Предстоят ни финалните епизоди на "Легенда" и "Игра на съдбата ми"
Вторите официално пуснаха кепенците, излизат още задкадрови снимки с екип и актьори,
но аз се ограничавам само с тази, като продължавам да вярвам, че ще има щастлив финал за всички, дори и за Хелин, след като се поуспокои се усмирят озлоблението и гнева загнездили се в душата й, след известен период от време..... и на нейната улица ще изгрее слънце.... Както казах, на финала да видим едно голямо щастливо италианско семейство......,а дали ще са на морският плаж или сред успокояващата зеленина на природата, сред уханието на лимонови дръвчета, нямам претенции...........Както писах, за мен бонусът в този проект е предоставената възможност да видим Акън в ролята на родител в различни емоционални моменти с децата му, а също и колоритната Захиде...

от рекламата с Акън

Легенда промо снимки от 27

В мрежата е пълно е със снимки от последните работни дни. 

Всъщност предполагам, че всичко ще е наред със сватбата, изненадите ще са след това. Нали трябва да ни оставят да чакаме с нетърпение новия сезон. 

Блогърката Бирсен Алтунташ отново реши да изпревари серията и да обяви зануляването на един от значимите персонажи. По нейни думи участието на Селим Байрактар в сериала приключва , защото неговия герой Алпагу хан ще загине. Във втори сезон започва нова история- с двуглавия вълк и неговата сила.

И аз очаквам да се простим с тези, които раздаваха мъдрости- Алпагу, Чолпан. Ще ги съберат с любимите им.
Дано само и Темур не пратят при Туткун...