Електронни четци - Тема 26

• 48 383
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Ъпдейтнах си Киндълчето. Засега не забелязвам новости.
Не се колебайте и грабвайте намаления Киндъл 2021. Аз на Black Friday го взех за 88 евро. И благодаря на всички тук, които ме убедиха да заложа на Киндъл.

# 121
Около Великден няма начин да няма. Ама техния, не нашия.
Точно така е - поне 10 години!

Колко беше намален киндела покрай черния петък, отново ли беше на 90 евро? Стария стигаше до 70 евро и сега се чудя дали да чакам по-голямо намаление или това е максимума като за нов модел.

Аз на Black Friday го взех за 88 евро.

Аз също се чудеха дали можем да се надяваме на 70-79 евро, но с тази инфлация, едва ли..

# 122
  • София
Искам да попитам за детския Киндъл. Има ли разлика с нормалния? Интересува ме хардуерно и да не би да има някаква забрана и да не допуска да се качват книги които не са за деца.
До колкото разбрах имало някаква детска опция, която трябва да се активира, но не е задължително. Ако не я активираш, друга разлика нямало.
По напред в темата бях писала, аз си взех детския Киндъл, но той е ето този
https://www.amazon.de/-/en/dp/B08WPQFP44/ref=pav_d_fromAsin_B08N … toAsin_B08WPQFP44
с 10 Е сега е по-скъп от показания по-напред, иначе аз тогава на промоция го взех за 120Е, а сега цената е още по-добра.
Трябва да се направи детски профил, но това по-никакъв начин не пречи на работата му, аз съм  го включила на моя и няма проблем.
Предимството е, че за 10Е повече, получавате 2 години гаранция, вместо 1, калъф и няма реклами.

# 123
Аз се учудвам колко скъпи са калъфите. Моя калъф ми излезе ок.50 лева. Сега търся изгодни оферти и за калъфи, защото бързо се захабяват. В алиекспрес няма голямо разнообразие от калъфи за новия модел за съжаление.

# 124
Аз се учудвам колко скъпи са калъфите. Моя калъф ми излезе ок.50 лева. Сега търся изгодни оферти и за калъфи, защото бързо се захабяват. В алиекспрес няма голямо разнообразие от калъфи за новия модел за съжаление.
Моя го взех от озон на доста прилична цена, разгледай и там.

# 125
  • Варна
Кой ще си го сложи първи да каже има ли бъгове Mr. Green След онази глупост с махането на стрелката за връщане не смея да ъпдейтвам току-така Crazy
Ъъъъ, и докато го напиша реших да дръпна ъпдейта и да го кача в четеца, за да не го изгубя, а да ъпдейтна по-нататък. Да, но в момента, в който го качих това животно се рестартира само и почна да го инсталира! Досега не беше така, седеше си мирно и кротко и чакаше да му кажа. Ми... ща не ща ще тествам след малко какво са объркали тез' от Амазон Crazy

# 126
  • София

Последния калъф си взех от тук. Цените не са високи, а няма голяма разлика с този дошъл от Амазон, за доста повече пари.

# 127
  • sofia
Моят е от Емаг, не е мръднал вече 3 години.                                                                                                                                                     

https://www.emag.bg/aksesoari-za-elektronni-knigi/c?cmpid=80131& … hPYxoCJ9cQAvD_BwE

# 128
  • София
Около Великден няма начин да няма. Ама техния, не нашия.
Точно така е - поне 10 години!

Колко беше намален киндела покрай черния петък, отново ли беше на 90 евро? Стария стигаше до 70 евро и сега се чудя дали да чакам по-голямо намаление или това е максимума като за нов модел.

Аз на Black Friday го взех за 88 евро.

Аз също се чудеха дали можем да се надяваме на 70-79 евро, но с тази инфлация, едва ли..
На Черния Петък беше 105 евро, после за Коледа 110 евро. Купувах и двата пъти за себе си и за приятели. Следях го ежедневно, а и тук коментирахме. Цената
сега е най-ниската до момента за новия 6.8 инчов Пейпъруайт.

# 129
  • хасково
Опитах се да поръчам Киндъла с доставка до Бг, уж са дали цена за доставка , а не става. Била невъзможна доставката до този адрес.

# 130
Ели, киндел с реклами или без? Тези без не се доставят до БГ

# 131
  • хасково
Ели, киндел с реклами или без? Тези без не се доставят до БГ
Ами пробвах и без реклами и детския. Защо дават цена за доставка тогава?!
Значи остава превозвач тогава. На кой да се доверя? От Хасково съм.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 10:11 от Ели73

# 132
Ами не знам, аз поръчах с Габиели. Много пъти съм поръчвала с тях без проблеми, а и офисът ми е на много удобно място. Не знам кой има офис в Хасково

# 133
  • хасково
Ударих отново на камък. Опитах се да направя поръчка с Габиели, ама Амазон ми блокира акаунта. Имало необичайна платежна активност. Искат с нещо да докажа , че съм аз.За да отблокират профила искат да въведа  адрес на фактуриране. Или щели да го отблокират  след 72 часа. То докато разбера какво искат и какво да направя промоцията ще свърши😭

# 134
  • София
Новият киндъл пейпър с по-голям екран и топла светлина е намален в амазона на 90 евро в момента - The New Kindle Paperwhite (8GB) - Now with 6.8 inch display and  … ith advertisement

Общи условия

Активация на акаунт