Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 38 976
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Алекс , бързо да се оправяш , независимо какво е Flowers Four Leaf Clover
Мерси за интервюто , аз също помня Уур от първия ми сериал Перла , но не знаех ,че Сема е била СЦ . Той е прекрасен човек и обожава и цени талантливата си съпруга . Много преживяха , когато се бореха с рака , мисля ,че по времето на Кара севда беше . Впечатлена съм от произхода му , много рядко хора от бедни селски семейства отиват в шоубизнеса .Това си е моя статистика , но е вярна . Обикновено болшинството от актьорите са от градски семейства с образовани родители . Момче или момиче от бедно село не става актьор , още повече актриса и заради културните различия , но явно родителите му са били не само щедри , но и мъдри хора Heart
Поздрав от Перла и Уур Grinning

# 661
  • София
Здравейте, момичета!
Цяла сутрин чета коментарите ви и  много ви благодаря! От много време чета и участвам в доста теми, но съвсем честно искам да кажа, че за мен това е най- великолепната тема в "мамата".
Алекс, специални поздрави и благодарности към теб. Несравнима си! Разбрах, че си имала здравословен проблем, но най-радостното, че бързо е преминал. Пази се и бъди здрава - ти и цялото ти семейство.
Имам един въпрос? Мердан познава ли семейството на Йекта, както и Енгин? Тук го дават, че е бил на погребението.

Това ме озадачи, защото аз бях сигурна, че той не познава Енгин и не го слагах в съмнителните убийци. Никъде не видях да се е познавал с него? Може и да бъркам и да не съм догледала нещо.
Хубав ден, до скоро и бъдете здрави.

# 662
  • Кърджали
Мисля че може да е познавал Енгин. Но па ако са се познавали, Енгин щеше да разбере че е дядо на Ългаз и да го използва в изнудванията. Та май не са се познавали
Ще видим в серията, досега не са пускали нищо, което да намеква че може да се познават с Йекта

# 663
Здравейте! Blue Heart

Алекс - благодаря за възможността да надникнем в света на Уур Аслан! Flowers Hibiscus
Благодаря и за новите снимки - още три дена до новия епизод! Hands Plus1
И ти желая много бързо да оздравееш! Flowers Four Leaf Clover
За неделя да си в най-добра форма! Hands V

Излизам за малко от темата, но някой знае ли дали сериалът "Любов 1001" има втори сезон.
Успях да намеря единствено това видео от еп.1 на сезон 2.

Снощи изгледах по дагонала сезон 1 заради Каан и Пънар, но в You tube
намерих от сезон 2 само тази снимка и горното видео.

# 664
Жу, 😍 Любов 101 има 2 сезон, но с моята къса памет не помня имаше ли превод на български или само на руски ( обичайно на 1 плюс 1 или turkru. TV).

# 665
  • Кърджали
jupetrov7 ,  има втори сезон, да
https://m.ok.ru/video/2599114705604?__dp=y. - 9ти епизод
Интересно, другите серии ми излизат,че са премахнати.А имаше превод, помня, защото съм го преглеждала да видя с какво качество е, та да знам да го препоръчвам ли на приятелка
Аз като искам да си го гледам, го гледам тук
https://turkru.tv/lubov-101/.
И двата сезона са тук, има ги с руски субтитри
Ще поровя и ако ги намеря с бг субтитри ще пусна линк.

Я, днес може да прегледам пак втори сезон. Обикновено на първи сезон на една две сцени зацепвам и от толкова преповтаряме не стигам до втори сезон .

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 13:58 от Aлекcандрa

# 666
В

https://turkru.tv/search/?query=%22%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2+101%22

са и с англ. суб. - по избор. В You tube има риск да ги изтрият заради пиратство.

