Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 39 002
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен / София
Гюл ми е забавна с нейните притеснения .
Мен обаче ме ядосва...Изгони дъщеря си от бащиния дом...Не я интересуваше жива ли е, а сега се загрижила за хорското мнение....Какво име на ситуацията иска да даде...Пълнолетни, зрели мъж и жена са се оженили....Тя вечер на къната ли иска да прави...Късно е либе за китка...Влака замина...

# 646
  • AMS
Писах преди да дойде фрагмана. Отворих YT канала, за да търся нещо и ... .
Благодаря за превода на фрагмана!!!
Бях все още под влиянието на постовите ви и това, което написах не ми се изтрива.
Благодаря за отговорите и уточненията!!! Може и така да е, но може и да е друго.
На мен не ми се вижда, това, което извади от шкафа Лачин да е електронна цигата.
Повече ми прилича на цигаре, а и щом няма и днк по угарките.
Да, разбрах, че Лячин не е ходила до Шиле в този ден.
Угарките може този третия да ги е подхвърлил, за това са били и сухи.
Скрил е своите следи и насочва към някой, който не е присъствал там.
Иначе установиха, че има трети не само по угарките,
а най-вече по отпечатъка на якето на Джейлин.
А, сега без днк тези угарки стават излишни и няма значение на кой са.
По-важно кой ги е сложил там.
Да, Мердан имаше май в началото опашка, но най в началото.
В последно време не съм забелязала.
Ето го без опашка от еп. 13 https://youtu.be/i9eNdW8oxsY
и еп.14  - https://youtu.be/NmohyjpXAj0
За лепенките на Седа, освен за отказване на цигарите,
има лекарства, наркотици и морфин на лепенки.
По-бързо се усвояват през кожата.
За Нева, моля, малко по-кротко да ми се обяснява.
Не е ясно още за какво даде тези пари на Джунейт, но е ясно,
че не иска Парс да разбира и явно  е изнудвана и заплашвана от някой.
Май  във фрагмана се загатва каква е заплахата към Нева.
За да си изясня още нещо от фргмана, ще се върна на сцената в еп. 17,
когато Метин обясняваше как е излязла ръкавицата на това място.

# 647
Навън е студ , а тука горещо-о-о-о, пече се кекса, а
Скрит текст:
Как ли се чувства Каан след такива сцени, дали се възбужда , ха-ха....

Привет!
Аз пак щракам  буквички в късни доби, а вие сънувате май, Ългаз
И сега какво става - мъж ли е или жена убиеца. Пълен мрак Sunglasses е при мен. И звездите не  ми го говорят вече  - измръзнали са горкичките.
От всички персонажи най ме дразнят Чънар и Гюл. Малкото магаре изобщо няма връзка с горния етаж на тялото си , никакви изводи не си направи от грешките си. Май се успокои, че баща му и дядо му ще бършат лайненцата му, каквото и да стори. Така ми се иска да го набутат в затвора поне за 1 година, дано там "попадне на хора и стане човек" ( да не вярваш ) или още по-голямо дръгливо магаре.
Гюл - права е Гости и аз мисля така
Цитат
Мен обаче ме ядосва...Изгони дъщеря си от бащиния дом...Не я интересуваше жива ли е, а сега се загрижила за хорското мнение....Какво име на ситуацията иска да даде...Пълнолетни, зрели мъж и жена са се оженили....Тя вечер на къната ли иска да прави...Късно е либе за китка...Влака замина...
Та за ръкавицата - според мен, тя принадлежи на мъж, с космата ръка и при свалянето ѝ са се отскубнали малки косъмчета. При това този субект е бил добър познат на Енгин затова той го посрещна с усмивка. Имало ли е жена с него - може би ДА.
Аз обаче се учудвам, че Джейлин е усетила аромата на шампоана от косите ѝ. Какъв е бил мириса му - на цветя ли, на бор ли, на ябълка ли - не ми се изясни този въпрос, а също и за цвета на косите -Мисля, че Джей видя, че бяха светли коси, но не го спомена при Парс, въпреки че той настояваше. Защо ?
Понякога ми се ще  "завесата" да се повдига по-бързо , ама кой ли ме пита!
Приспа ми се

# 648
+                Е х о !
               Nature SnowflakeNature SnowflakeNature SnowflakeNature SnowflakeNature SnowflakeNature SnowflakeNature SnowflakeNature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake

# 649
  • Кърджали
https://www.instagram.com/tv/CZPbFKnlNy6/?utm_medium=copy_link

Вече сме били близо до разкриването на истината. Така казват.
Фраг тази вечер няма да има..
Явно си казаха - дадохме ви нещо като за над 18годишни, показвахме ви в единия фраг че са доволни и щастливи. Сега почакайте малко

Аз съм се приготвила да приспя децата и да си пусна едно интервю с Уур Аслан. Днес го пуснаха в Ютуб, изглежда интересно и искрено доколкото успях да погледна.

