Отговори
# 300
Не се впрягам особено в това кой ще победи. Ясно е, че никой не прави голяма кариера от тоя формат. Наско от по-миналия сезон още си пее в заведението във Варна, където пееше и преди да спечели. Сигурно животът му е станал по-приятен с 50 хилки повече, но и това не са чак толкова много пари. Да си купиш хубава кола, погасиш някой заем, или да идеш на някоя екзотична почивка - да, ама не и да променят нещо съществено.

Според мен прекалено често правят сезони. За това и вече, дори участниците се рециклират. Не сме държава от 200 милиона, че все нови и нови изпълнители да се проявят. Трябва да правят сезон веднъж на 2-3 години.

# 301
  • с трима мъже :)
Ами .. това беше. Говорихме го тук много пъти, беше ясно Simple Smile .
За мен победата на Жаки е заслужена, но най-красивото изпъление за мен, тази вечер, беше Jealousy на Калоян. ПРекрасно я изпя.

Да и честита победата на Жаки. Момичето много се е трудило.
Оттук насетне моите очаквания са, че ще виждаме Калоян по концерти и ТВ с някоя рок-група. За Жаки нямам очаквания, въпреки, че пее прекрасно. Победителите от този формат не се реализират. Но за Калоян съм сигурна, че ще успее.

# 302
Пее девойката. Но  повечко вика. А френският й  е ужасен.

# 303
  • София
Пее девойката. Но  повечко вика. А френският й  е ужасен.
И аз това се замислих, защото песните и не звучат като текст баш с оригинала. Може да не го знам този език, но се усещат разликите.

# 304
  • Велико Търново
Утехата за Калоян може да е, че никой победител в тези музикални формати не е направил успешна музикална кариера.
Да, да, и аз това си помислих. Но определено се ограничих само за ГБ.

Иначе за някакви кариерни успехи може да се говори само при победители в Х-фактор. За Жана и Славин не че нямат кариери, но чак да са успешни ми е леко пресилено. Особено пък за тази на Жана с всичките ѝ издънки - тя сама си я провали. Рафи и Михаела Маринова са по-успешни сякаш. Въпреки че напоследък Рафи се изявява на други фронтове. Мишето обаче си се развива много добре.
За победителите от останалите формати обаче положението е точно, както го е описала Vivi.
Всъщност, и за останалите участници може да се каже същото - най-много успели има от Х-фактор. Просто там Вирджиния рекърдс си казва думата. Саня, де...
Много е важно кой от всичките продуценти ще "грабне" съответния изпълнител и как точно ще го развива. Дано Калоян извади късмет с Любо.

Честито на Жаклин! И на Дара също.

# 305
Не й се получават на френски песните. И ....много вика, а това не е точна демонстрация на добро пеене.

# 306
  • София

Гласът на България - сезон 9, епизод 14 (04.12.2022)

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 06:06 от Mari_Mar

# 307
Мари Мар, при мен тръгва интервю с Диана Димитрова.

# 308
  • IC 1101,Abell 2029
Не й се получават на френски песните. И ....много вика, а това не е точна демонстрация на добро пеене.
То да са само френските...И това ако е победител...да не мога да изслушам никоя от песните й докрай.На мен ми звучи по един и същ начин на всичко което пее,което е много дразнещо.Стерилност и без емоция.Само една гола техника.Но истинският глас е нещо много повече от някакви технически характеристики.

# 309
И изпълнението на  песента на Паша Христова не ми хареса. Мятат се на песни на Лара Фабиан, на  Паша Христова, ама те са класа,  която се постига изключително трудно.

# 310
Жаклин ме развълнува  единствено при изпълнението на френската песен от Евровизия. Само тогава видях живец в нея. А  тая песен от днес на Лара Фабиан, вече до смърт ни е омръзнала. Когато пък чуя песента на Паша Христова, изпълена от друг винаги я сравнявам с интерпретацията на Невена Цонева...перфектна.

# 311
  • София
Dimana12,
 Поправено!

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 06:59 от Mari_Mar

# 312
  • Пловдив
На мен ми харесват изпълненията на Жаклин. Но съм фен на Калоян и наистина вярвам, че мястото му е на сцената, дано продължи да пее и да има още повече успех!

# 313
Макар тези песни да ги пее с години - от много малка. Много е банално. Обявиха ли с колко процента е спечелила?

# 314
На всички участници във формата-пейте със сърце и преживявайте песните.Ясно е ,че имате вокални данни ,но дайте и нещо отвътре.
Ще има ли нова анкета за този сезон?

Общи условия

Активация на акаунт