С какво ви дразнят свекървите? – 134

• 37 264
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Чери, да си ги премерим? 😂😂😂 Моята непосредствено след аборта ми заяви, че е вече крайно и наложително да оставя сина й, щом няма, очевидно било заради преклонната ми възраст (34), да мога да забременея отново, а тя внуци иска. Наличие към онзи момент на 4-годишно…

# 646
Чери, мъжа ти какво й казва при тези сцени? И как общуваш още с нея след всичко това? Още при първата подобна издънка ще говоря сериозно с мъжа ми да си я озаптява и бих прекъснала веднага контакт с нея. А случая на Kashapuk, дори няма да ги коментирам. Потресена съм.

# 647
  • France
Аз имам една малка чуденка - как живеете и си лягате после с мъже, които имат нещо общо с подобна измет?

# 648
Че тя си е решила проблема - бута бебето и  отива на работа, да се кокори баба и да си реши ще поставя ли въпроса отново. Не е занимавала мъжа. Пък може на баща си да е мъжът , защо трябва да е копие на мама.

# 649
Много лоши хора тия двете последните.

# 650
Въпросът ти е брутален, но резонен… Трудно е, много е трудно. Но когато човек е наясно с това, което иска, и с това, което е, нещата се получават. Въпрос на взаимоотношения, разбиране и приемане. Майка му е такава, каквато е. Имам неговата подкрепа и, първоначално, неразбираеми за мен опити за защитата й. Тъжна и нещастна жена се оказа. Пострадах си, дойде ми акълът по едно време, нека си ги реди както й е кеф вече - спрях да й обръщам внимание. Много ме е наранявала, но е било, защото аз го допусках. Както и преди споделих, темата тук много ми помогна.

# 651
Аз се засмях искрено на сценката с бебето и интервюто за работа Simple Smile
Хареса ми сценката. Само да допълня, че аз, на мястото на съфорумката, щях и да изляза и да се мотая навън поне няколко часа.

# 652
Аз имам една малка чуденка - как живеете и си лягате после с мъже, които имат нещо общо с подобна измет?
Хм, Фил, човек не е виновен за родителя, който го е родил. Ако можехме да си ги избираме...

# 653
  • France
Хм, Фил, човек не е виновен за родителя, който го е родил. Ако можехме да си ги избираме...
Не е виновен, факт, но това означава един редовен контакт, колкото и рядко да е това, а и децата ти ще имат и от нейните гени.

# 654
Така е, Фил, особено за гените. Но човек калкулира, ако този, когото обича има добри качества, и преценява дали добрите качества няма да надделеят над лошите гени. В противен случай децата на отровните родители ще се окажат двойно наказани - веднъж, защото са родени и израсли с такива хора, вместо с нормални родители, и втори път, когато са отхвърлени като партньори заради лошите си гени.

# 655
  • Пловдив
Ами добре, ти недей, но не вменявай на всички идеята, че е срамно да не прекратят контакт и с мъжа. Впрочем докъде се простира "има нещо общо" - до майка, брат, леля... и до какви действия, до разменена макар и една дума от него с майка му занапред? Или автоматично само това, че му е майка, стига?

# 656
  • France
Не всички. Слава Богу свекърви като последните две са изключителна рядкост.

# 657
Точно от студен душ Афродитен имах нужда  - по-добре е късно, отколкото никога. Мъжът ми беше буквално на другия край на света, когато загубихме бебето. Тя пък дълго време само на мен ми говореше ужасиите си (ох, как се изкушавам да изпадна в подробности), пред него беше бЕла и добра, един вид излизаше, че аз си измислям… Дори и майка ми не беше много склонна да ми вярва по едно време 😄 Та, доста време изгубих в самоанализи и вина. Но нещата, рано или късно, се показват такива, каквито са. Радвам се, че се преборих със себе си, че поставих граници, че опазих детето си (след пуканките и лукчетата). Съзнавам и колко невероятно звучащи са историите ми, а още не съм ги разказвала всичките 😂😂😂 А, като цяло, идеята ми беше да споделя преживявания, уж преживени, за да дам подкрепа, каквато и аз получих, четейки тук. За която подкрепа искрено и пак ви благодаря! Отношения се градят - има ли любов и подкрепа, всичко е възможно.

# 658
  • София
Точно от студен душ Афродитен имах нужда  - по-добре е късно, отколкото никога. Мъжът ми беше буквално на другия край на света, когато загубихме бебето. Тя пък дълго време само на мен ми говореше ужасиите си (ох, как се изкушавам да изпадна в подробности), пред него беше бЕла и добра, един вид излизаше, че аз си измислям…
Скрит текст:
Дори и майка ми не беше много склонна да ми вярва по едно време 😄 Та, доста време изгубих в самоанализи и вина. Но нещата, рано или късно, се показват такива, каквито са. Радвам се, че се преборих със себе си, че поставих граници, че опазих детето си (след пуканките и лукчетата). Съзнавам и колко невероятно звучащи са историите ми, а още не съм ги разказвала всичките 😂😂😂 А, като цяло, идеята ми беше да споделя преживявания, уж преживени, за да дам подкрепа, каквато и аз получих, четейки тук.
За която подкрепа искрено и пак ви благодаря! Отношения се градят - има ли любов и подкрепа, всичко е възможно.
Мда, Афродита те заляла със студен душ, защото не смята, че е нормално мъж да толерира подобно поведение спрямо жена му.
птицаТук проблем виждам с "мъжа" - той е този, който толерира глупостта на майка си и я  защитава в подобни безумия. Съгласен е с думите на майка си, че следва да набие шута Kashapuk, защото била загуила бебето им и да си търси по-млада и по-плодовита. Ама тя пък упорито продължила да му се натиска в леглото и все пак взела, че си изпълнила инкубаторските задължения. И ... Ура! Маман има продължение на рода, проблемът е решен! Не, че изцепките й спират до там, ама "мъжа" продължава да принуждава жена си и детето си да има отношения с маминка, Kashapuk продължава да слушка.

# 659
Само на мен ли подобна интерпретация на казуса ми изглежда  колкото невярна, толкова и някак.... Нездрава?

Общи условия

Активация на акаунт