# 650
  • AMS

Привет и благодаря за реакциите и споделеното!!!

Чънар и внучката на Зафер - Парла ... !?

От акаунта в tt >>>
"Бяхме като идеалното съвпадение на две несвързани парчета."  >>>

"Сега сме много близо до реалността." >>>

# 651
  • Кърджали
Изгледах интервюто с Уур Аслан. За пореден път си казвам,че е интересен човек

Не знам дали ще успея да м сложа субтитри (болна съм леко, уж пак 👑 , та и щерката учи онлайн на компютъра) , затова само ще пусна засега някои акценти от интервюто

Първият сериал в който играх беше Ğümüş (Перла). Сценарист е съпругата ми Сема Ергенекон. Бяхме студенти и си говорихме. Тя ми разказва "Искам да напиша такава история ама дали ще се приеме някъде, дали ще се получи." Аз ѝ отвърнах "Ти опитай, пък каквото стане. Кой знае, може  някой ден във Вашингтон пост да пишат за теб" . И след успеха на сериала на международния пазар наистина писаха за нея във Вашингтон пост.
Аз съм от Хатай.
Успях да завърша университет, като пеех. Имахме група Чукурова.
Аз съм човек който не мисли "какво ще стане после". Правя сега каквото трябва, пък какво ще стане е друг въпрос. Не обичам да се боря с плановете,които си прави живота
Винаги съм мислил че един актьор трябва да умее много неща - да свири на инструмент, да язди,да шофира,най-често казано, да е спортуващ. Например.,.заминавам се с  традиционни бойни изкуства, свиря на цигулка и кавал. Разбира се ,като полагате толкова усилия, искате да получите нещо насреща. Но понякога заради природата на сектора оставате в страни. Накрая все пак получаваш каквото заслужаваш. Е може да го получиш като станеш на 50 години, но го получаваш.
Татко много искаше да уча, но в селото нямаше училище. Имахме един Ага (ама не такъв като по филмите, много добър човек), той също все повтаряше на баща ми - много умно дете е това, задължително трябва да учи. И ме изпратиха да уча в училище с пансион, прибирах се само през ваканциите.
Мама беше най-добрият човек на света.
Като бях дете мама приготвяше храна , на нивата сядахме да ядем, татко имаше един каскет и който минеше по пътя татко го викаше да яде с нас. Не помня да сме яли някога само тримата (братята и сестрите ми вече бяха семейни и всеки живееше другаде). И сега като се върна в Хатай, посещавам чифлика, където израснах. Всеки който ме види, нали ме познава от екрана и ме пита "Ама вие какво правите тук? " Отговарям "Аз съм израснал тук, аз съм син на Юсюф". Реакцията е все една и съща "Ти си син на леля Хамиде? Колко пъти сме яли от нейната храна ние." Същото е като ида и в съседното село
В Хатай има хора от всякакви религии. Има и християнско село. Имаше една монахиня Барбара, много я обичахме. Беше ни като идол Колко шоколад изядохме в двора на църквата, за която тя се грижи.
Нищо не очаквам от живота. Здраве и спокойствие да има само. След периода който преживяхме със Сема , много неща станаха незначителни за мен.Защото научих че има неща в живота, които не можеш да промениш. Затова няма смисъл да се взимаш на сериозно.
Имаме три деца - на 15, 13 и 9. Две момичета и едно момче - Асия, Алия, Шемс
Един ден пътуваме с колата, превишил съм скоростта. Спряха ме полицията. Още докато влезна от колата и вече акта ми беше написан. Малко по нататък се качваме на детелината за Истанбул и гледам как пред мен едни коли излитат. Ако не ме бяха спрели полицаите , щях да съм в средата на тази катастрофа
Съдбата аз я възприемам така… Например . Да дойдеш да живееш в Истанбул е съдба. Но какво ще стане от теб в Истанбул - крадец ли,  човек ли, актьор ли, банкер ли,  - това вече е твой избор. Защото има и свободна воля. Ако няма свободна воля, нямаше да говорим че има Ад и Рай
Асия има влечение към мода и дизайн..от Алия очаквам да излезе актриса, дори посещава курсове. Шемс е много Куул, един ден се опитах да го гушна, да се закачам с него, само се обърна и ми каза " Не така". Казах  " Ало, на 7 години си, какво е това държане? Пък и сме те направили за да те прегръщаме, да те обичаме".Чак ми стана гадно.
Алия един ден много ме беше изплашила, бях я загубил. Поточно скрила се някъде из къщата, викам я, не се обажда. Накрая я намерих, дръпнах я и почнах да ѝ се карам , защото се бях изплашил "Много ме уплаши, друг път като те викам ще отговаряш".Намуси се и отиде някъде.След малко се върна и ми казва, а беше на около три години тогава "Не ми се карай! Като ми се караш се пречупват крилата на пеперудите в сърцето ми"
Сема положи много труд за Присъда. Един ден ми каза "Искам да опитам нещо ново" .Все ѝ отказваха за полицейски филми. Продуцентите ѝ отказваха. Успя да уцели точния момент за да предложи нещо, върху което се труди две години.Успя да включи и зрителите в играта и това се хареса.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 23:18 от Aлекcандрa

