Отговори
# 690
Понеделник е, успешна нова седмица на всички. Flowers Four Leaf CloverNature High BrightnessGreen Heart
Предстоят ни финалните епизоди на "Легенда" и "Игра на съдбата ми"
Вторите официално пуснаха кепенците, излизат още задкадрови снимки с екип и актьори,
но аз се ограничавам само с тази, като продължавам да вярвам, че ще има щастлив финал за всички, дори и за Хелин, след като се поуспокои се усмирят озлоблението и гнева загнездили се в душата й, след известен период от време..... и на нейната улица ще изгрее слънце.... Както казах, на финала да видим едно голямо щастливо италианско семейство......,а дали ще са на морският плаж или сред успокояващата зеленина на природата, сред уханието на лимонови дръвчета, нямам претенции...........Както писах, за мен бонусът в този проект е предоставената възможност да видим Акън в ролята на родител в различни емоционални моменти с децата му, а също и колоритната Захиде...

от рекламата с Акън

Легенда промо снимки от 27

# 691
Хареса ми играта на Мерич Арал.

....................

Хайде и малко заигравка с някои колажи, които ме накараха да се усмихна...

А този си го оставям за десерт..😅
Колко е щастливо  момчето ни....😅

Творят хората.....

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 01:43 от Stella2021

# 692
Toni HelmyТурски сериали с превод- DIAMONDS Studio
Администратор
  · 4 ч  ·
💥 Нов сериал от сценаристите на сериала
" Легенда".
Айше Ферда Ерджилмаз и Нехир Ердем, които написаха # Дъщерята на посланика, започнаха да пишат нов проект. Миналата седмица двете успешни писателки се включиха в ролите си в # Легенда.
Последната информация е, че дуото пише нов сценарий за сериала на Мехмет Боздаг, наречен # ОгненаПтица, който трябва да срещне зрителите по ATV.
✍🏻 Бирсен Алтунташ

# 693
Момичета днес сме на сватба...., да не укъснявате ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако не ми излезе нещо непредвидено, ще гледам онлайн.

Вчера излязоха доста снимки с работници от екипа и актьорите, отпразнували са края за сезон 1.
Съвсем заслужено доста се потрудиха хората. Някой липсват на партито, не видях Едип, Селим, но други са се разписали с половинките си.
Бурак/Кая е обръснал брадата дали това е индикация за нещо или иска поне месец да отпочине от храсталака на лицето. Все пак има време до есента да се докара до първообраза на Кая. С кого ще се разделим от каста, това ме човърка.... Бараките са ясни....

Прощално и с Акън и работници от Съдбата.
Предстояло излъчване на дизито в Испания и Израел.

# 694
Здравейте!

Аз да представя войната в днешния епизод

Да, Даниела, вчера като за край на снимките на първи сезон на Легендата излязоха много снимки. Дори са опънали маса в двора на Небесното ханство

Селим Байрактар приключи със снимките ден по рано и както виждам вече почива

Току що видях, че Акън е качил нова снимка

# 695
Horse Racing
Още малко от веселото настроение след края на снимките на първи сезон на Легендата. Blush В мрежата е пълно е със снимки от последните работни дни. Blush

И двата най-важни момента в серията.

Финалната битка с итбараките, която ни очаква и нашите смели воини. Misc Hammer

Красивата сватба на АкБат, надявам се да не завърши като тази на приятелите им.:Heart Всъщност предполагам, че всичко ще е наред със сватбата, изненадите ще са след това. Нали трябва да ни оставят да чакаме с нетърпение новия сезон. Grinning

# 696
Не остана време до началото на 27.

За Едип пишат, че е открил летния сезон семейно в Бодрум. Не му беше никак лесно с образа на Батуга - заслужена почивка, да събира сили за новите предизвикателства на есен, че не е ясно какво ще се случва в сезон 2. Как мислите в каква посока ще тръгнат сценаристите и историята на легенда? Даде се началото на обединение на тюрките, в името на това да отблъснат общият враг, а по натам.......

# 697
Първо да сложа пораснали и малки герои от Легендата

Не знам как ще продължи сериала във втори сезон, може би ще може след края на серията да може да се предполага. Може би ще ни представят как тюрките ще се обединят покрай вярата и как ще бъде наложен исляма...

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 20:18 от cvetansk

# 698
Horse Racing

Misc Bomb Блогърката Бирсен Алтунташ отново реши да изпревари серията и да обяви зануляването на един от значимите персонажи. По нейни думи  участието на Селим Байрактар в сериала приключва , защото неговия герой Алпагу хан ще загине.  Във втори сезон започва нова  история- с двуглавия вълк и неговата сила.