Алекс, благодаря за снимките и озета! Flowers Bouquet

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 21:02 от LU4IQ

# 667
# 668
ЗДравейте, аз уж редовно отварям темата , а се оказах с три непрочетени страници....
Благодаря на всички за инфото и коментариите ! Purple Heart
Мисля че папката която ги накара да се облещят ще я дадат за финал на 18 епизод и ние пак ще чакаме ...
От сърце се радвам на любовта на Джейлин и Ългаз. Влюбени, щастливи, заедно ! Семейните наоколо ще им създават проблеми с техните назадничави разбирания - надявам се да удържат на натиска. Не искам да ги виждам разделени.
На ако съм предполагала че един филм ще ме направи зависима. Лятото изгледах Любов 101 - хареса ми , много даже. Ноо Присъда ми влезе под кожата.

# 669
Благодаря на всички за споделено.
Алекс, благодаря за всичко,което правиш за да се запознаем с  новостите, както за сериала,така и за всичко отнасящо се за него.С добротата си внасяш непринуденост , спокоиствие , уют и отговаряш на всеки попитал нещо в темата.Отново благодаря!! В

# 670
Алекс, благодаря ти за линковте! Няма друга като теб! Като  енциклопедия си! Gift Heart
Много ми е интереесно колко са различни  Пънар и Каан в този сериал от сегашния!
Каан е действително много добър и в двете роли.
И с изключително добре изградени образи!

Скрит текст:
(Обръщам се към всички в темата - за по-лесно, можете да се обръщате към мен
с краткия ми ник - Джу.)

# 671
  • Кърджали

Джейлин: Какво правиш?
Ългаз: Гладни сме. Ще приготвя нещо за ядене
Джейлин; Чакай малко. Да опитаме нещо различно. Ти седми, този път аз ще приготвя храната
Ългаз; Благодаря, но предпочитам да ям храна
Ългаз; Гевречетата парят. Тъкмо излезнаха от фурната
Джейлин; Ългаз дойде
Ългаз: Добро утро!
Гюл: Гледаше ме сякаш говоря на стената Нищо не каза, нито "добре", " ако се налага ще дойдем да поискаме ръката ѝ", нищо.Само гледаше
Метин: Ясно е вече, че този брак няма да е само формален .Поне застанете пред хората и кажете, така и така ще живеем.Защо ни карате да се срамуваме?
Джейлин; Виж, това ще стигне до искане, шоколад и цветя , да не им се даваме
Ългаз:  Няма какво да се прави . Ще се целува ръка, ще се избере булчинската рокля, ще се облече, онзи танц ще се танцува
Джейлин; Ти какво говориш? Сериозен ли си?
Ългаз: Да

Аз след този фраг направо изпадам в диабетна кома...Къде са тия мъже и защо аз като си намирах моя, нямаше такъв избор....

# 672
Сладурчета ....Алекс, страхотна си !
Верно ли там няма свободни отношения или заради цензурата Гюл има такова поведение  ?

# 673
  • Кърджали
Гюл е гласът на цензурата. Иначе все още си има нормални отношения.Па и кво им е ненормалното я, те са женени
Слагам го отново

Поиграх си с една програма на телефона, сложих субтитри
Присъда, ЕП. 18 , фр2 - https://vk.com/wall609002571_105

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 00:22 от Aлекcандрa

# 674
Алекс, голям сладур си! Я, пак си повтори заклинанието: Това е филм! И Ългаз е измислен герой! Heart

Скрит текст:
Шегата настрана, обаче се е натрапило мнението, че само момичетата искат сватби и имат своите фантазии за тях. При мен от двете лични сватби, в смисъл нашата с ММ и на дъщеря ми, съм запомнила две неща. За нашата, че младоженецът трябва да носи булката, за което  ММ не ме предупреди и въпреки моята съпротива бях понесена за мой искрен и неподправен ужас. Аз и до ден-днешен нито съм слабичка, нито съм дребничка, добре че той е 190 см висок , а тогава млад и достатъчно луд. А голямата ми дъщеря имаше сватба, защото зет ми искаше, а тя нямаше сърце да му откаже. Родителите му са разведени и той искаше новия си живот, както се полага. Моята щерка започна едни дребни пазарлъци - това да няма, онова да няма, но....ние със зет ми победихме! Wink

Общи условия

Активация на акаунт