Променя ли се мъжът женкар?

• 13 740
  • 333
  •   1
Отговори
# 180
  • Далечният изток
А ние как у форума да знаем дали има смисъл?!
Да хвърля едни карти или хороскоп да направя, друго... не знам...

# 181
Или ни пързаля или инфантилността е на висота...

# 182
  • Бургас
Айде сега той ще и вика такси. Че защо, тя да не е саката нещо. Не може да набере номера ли?
Защото тя най-вероятно не знае точния адрес, по-удобно и кавалерско е той да набере...Ама, таксито да й е проблема Joy

# 183
Шансовете се увеличават, тате е политик. Може пък да се продаде, ако си по-богата.

# 184
@Dincho- не не сме по-погати от него в никакъв случай.
За мен най-скандалното, което Ви премълчах е, че както казах имаме много общи познати и приятели и ме натресоха и да работя при мего като секретарка…а аз искам…не ми е за парите дори..аз много обичам да работя, а в неговия бранш има и много шансове за развитие и надграждане НО ако трябва да търпя през ден тази в офиса дори и да не сме си никакви ще ме побърка това…а в същото врвмв искам там да бачкам…и той ми го предложи също…

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 20:10 от bubanka

# 185
Тука вече си представих Ана Стийл с моливчето и невинния поглед Trollface

# 186
Ох, тук с глас се смея. Работна калинка си ни ти!

# 187
Авторке, 2000 беше годината на раждане, нали?
Щом си вика приятелки в офиса докато си там, не се надявай особено много. Даже не се старае да ги крие, тоест ухажването Ти не му е приоритет.

# 188
  • Далечният изток
Не пързалка, цяла писта вече я докара....
Аз си лягам, изгуби ме с тая секретарка...

# 189
  • Бургас
Ама, трябваше с тва да започнеш Joy и не, не е скандално, банално е.

# 190
Аз ви казвам, работата е за редтюб- новата секси секретарка с боса- някой дупетат от харвардска партия...
Слоган "фърст тайм уит шугърдеди". То не е акъл да се даде, а да се осмисли.
Авторке, следващия път като те покани, му кажи да дойде да те вземе от вас и го покани, докато те чака, да изпие 1 уискЕ с баща ти!

# 191
Скандално-плоска ски-шанца. Нивото ти е под морското, ако ме разбираш.

# 192
  • София
Тоест, ще те мине и като те за*бе, ще трябва да гледаш всички други, които минава след теб. От къв зор ще си го причиниш? Но като те слушам, имам чувството, че само така ще се научиш.

Иначе, що се отнася до какво се прави след, решаваш теб какво те устройва и уговаряш нещата според това. Ако той действа по друг начин, казваш, че не си ок с това, и си тръгваш. Трябва да остояваш себе си, не да мислиш как да му се представиш. Но ако е свестен, или поне добре обигран, би трябвало да се погрижи да ти е комфортно по собстввена инициатива.

# 193
Тате политик, пък авторката секретарка при един женкар 😁
Вече сериозно изплиска легена... стана скучно.
Ех, какви пързалки имаше едно време, то сюжет, то герои, то напрежение.... пък сега скука, какво да правя след секса 🤬

# 194
Слоган "фърст тайм уит шугърдеди".
Друго фърст си помислих Flushed

Общи условия

Активация на акаунт