# 652
Привет!
Алекс, много ти благодаря за превода на интервюто! Flowers Bouquet
Уур е свестен и мъдър човек. Живял е в бедност, в семейство с девет деца и на фона на всичко това е постигнал много. Да, участвал е в сериали на Сема, но никога не съм имала усещането, че е протежиран, винаги героят му тежи на мястото си. В Ерен има нещо и от самия Уур - шегите, непринуденото държание и положителната енергия, която излъчва.

Благодаря за всичко споделено! Flowers Bouquet

# 653
Алекс, и аз благодаря за превода и на това интервю. Особеното в Уур е, че жена му е по-известна и талантлива. Но при него не се усеща никакъв комплекс. Това си е рядкост, хеле в онова мъжко общество. Simple Smile

# 654
Алексче, 🤩 много благодаря за интервюто.
За втори път чета твой превод на интервю с Уур и както първия път и сега  ме обзе едно странно спокойствие сякаш този човек ми въздейства по такъв начин.
Харесва ми, че говори с огромно уважение за жена си и не крие гордостта си от нейните успехи.
Както и Кати е писала- това не се  среща често, затова ми е приятно да "видя" един некомплексиран мъж. 😀

Стана ми много  мило, че неговата първа роля съвпада с моето кръщение в гледането на турски сериали. 😀
И въпреки, че имаше второстепенна роля в Перла, още тогава ми направи силно впечатление и го запомних, защото някак ми влезе в сърцето и героят му, и самият той като актьор.
Тогава бях прохождаща и не знаех нищо за личния живот на актьори, сценаристи, режисьори и кой кой е. 😀

# 655
  • Кърджали
Пепелче, този човек наистина излъчва много голямо спокойствие.. Докато го гледаш и слушаш имаш чувството,че и астероид да падне до теб, нищо няма да ти се случи. Странно, но точно спокойствие и усещане за безопасност. Здраво стъпил на земята,да,обича работата ти, радва се когато го похвалят, но в същото време у него се усеща абсолютно нулево его. Наистина, усеща се любовта и обичта между него и Сема Ергенекон, възхищението с което говори за нея и работата ѝ. Много им се радвам,когато във Инстаграм споделят снимки един на друг , усеща се че тези мили и любовни обръщения не са просто поза .

