Променя ли се мъжът женкар?

• 13 733
  • 333
  •   1
Отговори
# 255
Боже, боже, къде се скри скромното момиче с възвишените идеали... Нов образ в сценария - лудата секретарка. Вечер жената-котка, през деня асистентка с очила, зад които пърха с мигли и гледа невинно.
Изведнъж се появиха къщи в Бояна и апартаменти на центъра в София, ма не искаш да те помисли за някоя меркантилна, домогваща се до богатия коцкар лейди, айде шъ ва замола да върнете старата героиня, че беше по-симпатична.
Героинята се промени рязко, той от печелещ доста се оказа бая богат...

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 17:52 от wiwala75

# 256
Не съм се променила ни най малко
Боже, боже, къде се скри скромното момиче с възвишените идеали... Нов образ в сценария - лудата секретарка. Вечер жената-котка, през деня асистентка с очила, зад които пърха с мигли и гледа невинно.
Изведнъж се появиха къщи в Бояна и апартаменти на центъра в София, ма не искаш да те помисли за някоя меркантилна, домогваща се до богатия коцкар лейди, айде шъ ва замола да върнете старата героиня, че беше по-симпатична.
Героинята се промени рязко, той от печелещ доста се оказа боя богат...

# 257
Много малко, бе, 3 имота и 2 коли... ЗарежИ го тоя, то в провинцията има по-имотни 😂

# 258
  • Най-красивата страна
Имаш ниски критерии при избора на мъж.Вдигни летвата..
Какво цениш в един женкар?
Той няма да се промени и ще ти донесе само болка и унижение,ако се обвържеш с него..
Искаш сериозна връзка ?И какво ,ако се случи-ти ще си официалната,а той ще ти изневерява с други...
За сериозна връзка е нужен сериозен мъж.Не женкар.

# 259
  • София
Излизали сме на кафе 2 пъти и 2 на вечеря. Тогава след вечерята ме понатисна в колата но казах НЕ и тн и така… скоро пак ще излезнем сега е в Бали. Като се върне….а аз  гледам понякога в социалните мрежи дали някой не го е тагнал в хотела му и хората дето са се тагвали от там  особено жените…гледам им сторитата в инстаграма..дали са се запознали с него и са заедно…
 Много ревнувам….
И докато излизате, той си вика каки в офиса?
Няма какво да гледаш тагвания из ФБ или Инстаграм. Бъди сигурна, че той в Бали не е сам, а с жена.
То бива наивност от твоя страна, ама...

# 260
ДАМИ!  Днес ми звънна, чухме се и каза, че нямал търпение да си дойде и да се видим…еми много хубаво ми стана…макар, че му казах на него само- Добре. И ме попита ще почвам ли работа при него във фирмата…казах,че не съм решила още…вие какво бихте ме посъветвали…да започна или не? Защото той и там привиква също понякога ,,приятелки” и мн ще се дразня, а скандал няма да мога да направя и ще скачам от вътре от ужас и гняв…пбаче пък искам и да съм близо до него…

# 261
E и десет пъти да питаш, хората ти казаха какво мислят. Няма да излезеш победителка в тази игра, прекалено си емоционална. Най-добре да се дистанцираш и да го забравиш. Е, като си решила да си трошиш главата, никой не може да те спре, поне може да си спестиш това да стане на работното място, не знам колко хора да ти гледат сеира и да си още по-унижена. Не знам защо зорлем да се буташ в ситуации, които да всяват смут в душевния ти мир.

# 262
Душички мили. Това става за сериал Simple Smile

# 263
Айде почвай я тази работа, прасни шефа и напускай като изпаднеш в депресия. И да не забравиш да ни ъпдейтваш тука, че няма какво да внася разнообразие в ежедневието ни на лелки.

# 264
Душички мили. Това става за сериал Simple Smile
Точно това щях да питам, да не се готви нов любовен сериал и "авторката", тъй де, "влюбеното девойче" да не си търси идеи за сценария? От Банкя до Бали за влюбената секретарка и апартамента на Аленсандър Невски? Главен антагонист -Гошо Кварталния 😂😂😂😂

# 265
Става, ама нискокачествен сериал.

# 266
Отчаяна от имотите и лъскавия живот на развратника, авторката все пак накрая отива в панелката на Гошо. Там открива истинската любов... Така ги виждам аз нещата...

# 267
Не е ок за сериал. Тя трябва да е бедна или да избере Гошо накрая, за да има драма.

# 268
Тя си е бедна и ще избере Гошо. Но първо ще бъде птичка в златна клетка, за да оцени това, което не се купува с пари Simple Smile

# 269
Ама тате ще я натиска да избере Казанова, за да има подкрепа и на следващите избори. Flushed
Липсва ми нещо криминално... Изберете си - Муньо ще се занимава с тъмни сделки или някоя луда бивша ще превърти и ще преследва Авторката.

Общи условия

Активация на акаунт