Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 38 993
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Кърджали
На бележката която беше пратил Ългаз на Джейлин в тефтера пишеше "Не се предавай".а на това което пише в офиса започва с "Съдии..." Затова се предполага че е официален документ към тяхната комисия на прокурори и съдии" и от там че или ще подава оставка или ще иска преразглеждане.
Ако правилно съм разбрала от обясненията в Туитър и ако са истина, то има право да подаде оставка и след половин година да се върне без никой да му пречи.
Ако има правото отказвайки се от прокурорската си позиция да стане адвокат на Джейлин , то някак си го приемам. Може би и затова още не се завъртя кой ще е адвокат на Джейлин.Но въпреки всичко ми се искаше да я спаси оставайки си в позицията на прокурор- и има достъп до всичко така, и остава все пак верен на себе си докато се бори на жената, която обича. Ерен колкото и да иска да му помогне няма какво да направи, още повече че Ългаз няма да му позволи да жертва и неговата кариера.. Парс е непредвидим, върви според там където духа вятъра на уликите, без да мисли че може да има и друга посока. Все се надявам Парс да не тръгне и по пътя на " Дойде ли моят ред да си отмъстят за това че издадохте моята тайна с болестта ми"...

# 76
Привет!
Благодаря за коментарите! Flowers Bouquet
Нова

Ългаз като прокурор трудно ще помогне на Джейлин - Парс няма да му позволи достъп до нищо от разследването. Дали той ще ѝ стане адвокат - не зная какви са законите в Турция, явяват ли се на някакви изпити както при нас - за адвокатска правоспособност.

# 77
Привет, момичета Simple Smile
Аз нещо бая съм изтървала - цели 6 страници информация.
Благодаря за всичко, което сте постнали. Специални благодарности за избора и превода на Алекс на мнението от първа страница. Впечатлена съм. Hands Clap

# 78
# 79
  • AMS

Dimeto_M, не държа да съм права, но натам вървят нещата.
Тези от tt акаунта на сериала не гадаят и не си чешат клавиатурите като нас.
Това е официален акаунт в tt и инфото в него е част от работата на екипа.
На тези моменти акцентират, насочват вниманието на зрителите.
За това го слагам и в темата, защото това също е част от сериала,
както фрагманите, снимките, резюметата.

# 80
Докато чакам снимки и резюме пак гледах трейлърите. От два поредни дни са:

1 ден Илгаз с червената вратовръзка
- Джейлин е обвинена официално в убийството
- Йлгаз я затваря в кабинета си
- Йекта вдига съда на крак
- Парс отива и се оплаква на главния прокурор
- Джейлин е отведена, Гюл реве
- в крайна сметка Джейлин пристига в затвора
- Ългаз разследва говори с Ерен за сухите обувки и гледа снимките
- Ългаз отива да я види вечерта
- Джейлин сънува нещо
- Ългаз отива някъде с колата вечерта

2 ден Илгаз с черна вратовръзка
- Сутринта отива до офиса да събере дрехи и лични вещи на Джейлин да й прати в затвора
- Разговора с Гюл, която му казва да извади дъщеря й от затвора
- Пристига в офиса, на вратата Йекта му се развиква
- Излизат още доказателства срещу Джейлин
- Йлгаз си плиска лицето в банята
- Баща му вика "Какво ще стане, ако Джейлин е убиеца" и  да не жертва репутацията и работата си заради Джейлин
- Излизат сертификатите на Джейлин че е отличен стрелец
- Ългаз блъска папки
- Джейлин си получава дрехите и бележката да не се предава
- Йлгаз Пише обръщение към съдиите

А може би има и 3 ден има един кадър, Джейлин облечена в дрехите пратени в затвора, но има картина зад нея, т.е. може би Ългаз е намерил начин да я измъкне? A може и да е в затвора или съда някаква специална стая Thinking

Седа има два разговора

облечена в черно може би с Йекта?.... не знам, но говори с някой, казвайки му, че при първия опит с отровата Енгин не умря, но че това е неговия стил с един куршум 2 заека

и отделно има и друга сцена
облечена с бежово сако може би с Мердан (не знам къде се намира, но замъглената обстановка и присъствието на мъже, прилича на кафето на Мердан)

# 81
Привет!
Някъде ми мина информация, че комисар Ерен е женен за Сема и имат три деца...

# 82
Привет!
Някъде ми мина информация, че комисар Ерен е женен за Сема и имат три деца...

За броя деца незная ,но са семейство .

# 83
Има линк със снимки - https://www.youtube.com/watch?v=d2OMGllAsGQ

Познах, че Седа е отишла в кафето на Мердан

# 84
Привет!

Благодаря за снимките и коментарите! Flowers Bouquet

Сема и Уур са семейство повече от 16 г., а връзката им е близо 23 г., имат две дъщери и син, има техни снимки в темата.

https://haberglobal.com.tr/saglik/yargi-dizisinin-ereni-ugur-asl … idik-cikti-134692

# 85
# 86
  • Кърджали
Присъда, 15 епизод, озет
🎞️
"Ако паднеш, аз ще те повдигна отново. Ако не успея да те вдигна, ще легна до теб"
Хулио Кортазар

Решението за задържане на Джейлин поставя Ългаз и семейство.Ергуван в шок. Ългаз все още вярва в невинността на Джейлин, Джейлин обаче изпада в съмнение в себе си заради това че не може да си спомни всичко случило се и не може да събере в цяла картинка откъслечните спомени
Йекта Тилмен направо обявява война с цялата си сила заради убийството на сина си Енгин.В борбата за справедливост за Енгин ще има нови съюзници и и ще се образуват нови изненадващи  лагери
Ългаз, който е в борба между чувствата си и справедливостта  ще трябва да се бори и с нови проблеми.  Пътя по който поема за да спаси Джейлин и да намери истинският виновник го поставя в ситуация, в която не се е намирал никога досега

# 87
  • Плевен / София
Благодаря Алекс. Нямам търпение да дойде неделя...

# 88
# 89
В предопоженията аз посочих като 1 - че иска преразглеждане , защото така исках , но и написах оставка ,  което не исках , и което е по логично - да я защитава , изправяйки се срещу Парс и Йекта . При нас можеш да си и адвокат , ако напуснеш като прокурор , стига да си си взел изпита за адвокат и да си платил таксата .Но мисля  ,че всеки може да защитава семейството си даже без адвокатския изпит - родители и съпрузи . Трябва да питам моята приятелка прокурорка , която запалих по Присъдата ( тя например си взе изпита за адвокат преди да стане прокурор , но не е вписана в колегията , защото не е платила таксата ). Просто стана прокурор , но винаги може да го направи и да стане адвокат .
Разбира се не знаем как е в Турция . Сема знае ,но предполагам е нещо подобно .
Впрочем за Сема - тя пребори рака преди няколко години ( не си спомням какъв обаче ) .Талантлива , хубава и смела жена .
А Ур си спомних ,че освен в любимата Кара севда съм го гледала в Перла - Гюмюш по бТВ , там звучеше една негова хубава песен , но съм от тела и не знам как да я прикача ( предполагам я има в Тубето )

Общи условия

Активация на акаунт