Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 38 990
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Една рисунка от почитателка на Джейлин и Ългаз

# 166
Обикновено крадеца вика дръжте крадеца. Йекта обвини Йлгаз че подменя улики, може би Йекта и по-скоро дясната му ръка Гюйнет подменят улики.
Но може и Метин да подменя улики. И Метин иска Джейлин да остане в затвора.

# 167
  • Кърджали
Колко случайно може да изгори един плат по време на изследване?
И то плат по който има много важна улика - следа от обувка. Тогаз подозира че Джейлин е била ритната, защото изпитваше болка
Вече знаем че Йекта и Джунейт имат хора в лабораторията, нали подмениха едната проба веднъж. Не знаеха,че има втора, иначе и нея щяха да подменят.
Отделно Джунейт каза на Йекта, че Ългаз е ходил на местопрестъплението. Джунейт донесе сертификатите на Джейлин че е отличен стрелец (след като са имали връзка сигурно е знаел).
Как па всичко все Джунейт разбира бе....
Преди си мислих,че дори и да е убил Енгин,той няма причина да натопява Джейлин. Но май май и е убил Енгин и има причина да държи Джейлин в затвора

# 168
Здравейте! Blue Heart

Днес цял ден ще си пея тази песен!
Ето го и певецът.

Алекс, благодаря за превода на другата му песен - това е направо поетичеен превод! Gift Heart

# 169
Привет!

Йекта и Джунейт са способни на всичко. Но на мен ми се струва, че прекалено демонстративно насочиха вниманието ни към тях. Йекта убил в катастрофа и се спасил, улики унищожени; призна, че е помогнал за бягството на Енгин. Ами ако накрая ни изненадат и убиецът се окаже друг. И този друг е бил изненадан от присъствието на Джейлин в колата. С убийството на Енгин Мердан прекратява изнудването и спасява и Метин, и Чънар. Наетият убиец  не може да позволи Джейлин да го види и я удря по главата. Много тъпо да остави кална следа по якето ѝ. Ситуацията е добре дошла за Йекта и сега унищожава следи, за да ѝ отмъсти като я вкара в затвора.
Ългаз отказа помощ от дядо си, за да не му е задължен. Но Мердан се среща със Седа - няма друга причина освен Джейлин. Как ще я спаси без да издаде участието си. Може ли той да е унищожил якето чрез свой човек. Щом предложи помощ, сигурно има идея.

Tууче няма вид на работничка.

Загледа се в компанията на Сердар и приятели, после продължи играта си.

Хубав рейтинг и победа над главния съперник Hands Clap

Режисьорите и Сема

# 170
  • Кърджали
Не мисля че Мердан ще унищожава улики .Още повече че точно тази улика щеше да насочи вниманието че там е имало друг човек, трети. И малко или много щяха да намалеят подозренията върху Джейлин.

За извършител се колебая между Сердар или Джунейт ( Сердар няма такива връзки обаче че да манипулира разследването, а Джунейт има)

jupetrov7 , откак прозвуча в сериала Dinle beni bi' се превърна в една от любимите ми песни . Сега и тази от последната серия се оказа също много добра. Трябва да седна да прослушам и другите песни на тази група

# 171
Mомичета Hug , браво за рейтинга , но не ми хареса епизода ,не защото не беше интересен или актьорите играха лошо , а  защото ми беше тъжен заради Йългас , и Ерен , и липсата на спомени на Джей . Все едно бавно ми вървеше действието , а и имах желание да вляза в монитора и да разбия физиономиите на някои .
Понеже ни навират Йекта , може и друг да е убиеца . Много ме хвана яд на Йекта и Джунейт , но повече ме хвана яд на Метин. Той е готов да остави момичето в затвора без да му мигне окото ,  само да не си наруши и без това крехкото спокойствие Scream Даже ми хрумна да не направи нещо на уликите .
Като видях Парла къде отиде и заедно с кого , ми стана лошо. Като капак и Тулче е там . Тези всички младежи са за един мноооого голям бой .
Аз също разчитам деде и Седа да помогнат . Също разчитам и ,че Парс е достатъчно умен ,за да не се задоволи с това да събира док-ва само срещу Джейлян .

# 172
  • Кърджали
Фили, за мен Метин снощи взе първенството за най-ужасен герой.
Метин се показа като отвратителен баща
Синът му полудява че любимата му жена е в затвора, не помни нищо, а той не може да ѝ помогне.
Така нареченият баща му казва " Толкова пари дадох да те изуча, заради теб карах такси посред нощите. Сега няма да загърбваш всичко това".
Като сложиш към това че преди години е лишил Тогаз от възможността да бъде до майка си, скривайки от него болестта и състоянието ѝ, добави и даже унизителното вземане на случая от ръцете на Ерен, щото видиш ли щял да навреди на сина му. Пълната липса на емпатия. За капак и имам усещането че той сам би задържал Джейлин в затвора за да не излезе наяве случилото се със Зафер ... Този герой е просто отвратителен

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 15:02 от Aлекcандрa

# 173
Сема ханъм много разшири площта на събитията и загадките .

# 174
  • Плевен / София
Сема ханъм много разшири площта на събитията и загадките .
Подготвят се за втори сезон.

# 175
  • Кърджали
https://vk.com/wall609002571_59 - Превод на финалната сцена.
Много ме докосна .Думите, които Ългаз каза на баща си, болката, която е носил с години,че не му е дадена възможност да се сбогува с майка си .. Песента накрая....

# 176
Александра, благодаря за сцената! Flowers Bouquet

Ако снощи имаше субтитри, нищо нямаше да успея да прочета Sob Много тъжна серия, Каан и Пънар безупречно предадоха чувствата на героите си - обречени, без изход и понеже и двамата - Ългаз и Джейлин са силни характери, драмата е още по - разтърсваща.

Най - гледаният турски сериал на турския Нетфликс миналата година е втори сезон на "Любов 101" - на 9-то място в класацията на мониторинговия портал Flix Patrol. Преди него са само чужди продукции.

https://flixpatrol.com/top10/netflix/turkey/2021/full/#netflix-2

# 177
  • Кърджали
Сложих субтитри на песента от финала на епизода. От снощи само я слушам.
https://vk.com/wall609002571_61

# 178
Александра, огромни благодарности за бг преводите които правиш за нас! Благодарение на всички преведени фрагмани от теб успях да разбера серията. Озвучката ми беше тиха, госпожата се чустваше длъжна да се смее на коментарите по време на лайфа . Макар , че имаше и забавни - някой попита къде ли е празнувал Зафер Новата година ....Чакам субтитрите.
За мен Джунейт е изпълнителят. Мердан по-скоро ще направи всичко възможно да извади Ългаз от блатото щото се разбра, че Метин както винаги не е адекватен. Как му търпи душата - да вижда болката и мъката на сина си и да си отстоява принципите - сакън...
Една от рускините възкликна - Подарете ми Ългаз! - невероятен беше Каан.
Силно се надявам в другия епизод да започне да се разплита - искам да са щастливи вече , заедно !

# 179
Ама то у Метин едни принципи. Дано покажат житието -битието на дЕдЕ  ,та да   се види кой какво е прегрешил.

Общи условия

Активация на акаунт