Променя ли се мъжът женкар?

• 13 730
  • 333
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ДАМИ!  Днес ми звънна, чухме се и каза, че нямал търпение да си дойде и да се видим…еми много хубаво ми стана…макар, че му казах на него само- Добре. И ме попита ще почвам ли работа при него във фирмата…казах,че не съм решила още…вие какво бихте ме посъветвали…да започна или не? Защото той и там привиква също понякога ,,приятелки” и мн ще се дразня, а скандал няма да мога да направя и ще скачам от вътре от ужас и гняв…пбаче пък искам и да съм близо до него…
КАжи чес'но, че т'ва си го измисли, за да затвориш устите на "лелите" Sunglasses

# 271
Гошо ще вземе десетина бързи кредита и ще отиде да я търси на Бали, уви - неуспешно. Разбрала за саможертвата му тя сама ще го намери, сериозно изпаднал и задлъжнял. Ще се опита да покрие  дълговете му и да заживеят щастливо, докато не ги погнат люлинските лихвари. Тогава, в третият сезон, животът ще им поднесе низ от горчиви изненади, но всичко ще завърши с ягоди и шампанско. Без сълзи.

# 272
ДАМИ!  Днес ми звънна, чухме се и каза, че нямал търпение да си дойде и да се видим…еми много хубаво ми стана…макар, че му казах на него само- Добре. И ме попита ще почвам ли работа при него във фирмата…казах,че не съм решила още…вие какво бихте ме посъветвали…да започна или не? Защото той и там привиква също понякога ,,приятелки” и мн ще се дразня, а скандал няма да мога да направя и ще скачам от вътре от ужас и гняв…пбаче пък искам и да съм близо до него…
КАжи чес'но, че т'ва си го измисли, за да затвориш устите на "лелите" Sunglasses

То, 'щото предишните й постове хич не са измишльотини 🤔😂

# 273
Муньо има няколко настоящи жени, не само бивши. Една от тях е с него отдавна и търпи всичките му изневери. Тя знае, че ще пребъде докрая. Ягодка слага прът в плановете й със своите младост и красота... Безсилна срещу доброто, вечната жена на Муньо се обръща към фирма за магии...

# 274
И врачката я урочасва да и трансферират филърите, за да не я ще Муньо.

# 275
Отчаяна, Ягодка тръгва на клуб по салса, където среща веселия Гошо. Той отдавна си търси булка, за да зарадва старата си майка. Доверчивата Ягодка пада в капана му, като се съгласява да живее с него и майка му срещу нотариално приписване на половината панелка. Все пак те я държат в ръцете си, защото половината имот ще е неин едва когато свекървата си отиде от този свят. Муньо предлага да закупи на Ягодка цял панел, за да я върне при себе си. Но там тя ще живее с още една негова изгора, той ги настанява по 2 в апартамент за по-изгодно.

След дълги размисли Ягодка избира живота със свекървата, защото е силна и добра.

# 276
Тъстът е толкова впечатлен от положителното влияние на Гошо върху щерката, че решава да му удари едно рамо и го набутва в общинския съвет.
Защото има справедливост на този свят, Муньо се заразява с нов щам на Covid със страничен ефект еректилна дисфункция.
And they lived happily ever after...

# 277
Обаче Гошко оправя дисфункцията.
И открива истинската любов в едно наистина честно момиче.
Открива, че децата от Ягодка не са негови и я гони на улицата.
Тъстът политик отива в затвора. Отнемат му всичко. И Ягодка почва да мизерства с децата в малък мизерен апартамент. Опитва да заработи парички като скъпо платена компаньонка, но не и се получава. Вече тялото и на нищо не прилича, износена е. Ориентира се към Лъвов мост и още на втория ден остава без зъби, но се сдобива със жестоки сърбежи.

Край Mr. Green

# 278
Гошо няма дисфункция, Муньо женкарят има, но иначе другото звучи ок. Grinning

# 279
Значи редактирам.
Муньо си остава импотент.
И все пак Гошко разкарва Ягодката.
Тя свършва на Лъвов мост с избити зъби и сърбежи.Joy

# 280
И поуката от историята е, че каквото сам си направиш, дори Д-р Е не може да оправи. Blush

# 281
Леле, какъв сценарий сте съчинили. Със сълзи се смея Joy
Ягодке, освен двете кафета и единия ресторант, какво друго конкретно е направил за теб Казанова? Колко често те търси?
Почнеш ли работа при него, ще се налага всеки ден да гледаш ласки и милувки с любовниците му, да го слушаш как говори с тях. Колко време ще издържиш на това напрежение? И изобщо някога работила ли си в лоша работна среда? Защото предложената секретарска, такава се очертава.

# 282
Аз като я гледам Ягодка, накрая ще склони и на тройка Grinning

# 283
не почвай секретарската работа, докато не получиш пръстен, Ягодке!

# 284
Предлагам Бурак Йозчивит за ролята на Гошето. Joy Поне да оплакнем очи.

Общи условия

Активация на акаунт