Електронни четци - Тема 26

• 46 792
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Моя Киндъл е от Амазон. От както го имам е вечно с мен. Много удобно и признавам - евтино. Преди това всеки месец поръчах по 7-8 книги. А, вече и място нямам къде да ги нареждам.

# 631
А лицензираните книги на български език от сайтове като Хеликон и Колибри вече подходящи ли са за Киндъл? Нали вече могат да четат epub формат?

# 632
Аз свалям от библиотеката. Ако не намеря там в гугъл.

# 633
Много благодаря!

# 634
Моля за помощ - имам киндъл и един допотопен Сони четец. Последните 2 години обаче само слушам и чета Сторител. Има ли начин да сложа някак Сторител книги на някой от наличните четци? Ако не, от къде мога да купя Сторител четец?

Няма да се връщам към Амазон и Audible, само две книги на месец са ми малко.

Търсех с разни комбинации ключови думи отговор на питането ми, обаче нищо не излезе, извинявам се, ако е обсъждано.

# 635
Здравейте. Каква защита използвате за екрана на четеца? Искам да си купя kindle , дано го написах правилно Neutral Face Видях различни защити -натирано фолио. Стъклен протектор, не знам... Каква марка?

# 636
Здравейте. Каква защита използвате за екрана на четеца? Искам да си купя kindle , дано го написах правилно Neutral Face Видях различни защити -натирано фолио. Стъклен протектор, не знам... Каква марка?
Не използвам протектор за четеца. 🙄

# 637
Най-добре калъф. Зависи откъде ще купуваш Киндъла, има и комплекти четец + калъф + стилус + адаптер за зарядното.

# 638
  • Варна
И аз ползвам единствено кейс, с отварящ се капак.

# 639
Протекторите са напълно излишни, защото правят отблясъци, дразнят очите и пречат на четенето. Дори матовите.
Калъф обаче е задължително да има, особено ако човек чете много и си носи четеца насам-натам.

# 640
Протекторите са напълно излишни, защото правят отблясъци, дразнят очите и пречат на четенето. Дори матовите.
Калъф обаче е задължително да има, особено ако човек чете много и си носи четеца насам-натам.
И аз се замислих дали протекторите няма да правят отблясъци.
Използвам за книгата калъф ,имам два и си ги сменям според настроението.
Протектора в случая е излишен.

# 641
И аз никога не съм ползвала протектор, всички четци вкъщи са с кейсове, а когато моят е без (обичам понякога така да чета) пригодих едно меко несесерче с ципче и там го слагам, за да го защитя при разнасяне в чанта и т.н.

# 642
Никакви предпазни стъкла или фолио! Но за сметка на това предпазният калъф тип папка с твърди корици е задължителен.
Само на един четец нямам калъф, защото е огромен - с диагонал 10.4 инча и не мога да намеря свестен фирмен за него. Затова го държа в калъф тип чантичка с цип за таблети.

И аз да попитам нещо - някой ползва ли електронен четец Onix Boox? Те са с екран с e-ink, но работят под Андроид и имат допълнителни възможности. Интересувам се конкретно от модела Onix Boox Note Air 2 Plus, който има и стилус с възможности за водене на бележки (включително и върху текста на електронна книга, която четеш).
Т.е. интересува ме какво е качеството на екрана, бяло, контраст, ясно изписване на шрифтовете и т.н.

# 643
Здравейте ! Искам да си купя четец, но съм много разколебана относно марката. Искам да си взема по-голям размер и Pocketbook е единствения, който видях, че е 9,7 инча. Днес бях в техномаркет и четеца беше страшно бавен, трябваше да натискаш по няколко пъти за да изпълни някоя команда и не знам какъв да търся вече. Моля ви за мнение

# 644
Ами четец е, не таблет със Снапдрагон процесор. Съвсем нормално.

Общи условия

Активация на акаунт