледане!!В

# 687
  • Кърджали
Това е било като рекичка, която  в момента на убийството имало повече насъбрана вода. Според Метин убиецът я хвърлил там с идеята че ще потъне и няма да я намерят. Само дето водата оттича и ръкавицата се  показва

# 688
Предполагам ,че убиецът е от нашите герои , няма да е външен човек в никакъв случай . Иначе няма да е интересно . Аз искам да е Йекта , да е искал да убие Джейлин и да е застрелял сина си . После какво му остава , да замита следите .  .. Но кой ли знае кой ще да е убиецът , Сема дали още ще ни мъчи ? Чудя се дали на Уур казва .И каква ще е следващата интрига ?
Не искам сватба , защото се боя ,че точно тогава ще се появи трупа на Зафер и много ще ме е яд и жал заради чудесната млада двойка .
Хайде чао за сега , след малко сме на кино Grinning

# 689
Моля да дадете линковете за онлайн с руска "азвучка". Hands Pray
Не знам къде ми се губят през седмицата... Blush

Общи условия

Активация на акаунт