Променя ли се мъжът женкар?

• 13 719
  • 333
  •   1
Отговори
# 75
Е ако променящата не е много ревнива, понякога се получават нещата. Или си е сложила тенекиените очила и гледа да не вижда. Сещам се за един познат, голям женкар, но с много дар слово и интелект, също и държание с жените на ниво. Имаше си приятелка, отнасяше се с нея като с принцеса (леко грозновато и пълно момиче беше, така че може би това обяснява някои неща), и в същото време си ходеше редовно по чуждо. Едва ли се е мъчила да го променя или пък да не е виждала какво се случва.

Но пък съм и виждал до каква разруха води връзка с такъв от момиче, което си мисли, че ще го промени и всичко ще се оправи. В случая първа връзка, първа любов, първи мъж... По поражения върху психиката тва нещо може да се мери с връзка с насилник.

# 76
подобни мъже, по някакви си техни причини, приемат като провал и се ужасяват от това - само една единствена жена да им се възхищава...дали се променят? не мисля..  Grinning

# 77
Женкар- насилник не познавам аз, те са учтиви, забавни и мазни. По принцип нямам нищо против женкарите, дори ме забавляват. Само да не са ми в къщата.

# 78
Не се променят.
Авторката според мене не е млада. Младите бързо губят интерес, а и към тях има доста интерес, освен ако не са някакви уникални урунгели, ама пък тогава няма да ходят по улиците. А и не крият годините си така ревниво. По-скоро е минимум около моите години и самотна от доста време. Малката вероятност е да има заспал партньор и сега да се впечатлява от съвсем обикновено кавалерство, по-голямата вероятност е да е поизтървала влаците и сега да калкулира струва ли си нервите да пробва да върже и роди от дон Хуан де Марко.

# 79
Те точно младите се лъжат на такива- гледа хубав външен вид, лъснат, умее да омайва, пък и голямата конкуренция действа допълнително мотивиращо. И после се почват терзанията как да го направим само наш...

# 80
  • София
И аз съм по-склонна да си мисля, че е млада и наивна. Ако беше на години с намаляващи опции, вероятно щеше да е наясно, че такъв няма да се промени, и по-скоро щеше да си чуди, да направи ли компромис с изневерите, а не дали може да го промени. Но пък случаи всякакви.

Иначе има и насилници такива. При тях (насилниците) е почти задължително да знаят как да са чаровни, че да оплитат първоначално жертвите. После си показват истинските цветове. Другата категория си остават чаровници, но и непоправими кръшкачи.

# 81
а, то па щото възрастни наивни няма.... Joy

# 82
  • София
Затова и казах случаи всякакви Wink Ако е по-възрастна, значи още е доста незряла в мисленето.

# 83
Женкар- насилник не познавам аз, те са учтиви, забавни и мазни. По принцип нямам нищо против женкарите, дори ме забавляват. Само да не са ми в къщата.
абе и аз така мислих. Но този, интимният партньор на приятелката ми, бе и женкар и насилник. Лично знам от нея, че я тормозел. Така, че всякакви характери с тази характеристика Женкарство.

# 84
Узряването е всъщност силно пожелателно, а не задължително.
Че не е млада извеждам от това, че крие годините си. Това е типично за сингълки 'в разцвета на силите си' (минимум 30). Между другото, по същия начин реагират на въпроси на тема финанси и професия аналогичната група мъже, които нямат особени постижения по въпроса.

# 85
За 30 годишните не знам дали така си крият годините, ама тва е поведение на момиченце, което се бута в клуба на големите. Не вярвам да е повече от 21 годишна, дори по скоро е тинейджърка.

# 86
Хората се променят, житейският ни път оставя отпечатъци!
Но да започнеш връзка с тази надежда е глупост. Харесваш някой, такъв какъвто е и рискуваш ако искаш.
Как ще се промените заедно или по отделно е непредвидимо!

# 87
Много мъже се оказват женкари, дори да не им личи в началото Simple Smile А пък отявлен такъв да се промени не вярвам Simple Smile

# 88
Не съм визирала, че искам да съм ,,голямата му любов” или ,,извора на промяната му”. Просто исках да разбера, ако му дам шанс и види , че намеренията ми са чисти и съм сериозна, а не поредната която му се натиска за една нощ и за подаръци,  да си каже-,,ето някоя ме цени заради мен самия” и да си седне на задника. Относно по-горните коментари, че завиждам на жените които съм нарекла к*рви-някои от тях буквално са такива(платени) Smiley

# 89
Съвсем не си ти единствената с чисти и сериозни намерения или пък която да го цени заради него самия /ако има какво да се цени в мъж на обществено ползване/. Всички ти казваме- стой далеч, ако не искаш да си късаш нервите.

Общи условия

Активация на акаунт