Тема № 24 - "Обучение в пандемия - дистанционно и присъствено" - Януари 2022

• 55 213
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз не съм на мнение, че винаги и за всичко трябва да крадем чуждите модели. Ето, не съм доволна от откраднатия модел на обучение с профилиране и абсурдно държане в клас по цял ден на 19-годишни, ама на...Откраднато от ук, откраднато от там, чужди модели в различни условия няма как да сработват по еднакъв начин.

# 1 081
Аз не съм на мнение, че винаги и за всичко трябва да крадем чуждите модели. Ето, не съм доволна от откраднатия модел на обучение с профилиране и абсурдно държане в клас по цял ден на 19-годишни, ама на...Откраднато от ук, откраднато от там, чужди модели в различни условия няма как да сработват по еднакъв начин.

Ама то защото пак е побългарена работата. Wink А не защото идеята е зле.

# 1 082
Този дългокосият с мазна коса е малко "видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак".
В УК имат 63,8% бустер или 3-та ваксина за население над 12 години. А пък статистиката за смъртност и заболели няма да я цитирам. Разбира се сравнена с тази на БГ. Няма смисъл.

Точно заради такива като този некъпан примат, който бойкотира мерките, оше дълго ще говорим за ПО, ДО, частични локдауни и т.н.Явно в България кръчмите и дискотеките са най-важни и това е. Не че досега са спазвали нещо-напротив. Не е зле на този в заведенията да му сложат онази снимка, която изтече в медиите-изтощените медици след тежко дежурство.

# 1 083

Условията тук са различни, няма как да не бъде побългарена. Затвоа краденият модел не е ок винаги и навсякъде. Що не откраднем финладския модел, м?

# 1 084

Условията тук са различни, няма как да не бъде побългарена. Затвоа краденият модел не е ок винаги и навсякъде. Що не откраднем финладския модел, м?

Защото не е общоевропейски. Освен това е съмнителен и доста рекламиран. Но други проучвания за него, които го показват в не особено добра рекламна светлина не се популяризират толкова. Wink Аз например изобщо не съм му фен. Да не говорим, че и на PISA като измерител не съм фен.

Само подсказвам: ако пуснат PISA в някои конкретни училища, и България ще е на първите места. Wink

# 1 085
Абсурд Simple Smile
Точно на PISA сме окапали сериозно. У нас е зазубряне до премала.

# 1 086
Класът на дъщеря ми е под карантина.Но аз тъкмо мислех да подам молба за ДО.
Три деца с положителен тест.
Има и болни учители.
Здравейте,
Каква е процедурата за подаване на такава молба за дистационно обучение и може ли по всяко време да се подаде?!

# 1 087
Абсурд Simple Smile

Не си разбрала грам от това, което казах.

# 1 088
  • Най-красивата страна
Класът на дъщеря ми е под карантина.Но аз тъкмо мислех да подам молба за ДО.
Три деца с положителен тест.
Има и болни учители.
Здравейте,
Каква е процедурата за подаване на такава молба за дистационно обучение и може ли по всяко време да се подаде?!

Подава се молба до директора на училището.
При нас може да се подаде по всяко време.

# 1 089
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Минава 14 часа... Дано по-скоро решат за София - ще има ли ротация, кои класове. И от тристанката - за ваканцията ... Заповеди все още няма.
Ама, то нормално - ще спазят традицията всичко да е в петък към 18-19-20 часа ...

# 1 090
  • Варна
E, ако не е в неделя вечер, както се случи във Варна предния път пак добре Mr. Green
p.p. решили са нещо:
Цитат
Присъствено обучение за децата от 1 до 4 клас
Учениците от 5, 6, 8, 9 и 11 клас преминават в обучение в електронна среда
Учениците от 7, 10 и 12 клас ще се обучават присъствено до 31 януари
https://nova.bg/news/view/2022/01/21/353976/%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D … 1%84%D0%B8%D1%8F/

# 1 091
Абсурд Simple Smile

Не си разбрала грам от това, което казах.

Ами поясни, като виждаш, че не съм разбрала (нарича се диалог, нали, "говорим си", случва се някой нещо да не разбере), няма нужда от ехидно заяждане.

# 1 092
Има ли някаква информация за ваканцията, нали днес щеше да се решава или греша?

# 1 093
  • Варна
От 31 януари до 4 февруари ще бъдат неучебни
Междусрочната ваканция става 9 дни като се добавят и двата уикенда към неучебните дни.
https://danybon.com/obrazovanie/neuchebni-dni-feb-2022/?fbclid=I … YzE4C011mgwPtt0ek
Това виждам за момента.

# 1 094
Ох, нещо не им вярвам на тези журналисти.
В сайта на МОН нищо не е качено още...

Общи условия

Активация на акаунт