Значи, то се очакваше, че ханът вероятно ще бъде убит или загине по някакъв начин. Но да напишеш такова нещо, да разкриеш една от главните интриги на последната серия за сезона- кой ще бъде убит и кой не, според мен е много непочтено. Не мога да разбера тази Бирсен. И друг път го е правила, не помня за кой сериал. Същата пускаше и слуховете за излизането на Едип Тепели от сериала.
Изобщо тези т. нар журналисти и блогъри не мога да ги разбера. Rage

Епична серия ни чака.

# 699
Тази Бирсен ми е един от противните хора в този бранш. Тя колкото истини да пише, толкова и лъжи изказва. Аз лично не следя изказванията й...
Както и да е... дори и да е истина не е етично да бъде изнасяно предварително. И както Онче писа е нормално и очаквано Алпагу да бъде убит в историята, но чак пък да ни го навират предварително в очите... си е безсрамие. И още повече, че обявиха, че Селим Байрактар е приключил снимки преди всички останали...

# 700
Тя въпросната Бирсен не винаги познава и информацията която обявява е достоверна. И за Вятъра беше писала на два пъти ще го приключват преждевременно пък те си изкараха сезона. Затова няма да се настройвам все още за сбогуване с Алпагу. Жената както повечето вероятно гони рейтинг, шоубизнес какво да се прави... Аз се хващам за сламката, че Селим е постнал снимка с визията си на Алпагу........ и има вероятност да го видим в началото на следващия сезон.

Сервирам виното с мезе, приятно гледане и безпроблемен нет.

Май не отиват на добре нещата, като гледам как Алпагу събра синовете си на една маса и и сякаш им завещава завета си, а и Обар оцеля.......,  разкриха мнимата принцеса и сега ще става страшно, ще търсят разплата....., ама и тя добре ги поразиграва. Вера си Вера, нещо пак подковаваше Кая - ще прави, струва само и само да отърве кожата. Не разбрах какво поиска от Мей Джин, разкрита е хванаха я на тясно.... Гюнсели май е бременна....Сватбената процесия на Акбат много ми хареса.

Ей тая сцена ме уби.. с кардешим.....Joy

Е, това май е финалът, бараките нахлуха през тайните тунелите до тронната зала и взривиха двореца от вътре, сега  да се чудим кой оцеля и кой не е...... Освен ако не почнат да се сбогуват с постове някой актьори и което ще си е подсказка......

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 23:55 от daniela1504

# 701
Момичета, финала наистина е взривоопасен. Сега до есента ще има да се чудим кой оцеля.
Вера пак си оплете кошницата.
Усеща се как Кая иска да бъде заедно с братята си, но Вера все го дърпа към дъното.
Бараките изобщо не трябва да ги наричат кучета, те сигурно са от рода на котките, по 9 живота имат особено Обар.
И за сетен път се убеждавам, че на Бирсен не трябва да й се вярва.

# 702
Момичета, финала наистина е взривоопасен. Сега до есента ще има да се чудим кой оцеля.
Вера пак си оплете кошницата.
Усеща се как Кая иска да бъде заедно с братята си, но Вера все го дърпа към дъното.
Бараките изобщо не трябва да ги наричат кучета, те сигурно са от рода на котките, по 9 живота имат особено Обар.
И за сетен път се убеждавам, че на Бирсен не трябва да й се вярва.

Е поне позна за взривоопасния финал....JoyJoyJoyJoyJoy

# 703
Даниела, разсмя ме.
Интересно какво ще стане с тази титла Ябгу. Алпагу нали сега я даде на Батуга и мисля, че именно това накара Кая да свидетелства в полза на Вера.
Красива вметка с вълка на върха на скалата, по време на сватбата.

Да не забравяме хубавата музика. А тази на бараките в стил хеви метъл вариант направо ме убива, като ги показват какви диваци са.

# 704
Horse Racing
Голямо чудене ще е кой е оцелял.

Серията бе хубава, имаше много АкБат, сватбата бе красива, ритуалите много интересни.
Вероятно през втория сезон вече ще навлиза ислямът. Ще ми липсват ритуалите за Небесния Тенгри. Blush

Тези иначе глупави итбараки как пък успяха да влязат така бързо и успешно в двореца. Open Mouth И аз очаквам да се простим с тези, които раздаваха мъдрости- Алпагу, Чолпан. Ще ги съберат с любимите им. Heart Decoration Дано само и Темур не пратят при Туткун...

И о мен малко от красивата  музика с красива сватбена картина. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт