Отговори
# 720
Скрит текст:
Тук Стели с теб не съм съгласна, Гости е права. Няма по- неподходяща роля за Акън от тази на Батуга.
Едип Тепели има много хубав тембър на гласа и отчетлива, ясна дикция, движенията му са плавни и играта му с меча е като танц. Много харесвам Акън, но той е пълна противоположност, при него движенията на тялото са доста по- отсечени и има една дрезгавина в гласа. За визия не говоря, защото с подходящ грим всичко се постига.
А, и Едип Тепели има благородническо, аристократично излъчване, което го няма при Акън, той блести по съвсем различен начин.

Това се тиражира от много време в нет пространството, но всичко ще се разбере с началото на новия сезон.
Никъде не съм прочела официално, че Едип Тепели напуска, нито за Селим Байрактар. Няма писано нищо нито от актьорите, нито от Боздаг, нито от самата продукция.

Аз лично не виждам никаква гавра с Акън от статията, просто слухове и предположения, каквито ги има за всички актьори, когато приключат с един проект и им предстои да изберат друга роля.

Този Ибрахим Челиккол не го бях чувала и виждала. Благодарение на Гости, че му написа името  сега го видях, симпатичен мъж. Не знам как играе, но визуално по се доближава до образа на Едип/ Батуга
За тези, които не следят кариерата му ще кажа, че в момента го дават по Диема Фемили в "Домът в който си роден е твоята съдба" в ролята на Мехди. Сега приключи ролята му в Чукурова. Излезе и сериала "Птичи полет" за дигитална платформа....От много време се говори за филма, в който е участвал заедно с Халит Ергенч и Ханде Ерчел, но все още няма направена примиера.Силна роля направи в "Черно бяла любов" като Ферит....
Относно Акън не мога да кажа, че би изиграл всичко...Лично за мен, в ролята на Джемал много често виждах от Миран...

Ибрахим Челиккол е един от първите много обичани и харесвани от феновете на турските сериали артист.
Доколко съм срещала информация за него има няколко много силни роли през кариерата си, която е на повече от 15 години. Той не само има визия на мъжкар, но поведението му пред камера е същото. И макар да не е сред любимците ми, много харесвам как играе. Талант, визия и добре подбрани роли му осигуряват постоянно място сред ТОП 10 на обичаните турски артисти. Една от първите роли с която става известен у нас е в сериала "Ифет". Не съм го гледала, но знам, че е беше доста популярен сред любителите.

Ролята му в "Черно - бяла любов" е последната която гледах. Определено харесах историята и разбира се страхотната хармония между главните герои.

Колкото до Акън, той е играл в исторически сериал и се справи доста добре. Но ролята беше второстепенна и без особено силни сцени. Докато ролята в Легенда предполага доста различна чувствителност на характера. Без да съм гледала и само от споделеното тук си правя изводите, че едва ли някой може да замести Едип, та даже това да е Акън. И според мен няма да може да изпълни ролята по начина, по който се е играла в сезон 1. Ако е истина, че Акън ще играе в сезон 2 и то в тази ключова роля, това означава, че сценария ще бъде преработен тотално и характера на героя преобразен на 180 градуса.

# 721

Дени, благодаря за информацията. Колкото и грозно да звучи, много е хубаво някой друг да ти донесе инфото наготово и да не ти се налага да търсиш.
Благодаря и за мнението ти, относно предполагаемото участие на Акън в Легендата. Точно това имах предвид и аз.

Поиграх си малко да направя някое друго гифче само с Едип като Батуга, за да онагледя, че такова изпълнение не може да бъде дублирано от никой актьор. И това не е, защото другите не стават, а защото всеки си има свой собствен почерк, който няма как да се копира. Едип вдъхна живот на Батуга и няма кой друг да го замени, ще изглежда много различен герой. Както не мога да си представя друг Миран освен Акън, така и не мога да си представя друг Батуга освен Едип Тепели.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 21:45 от cvetansk

# 722
Страхотна сцена от Съдбата.  .

# 723
Страхотна сцена от Съдбата.  .

Какво стана? Сценаристите да не убиха Асие? Видях сцената в болницата и страданието на децата, Джемал и Махир. Няма по-глупав край на един сериал от това да убиеш главен герой и то напълно излишно. Не знам как свършва, но подобна сцена е култова за безсилието на сценаристите да завършат една история логично и красиво.

# 724
  • София
Абсолютно съм съгласна, Дени. Съсипаха целия сериал. Много съм разочарована от финала. Тази история заслужаваше хубав край за Асие и Джемал, щом решиха да избелят образа му и да ги съберат. Язък за всичко. Рядко ме е яд толкова много за филм / сериал. Напълно ненужно убиха Асие. Rage

# 725
Ебру и приятели в Амстердам...

# 726
Здравейте!

От написаното преди мен разбрах, че финала на Съдбата е типичния турски финал. Тези хора явно малко ценят живота и щастието в живота...

Акън се е сбогувал с ролята си на Джемал и то в стила на завършека на сериала

Какво беше любовта? Любовта лекува... Понякога трябва да загубиш, за да станеш по-добър...

Разбирам, че Ебру е в Амстердам и се забавлява. Аз да сложа, че Дж е в Македония и се забавлява явно с подготовката на сватбата,  мениджъра, брат си дядо си...

# 727
Цвети, Джеди е в Атина с брат си, със своя мениджър за Турция, с мениджъра на Ебру и с треньора на отбора по баскетбол, на който той  е един от собствениците. Нещо като прощаване със ергенството провежда в Атина. Ебру явно прави същото в Амстердам. Добре, че Джеди не е избрал Амстердам... Blush

# 728
Цвети, Джеди е в Атина с брат си, със своя мениджър за Турция, с мениджъра на Ебру и с треньора на отбора по баскетбол, на който той  е един от собствениците. Нещо като прощаване със ергенството провежда в Атина. Ебру явно прави същото в Амстердам. Добре, че Джеди не е избрал Амстердам... Blush

Значи аз съм се заблудила от обстановката, защото имаше семейна снимка от дома му в Македония и интериора бе същия.

# 729
Здравейте, момичета!

Заповядайте в новата тема!

Вятърничав/Hercai и нови проекти на Акън Акъньозю и Ебру Шахин: Игра на съдбата ми и Легенда №16

https://bg-mam.ma/t/1457730

Ако смятате, че трябва да се промени заглавието, пишете ми.
До 24 часа мога да го коригирам.

Хубав ден!

# 730
Дъга, благодаря за новата тема! Според мен е добре заглавието. Ще го промениш, когато стане известен новият проект на Акън. Може да добавиш и нови проекти на актьорите от сериала "Вятърничав". Серхат Тутумлуер ще играе в Арпарслан. Ахмет Каякесен ще е в главна роля в сериал по турската национална телевизия. Фериде Четин и тя ще участва, в сериал по националната, но не знам дали ще е същия. Али Аслан ще е оператор в сериал по АТВ. На мен ми е много интересно да ги видя в нови роли и сериали. Надявам се, че и на другите момичета ще им бъде интересно.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 12:05 от nedlen

# 731
И аз току що попаднах на снимката на Серхат, само не разбрах дали са започнали снимките

Ето и текста върху фотото

SerhatTutumluer
е в AlparslanBüyükSelçuklu
като Tekfur Grigor.

# 732
Цвети, аз разбрах, че сега ще заснемат 2 или 3 серии от новия сезон и на есен ще продължат.

# 733
Да сложа някоя снимчица, че по бързо да отидем на 50 страничка

# 734
  • София
Стела, има и още нещо - най-невинната в тая история от самото й начало беше Асие. Как пък нещо хубаво не й се случи на тази жена?? Ами гавра след гавра. Станала майка на 18, зарязана от съпруга й с 5 годишна дъщеря и бебе. Живот в лишения. После опитът за изнасилване на Нергис и убийството. Бягството от Амасия. За да разбере какви ги е надробил Джемал пред годините. Няколко дни щастие и бам - умира. Пълна гавра със зрителя и с човешката събда. Много съм разочарована от сценаристите. Имаше един сериал Сблъсък с Къванч и Елчин. И там на финала убиха героинята на Елчин съвсем ненужно. Какъв е смисълът от такива финали, не разбирам?? Тези турци нямат ли нужда от някакво щастие? После защо убиват жени и ги насилват. Ами това показвате по телевизията, драги ми комшии!!! Ах… не… не мога повече… Отивам да си ближа раните. Head Band

Общи условия

Активация на акаунт