# 656
  • Бургас
Благодаря Алекс, за превода на това интервю!  
Комисар Ерен е един от любимците ми в сериала и колкото повече научавам за Уур Аслан, толкова повече се уверявам, как влага част от себе си във всеки образ в който съм го гледала! Душевно чист и позитивен човек ми изглежда и съм напълно съгласна с определенията на  LU4IQ

А що се отнася до фрага - обещаващ и открехващ вратички към някои истории ми се струва! Но и в тази серия мисля, че няма да научим, кой е убиецът....Все пак за мен везните продължават да клонят към Джунейт....Но пък този ритник, с толкова злоба...според мен трима са способни на това Джунейт, Йекта и Метин. С какво ли ги сюрпризира лаборантката? Yum

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 00:35 от Аniksi

# 657
Алекс, за превода благодаря!
Талант, добро сърце, търпение и много мъдрост е съхранил в себе си Уур Аслан. Помня го и от Карадайъ, после и в Кара севда, мисля че имаше епизодична роля и в Чукур .
Скрит текст:
Какво съвпадение само - неговата първа роля и моят първи турски сериал. Така бях луднала по "Перла", че свалих всякакво ембарго в къщи - за гледане на ТВ, за прокарване на интернет, за вечерен час и т.н. Отделно в офиса гледах непреведени епизоди в аванс. Та така се започна при мен, после "Аси", "Сон Бахар" и т.н. За мое учудване бях подминала "1001 нощ" , после си наваксах. Дълга история.

Е, много са лоши тези от екипа. Как не им се досвидя още едно  мъ-ъ-ъ-ъ-ничко трейче. Не че нещо ще ни стане ясно, ама ето така за загрявка. То и подсказките (озети, май  ги наричахте ) им едни - на две, на три и всичко неясно като на сеанс при врачка, пардон - екстрасенс. Нещо зачезнаха тези идиоти в последно време, май, а какъв бум от оракули имаше

# 658
  • Плевен / София
Алекс, за превода благодаря!
Талант, добро сърце, търпение и много мъдрост е съхранил в себе си Уур Аслан. Помня го и от Карадайъ, после и в Кара севда, мисля че имаше епизодична роля и в Чукур .
Скрит текст:
Какво съвпадение само - неговата първа роля и моят първи турски сериал. Така бях луднала по "Перла", че свалих всякакво ембарго в къщи - за гледане на ТВ, за прокарване на интернет, за вечерен час и т.н. Отделно в офиса гледах непреведени епизоди в аванс. Та така се започна при мен, после "Аси", "Сон Бахар" и т.н. За мое учудване бях подминала "1001 нощ" , после си наваксах. Дълга история.

Е, много са лоши тези от екипа. Как не им се досвидя още едно  мъ-ъ-ъ-ъ-ничко трейче. Не че нещо ще ни стане ясно, ама ето така за загрявка. То и подсказките (озети, май  ги наричахте ) им едни - на две, на три и всичко неясно като на сеанс при врачка, пардон - екстрасенс. Нещо зачезнаха тези идиоти в последно време, май, а какъв бум от оракули имаше
+1за спойлера....
Скрит текст:
Къванч ми е първата "любов"...Перла първият серриал, който гледах. Жалко, че сериите в интернет пространството са с лошо качество...Много години саундтрака на сериала  ми беше ринг тон на телефона...Луда работа нали?
Приближаваме се все повече до неделя...
Да изпием по кафе....

Алекс, бързо възстановяване...

# 659
  • Кърджали
Какво видяха очите ми рано рано сутринта

И клипа със снимките

▪️ОЗЕТ:
„"Точно когато решиш че си намерил всички отговори и въпросите се променят"
Паоло Коелю

За Ългаз, който открито показва връзката си с любимата жена, се открива нов професионален път, в който няма никакъв опит. Това че Джейлин е до него и му е подала ръка му вдъхва спокойствие и вяра, но нищо вече не е така, както изглеждаше от прокурорското бюро.
Йекта се бори да се осветли убийството на сина му, но от друга страна се опитва до достигне до истината за измяната в брака му, където не е разбрал кога е изгубил контрол.
Напрежението, което не стихва между Парс е Нева сега трябва да поеме в нови отношения.
Семейство Ергуван се опитва да разреши собствените си проблеми, без да е наясно за плана който Мердан готви за тях
Вече заедно в професионалния си път Ългаз и Джейлин ги очаква изненадващо дело. Хитрата и умна  адвокатка, която неведнъж е спасявала хора от въжето и бившият прокурор - новоизлюпен адвокат, който държи на честността и не умее да лъже, ще трябва да се опознаят отново
,

Гости, благодаря. Тоя път (дали защото вече съм го карала или просто бързия тест ме е излъгал) вече съм много по-добре.Температурата мина бързо.Даже май май оздравях вече  Обаче като бонус направих астматичен пристъп, сега това ще ме потормози два-три дена докато отшуми съвсем

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 11:51 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт