Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 39 058
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Кърджали
Аз от отдавна питам откъде може да си намеря и аз един Ългаз Кая...
И после си припомням, че такива в реалността няма бе....

# 181
Мислех си, какво може да е шокирало толкова Джейлин, че да блокира спомените й?

- само удара по главата
- видяла е човекът, който я е ударил и убил Енгин и е била толкова дълбоко шокирана, че подсъзнателно отхвърля тази истина (т.е. е някой познат)
- Енгин й е казал за Зафер, Джейлин подсъзнателно отхвърля новината, че баща й е мъртъв и че убиецът е Чинар (болката от новината за смъртта на родител и предателство от страна на семейството на любимия е огромна, още повече, че тя спаси Чинар от затвора)
- микс от трите
- друга причина

# 182
  • Кърджали
Може би наистина смесица от трите.. Трябва да е нещо, което силно да е шокирало Джейлин за да се стигне до тази загуба на памет..
Има логика Енгин да е казал за баща ѝ. Видяла е кой е убил Енгин, бил е познат и на двамата.Видяла е самото убийство. Знам ли, но е нещо жестоко травмиращо

# 183
Ългаз напусна работата си, за да е до Джейлин, за да я подкрепя, за да може тя по-бързо да възстанови паметта си.

Но ако Енгин е казал за Зафер, в момента, в който Джейлин си спомни всичко ще пусне нова молба за развод Sob

Йлгаз, жертва всичко, а Джейлин ще го остави заради баща му Sob

Това, че Метин е вкрал баща й несправедливо в затвора е нищо, в сравнение с това, че Чинар е убил Зафер.

SobSobSob

Струва ми се, че няма шанс Йлгаз да е някога с Джейлин.

Не знам дали Мердан се среща със Седа, във връзка с трупа на Зафер...

# 184
  • Кърджали
Джейлин сега вижда, разбира, осъзнава колко много Ългаз прави за нея. Колко я обича и подкрепя..Този път дори и като разбере за Зафер мисля че няма да реагира толкова буйно както преди. Поне вярвам, че няма да го обвини че е криел от нея.
Може би ако се появи съмнението че може да не го е направил Чънар , двете различни но перфектно пасващи си парченца от пъзел ( Ългаз как хубаво и точно описа всъщност връзката им) пак ще заработят в екип и ще стигнат до Сердар.
Само че този път наистина не съм сигурна дали Метин заслужава отново снизхождение. Дори и заради Дефне. Той показа че освен всичко друго е неблагодарен и неоценяващ идиот.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 22:14 от Aлекcандрa

# 185
Цитат
Джейлин сега вижда, разбира, осъзнава колко много Ългаз прави за нея. Колко я обича и подкрепя..Този път дори и като разбере за Зафер мисля че няма да реагира толкова буйно както преди.

Това имах предвид като писах, че няма да е същата след изпитанието на което е подложена сега. Доверието на Ългаз, когато даже тя самата не вярва в себе си, подкрепата му, грижата му и най - вече изборът, който направи - Джейлин пред работата, са все неща, които тя не само, че ще разбере и оцени, но любовта ѝ ще е още по - силна.

https://www.instagram.com/p/CYjcNO7FN3t/

Ългаз няма никакво отношение към постъпките на Чънар и Метин. Както Джейлин няма никакво отношение към постъпката на Зафер. Ако знаеше какво е наумил, тя щеше да го спре. На майка ѝ е основната заслуга Зафер да се надъха, да се почувства донякъде унижен и да реши да покаже какъв мъж е. На нея трябва да се сърди, защото Зафер вече е мъртъв.

https://www.instagram.com/p/CYjxANSFml2/

Нева в какво качество присъства на делото Rolling Eyes

Тези двамата са много интересни. След заплахата, която Мердан ѝ отправи, сега Седа отива в убежището му. Веднага ги скриха, едно изречение не чухме, поне малко да се ориентираме в играта.

# 186
Нева присъства на заседанието, защото й е интересно да разбере дали ще осъдят Джейлин.
А и освен това, защото има възможност, не всеки има тази възможност, все пак тя е уважаван съдия и сестра на Парс, а случаят е негов, може да си е издействала покана.
А и може би все още въздиша по Ългаз и се надява да си го върне. В предният епизод й стана неприятно, когато видя Ългаз и Джейлин ръка за ръка и когато чу имената на Джейлин - Джейлин Ергюван КАЙЯ Joy

Нева май преспа с Джуйнет, ама в коридора когато той се обърна към нея с "Нева", тя се обърна към него с господин... май беше по-официална и дистанцирана. Не знам това флирт ли беше, закачка ли беше, или му показа, че са само колеги. Изобщо не мога да я разбера.

Надявам се да се влюби в Джуйнет и да го вкара в правия път, да го измъкне от влиянието на Йекта. Нева май не одобрява и приятелството между Йекта и Парс.

А и по добре Нева да е заета с Джуйнет и да не се бърка при Ългаз и Джейлин, понеже те си имат и без това достатъчно други проблеми.

# 187
  • Кърджали
Викаш - На Ългаз и Джейлин сега сал една Нева им липсва
Нева се опита да откопчи от брат си и информация за разследването. Парс я отряза.
Изгледах отново серията в ютуб. Отново ми стана жал за Ерен не. Толкова искаше да помогне на приятеля си. Искаше да го предпази. Парс усети че правят нещо зад гърба му и го предупреди да внимават, че вече не са им останали резервни животи. Но дори Парс тук реагира човешки ( още повече че в началото предупреди че главният прокурор е вдигнал мерника на Ългаз ).Но какво направи Метин - дойде и ти искаш да унищожиш кариерата на синът ми, няма да го позволя ... Оф, яда ми към Метин няма да мине до неделя, усещам
Предполагам че другата серия ще разберем какво си казаха Мердан и Седа. Но и двамата имат полза от това сътрудничество. Седа , за да спаси сестра си, която навремето не ѝ е повярвала, Мердан  - за да спаси внука си. Ох, кога ще пуснат бомбата,че дипломата на Йекта е фалшива. Нямам търпение...но май ще почакаме.
Продължавам да се чудя как нашите герои ще получат достъп до разследването. Само чрез адвоката на Джейлин ли ( който и да е той вече , то мистерията кой ще защитава Джейлин стана почти като мистерията къде е Зафер. Ерен ще намери ли пролука да получава информация и да предава такава, ако се наложи? Ще се примири Лима това,че му отнеха разследването или ще си припомни,че е обещал на Джейлин че ще правят, ще.струват, но заедно с Ългаз ще си я приберат от затвора. Парс не вярвам да омекне към Ългаз,макар че в момента го разбирам, прави го за доброто на Тогаз, на Джейлин,е и за свое добро.
И ще ни пуснат ли фраг утре вечер или до сряда вечерта ще си гризем ноктите

# 188
  • София
Добро утро, момичета!
Сабахлен, рано, рано слагам 15-ти епизод с руски субтитри.
https://vk.com/dizimaniafhk
https://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/20 … sskom-yazyke.html
https://vk.com/wall-190181342_7377
https://waaw.to/f/uqmseixevEVb

Хубав ден  и бъдете здрави.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 08:01 от Nina NN

# 189
Изобщо не вярвам на Парс след разговора с Нева ...единствената му грижа е да си запази мястото ....Да , Нева  е виновна и то много, но освен обидата има и нещо  друго ....

# 190
  • Плевен / София
Изобщо не вярвам на Парс след разговора с Нева ...единствената му грижа е да си запази мястото ....Да , Нева  е виновна и то много, но освен обидата има и нещо  друго ....
+1
Аз и друго не мога да разбера. Всички знаят какъв професионалист е Ългаз. Защо тогава е тази параноя да крият от него доказателства и улики...Мисля, че по скоро не искат да изгубят "намерения " виновник.

# 191
  • Кърджали
Гости, това защо толкова усърдно се опитват да го държат настрана и аз не разбирам. Да е някой друг, разбирам, но точно за Ългаз не може да им хрумне че ще се опита да повлияе на разследването така както му е изгодно на него. А то изведнъж излезе че целият проблем на системата е Ългаз....

# 192
  • Плевен / София
Гости, това защо толкова усърдно се опитват да го държат настрана и аз не разбирам. Да е някой друг, разбирам, но точно за Ългаз не може да им хрумне че ще се опита да повлияе на разследването така както му е изгодно на него. А то изведнъж излезе че целият проблем на системата е Ългаз....
Точно. И той не може да знае нищо за разследването. Джейлин е човек от гилдията...Те се отнасят към нея , като към престъпник със стаж, а не като човек, който е попаднал на грешното място. Никой не допуска, че тя може да се е защитавала...може да е имало самоотбрана...Все пак тя не е излязла от вкъщи с оръжие в чантата, нито отиде в болницата, за да търси среща с Енгин....
Джюнейт ми е скрита лимонка. Не обичам мъже, които като ги отрежеш, смятат за пърстепенна задача да подхранат егото си отмъщавайки на жената, която ги е зарязала....Това, че и Нева го отсвири явно му дойде в повече и Джийлин ще го отнесе...

# 193
Главният прокурор - иска да защити доброто име на държавната прокуратура в Истанбул.

Случаят касае богаташко синче, отличник и адвокат (а не примерно обикновено момиче от бедно семйство), става дума и за Йекта - богат адвокат с влияние и връзки с медиите.

Йекта няма доказателства, че Йлгаз е ходил на местопрестъплението или че е видял доказателства, но е готов да изфабрикува ("да намери" Rolling Eyes )... Scream

Това би навредило на името на прокуратурата, както й на изхода от делото.
Ако Йлгаз участва в разкриването на случая и ако оневинят Джейлин, Йекта може да каже, че всичко е нагласено, че доказателствата са подменени и т.н.
Скандал - а главният прокурор не обича скандали!

Парс - той е амбициозен, иска делото, защото е важно дело. Той набра популярност покрай делото на Йнджи, но тук става дума за Енгин и Йекта (Йекта важен клиент/приятел) и Парс иска да покаже на какво е способен и да разреши случая възможно най-бързо.

Относно приятелството на Парс и загриженото му отношение към Йлгаз... грам не вярвам, че Парс е загрижен за Ългаз.
По-скоро, прави се на разбиращ, но всъщност има повод да отстрани Йлгаз, който му е конкурент.
А ако сам се справи и оневини Джейлин, ще спечели нейното благоволение и благодарност.  Tired Face

Метин - Метин според мен в един от разговорите с Мердан мисля че много добре резюмира какво му се върти в ума.
Метин отиде да обвинява Мердан, че е убил Енгин и е хвърлил вината върху Джейлин, защото така "тайната за Зафер остава скрита и защото така ще раздели Ългаз и Джейлин" - според мен това което Метин обвинява Мердан се върти най-вече в главата на Метин

Т.е. Метин иска
- тайната за убийството на Зафер да остане скрита Weary
- Йлгаз и Джейлин да се разделят, защото не харесва Джейлин - с присъствието си тя му напомня за греховете, които той има към семейството й Tired Face
- защото се гордее с постигнато от Йлгаз като прокурор, за него това което Йлгаз е постигнал е все едно личен успех на Метин, а скандал около името на Йлгаз ще навреди на Йлгаз и на цялото семейство Weary

Макбуле не харесва Джейлин и няма да страда за нея, тя сигурно още чака и се надява Йлгаз и Нева да се оженят. Затова не изпитва симпатия и не говори в полза на Йлгаз или Джейлин пред Метин Tired Face

Дефне - не ми е ясна - последно беше уплашена за Метин, страхуваше се от Джейлин и че ще вкара Метин в затвора. Т.е. май вече не обича Джейлин Sob

Джуйнет - винаги се е държал приятелски с Джейлин и ако му пусне би си легнал с нея.
Но се води по ума на Йекта. Не му мигна окото, когато Йекта му нареди да натопи Осман за убийството на Йнджи - безскруполен е. За него май е все тази кой е обвиненият стига да не е той самият.

# 194
Изобщо не вярвам на Парс след разговора с Нева ...единствената му грижа е да си запази мястото ....Да , Нева  е виновна и то много, но освен обидата има и нещо  друго ....
+1
Аз и друго не мога да разбера. Всички знаят какъв професионалист е Ългаз. Защо тогава е тази параноя да крият от него доказателства и улики...Мисля, че по скоро не искат да изгубят "намерения " виновник.

Не само намерен , прекалено удобен .....Колкото и несериозно да е -Парс си отмъщава донякъде пренебрегването  от Джейлин / тя и хабер си няма май / Ългаз ще плати ,че е предпочетен, отделно конкурент в службата , обидата към Нева и фамилията  естествено  . Или страх да не излезе на светло нещо тъмно .

За "принципния " Метин не ми се говори , Йекта брутален ,и ако  този "авукат " се  окаже затънал ,изгледите са ,че е направо потънал,  Лячин е поне за сега само  "опаковка "  . Остава дЕдЕ и Сема  -тук е повече от "Строго секретно "поне за сега .

А на тия лапартии  в кафенето  стръв ли им хвърлят -дЕдЕ и Чънар се спогледаха май доста доволни ?!?!?!

kukli4ka +100

Изобщо не ми се иска да я разтягат историята  ,по-стегнато ,по-качествено и ще е по-интересно , ама .............

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 16:01 от sofia26

Общи условия

Активация на акаунт