Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 38 974
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Кърджали
Тази вечер ще пуснат уж малка сцена от новия епизод. Надявах се да я пуснат до 9, за да може да ѝ сложа субтитри, но утре сутрин вече.
Фили, в нета се върти че може да се откаже от прокурорската позиция и да стане адвокат. Но след това писаха че трябвало да мине някакъв период от време.Но Сема след като две години е била по съдебни заседания и в разговори с полицаи, прокурори и съдии със сигурност знае много добре какви са правилата ( четох че сценария минава през поне 2ма работещи в  полицията и един съдия, които им казват ако някъде има разминаване с реалността за да го оправят). Та ще чакаме да видим какво е измислила

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 20:57 от Aлекcандрa

# 91
# 92
  • AMS
Откъс от еп. 15 >>>

# 93
  • Кърджали
Джейлин: Може да съм го убила. Пистолета беше в ръцете ми. Леденостуден. Аз го държах. Чуваха се гласове на птици. Имаше звуци от  птици.Усешах го.Усешах миризма на бор  Чувах как бие сърцето му.Спомням си как биеше сърцето на Енгин. Изплаши се от мен. Страхуваше се, видях. Видях, че се страхува.Защото бях насочила оръжие срещу него.
Ългаз: Добре.Успокой се. Разкажи ми. След това
Главният прокурор: Прокурор Ългаз, отворете вратата
Ългаз: Стреля ли?
Джейлин; Не помня
Главният прокурор: Ългаз, отвори вратата!
Джейлин: Спомням си как падна.Имаше кръв.Гледаше ме в очите .Гледаше ме , сякаш питаше "защо". Гледаше ме в очите.
Парс: Стига вече, отвори вратата! Ългаз, не прави глупости
Главният прокурор: Добре, Парс, стига
Ългаз: До теб съм, тук съм.Обичам те

В момента мога само толкова. Но утре ще гледам да сложа субтитри.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 11:29 от Aлекcандрa

# 94
Тъжен откъс, нещата изглеждат доста сериозни. Изглежда няма изход. Много ми е мъчно за Джейлин и Ългаз.

Между другото покрай празниците май съм пропуснала линковете за 14 еп. Има ли го преведен да си го припомня?

иска ми се пак да видя физиономията на Мердан, пак почнах да се чудя, възможно ли е той да е замесен

голяма драма ще е ако Мердан е замесен

1. Метин вкарва Зафер несправедливо в затвора
2. Чинар беше обвинен в убийството на Инджи и вероятно ще бъде обвинен в убийството на Зафер
3. Метин прикри следите на Чинар, възпрепятства откриването на Зафер
4. Чакаме делото срещу Чинар за наркотиците - Чинар, Мерве и Сердар - са виновни за това, че Парла взе допинг и косвено за това, че тя пробва да се самоубие (Вярно Енгин знаеше тайната, но Парла все пак е взела от някой допинга)
и ако Мердан вкара Джейлин в затвора, това ще в върха на сладоледа, затова много се надявам Мердан да не е замесен

# 95
  • Кърджали
Има го преведен, но аз нямам линковете. Ще потърся, ако ги намеря ще ги сложа

# 96
  • AMS

Благодаря за коментарите, новините и превода на откъса!!!
Все забравям да споделя, че много харесвам Парс, въпреки недостатъците.
Страхотни реплики и много добра артикулация на актьора Мехмет Йълмаз Ак .

Анкетата в темата е почти със същия въпрос, както в tt.
"Джейлин ли е убиецът на Енгин?"

Остават още два дни.

# 97
  • Кърджали
Добро утро
Открих си сериозна грешка при превода на втория фраг ( направо съм си измислила улика... Но тази дума я чувам за първи път, а така както я чувах аз било съвсем друго нещо.). И понеже не обичам такива неточности , го редактирам и качвам Нанов

Присъда, еп. 15, фр.2 редактиран - https://vk.com/wall609002571_54

И Присъда еп. 15, фр 3 (откъс от сцена) - https://vk.com/wall609002571_56

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 11:43 от Aлекcандрa

# 98
  • Плевен / София
Ако има празнуващите днес...

# 99
  • Кърджали
Днес ще бъде пуснат още един откъс.
Да не им е уроки, активираха се
Дано не чакат пак до полунощ

# 100
Ако съм  видяла правилно .......Когато  Джейлин казва ,че "миришеше на бор ", за част от секундата  след това дадоха във височина корони на дървета широколистни и самата структура на разклоненията  е за широколистни ,после стволове 1:1 борови ....  ?!?!?
Възможно ли е Енгин да е убит на друго място и преместен !!!

# 101
  • Кърджали
На мен гората ми изглеждаше широколистна.
Да е убит другаде едва ли... Щеше да има следи от влачене...
Не съм наясно много с мъжките парфюми. Но ако истинският убиец е ползвал парфюм който се усеща миризма на бор. Ако е бил близо зад нея може да е усетила мирисът на бор от парфюма му 

Другото което прави впечатление- звуците на птици. По това време не трябва да се чуват. Освен ако нещо не ги е подплашило....

# 102
  • Плевен / София
На мен гората ми изглеждаше широколистна.
Да е убит другаде едва ли... Щеше да има следи от влачене...
Не съм наясно много с мъжките парфюми. Но ако истинският убиец е ползвал парфюм който се усеща миризма на бор. Ако е бил близо зад нея може да е усетила мирисът на бор от парфюма му 

Другото което прави впечатление- звуците на птици. По това време не трябва да се чуват. Освен ако нещо не ги е подплашило....

+1

# 103
Привет!
Благодаря за превода и всичко споделено! Flowers Bouquet

Как стъпките край къщата са сухи - ако са преди дъжда, не могат да останат сухи. Край къщата има плочки, изглеждаха като мокри, когато Ерен намери колата. Много странно как стръпките са сухи.

# 104
"миришеше на бор " и в двата случая е съмнение ...убит на друго място /преместен е професионално / ,ако е парфюм значи  има присъствие на друг-и освен тях двамата

Общи условия

Активация на акаунт