Електронни четци - Тема 26

• 48 396
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Jeni_E, докосни някъде най-горе и ще "падне" лентата, от която можеш да регулираш светлина, шрифт и т.н., а чрез къщичката можеш да отидеш при другите си книги. Wink

# 106
Имам два четеца, купени от amazon.de, но са регистрирани в amazon.co.uk
Предполагам затова в amazon.co.uk ми дава, че мога да ползвам Kindle Unlimited.
Адресите не оказват влияние - имам съответно регистрирани английски и немски адрес (на превозвач)
Българските търгаши са много далече от amazon. Докато купиш, ще ти кажат и обещаят всичко, което искаш да чуеш
Регистрирах се първо в Американският. Дали ако си закрия акаунта и открия нов през английският ще стане? От къде и как регистрирахте английски адрес, ако не е тайна? Нова съм и в Амазон, точно защото не разбирах схемата с адресите .
А за Българските сайтове - точно това се чудя , ако не открия начин да го ползвам този таблет, дали да го връщам. Подведоха ме след като ги питах дали няма Алекса , а очевидно има. И отделно не са се информирали при какви условия се използва Киндъл Ънлимитед , за да информират клиентите си. Но най - вероятно нямаше и да ми кажат дори и да знаеха. Но това са две достатъчни причини за мен да си върна таблета.

# 107
Адресът няма нищо общо.
При мен възможността за Kindle Unlimited e в сайта, в който са ми регистрирани двата четеца.
Ако нямате Kindle може би няма да стане.
Не знам за таблета на Амазон. Ако имате такъв, регистрирайте го. Явно ще стане с проба-грешка.
Може пък някой тук да има опит и да каже. Аз само предполагам

# 108
GeograohyGeek не си губете времето ами веднага се опитайте да върнете този таблет. Колкото повече време минава толкова по малки са ви шансовете.
Мисля че до 14 дни имате право да върнете чрез отказ от поръчка, не се връзвайте на рекламация тогава ви дават ваучер за тяхната фирма или ви мотаят да го оправят някак.
Късно влизам в темата, но още щом прочетох че искате да си плашате разбрах че ще има драма. Звучите ми наивно за БГ реалността, може би сте живяла дълго извъна България. Едно 90% от хората тук четат електронни книги безплатно. Има сайтове, групи и всякакви места на които можете да намерите почти всичко което търсите. Разбирам че евентуално сте на възраст на която може да сте изгубили ориентир за това как стават нещата, но питайте и ще ви насочим. Абсолютно безумие е да се плаща абонамент за 10 книги месечно, като абсолютно всяка книга може да е ваша без пари. Аз чета ревютата им он-лайн в блогове, книжарници и goodreads и после просто си търся съответната книга. От 5 години единствените книги за които съм похарчила пари са готварски и то защото изрично искам да ги имам на хартия. Прочела съм поне 70 книги на английски, и 50 на български и съм спестила поне 4000 лв. Ако стандарта ни беше достатъчно висок за да си купувам всички книги които искам да прочета повярвайте ми вкъщи щеше да има само книги, обожавам ги и аз като вас имам инсомния и чета през нощта.

# 109
  • хасково
Новия Киндъл е намален днес - 89.99
Може ли да ми кажете колко е цената на доставка с превозвач в последно време.

# 110
аз поръчвам с Габиели на 3 лв на кг от Германия. Колко беше намален киндела покрай черния петък, отново ли беше на 90 евро? Стария стигаше до 70 евро и сега се чудя дали да чакам по-голямо намаление или това е максимума като за нов модел.
Да попитам за детския киндел, забелязах, че разликата е в цвета. Цветното всъщност допълнителен калъф ли е и може ли да се вади и да се слага на друг киндел? Искам да взема киндел за дъщеря ми, но мисля всъщност да й дам моя стария, а за мен да остане новия. Поради тази причина обмислям да взема детския, да сваля калъфа и да го сложа на стария paperwhite, а новия да сложа в нов калъф за мен. Но се чудя дали би било възможно.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 11:22 от ioana_g

# 111
Къде е намален, моля дайте линк.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 12:01 от Lale_Lili

# 112
# 113
ioana_g, благодаря за линка.
Аз сутринта го гледах на същия линк и беше 130 евро.
Добре че забелязахте и споделихте с нас. Поръчах веднага (този с рекламите) и с превозвач Лерон.
Така се зарадвах сега, моят четец е на 400 км от мен и няма как да си го взема и  страдах много без четене. От 4 месеца не съм прочела и една книга 😭, а и ми беше време за ъпдейт. Чакам с нетърпение ❤️

# 114
# 115
  • хасково
Искам да попитам за детския Киндъл. Има ли разлика с нормалния? Интересува ме хардуерно и да не би да има някаква забрана и да не допуска да се качват книги които не са за деца.

# 116
Сигурно си прочела ревюто в профила на новия Киндъл. Мен ме мързеше да го търся, но и на мен би ми било интересно да разбера повече ако някой го е поръчал и може да каже повече.

# 117
Искам да попитам за детския Киндъл. Има ли разлика с нормалния? Интересува ме хардуерно и да не би да има някаква забрана и да не допуска да се качват книги които не са за деца.
До колкото разбрах имало някаква детска опция, която трябва да се активира, но не е задължително. Ако не я активираш, друга разлика нямало.

# 118
Здравейте, не пиша в темата, но я следя от известно време. Имам Киндъл 7мо поколение, доста старичък и батерията му държи вече едва няколко часа. Промоцията сега ме изкушава, но за съжаление този месец нямам излишни пари за харчене. Амазон имат ли си определени периоди за тези намаления или пускат промоциите безразборно? Да знам да наблюдавам около еди-кой си период.

# 119
Около Великден няма начин да няма. Ама техния, не нашия.

Общи условия

Активация на акаунт