Отговори
# 675
Несколько месяцев назад журналистка Моника Мендоса в разговоре с Акыном Акынозю, спросила у актера, готов ли он работать зарубежом. Акын дал утвердительный ответ.
Самое интересное, что отрывок дала сама журналистка, накануне финала проекта Акына Акынозю #ИграМоейСудьбы. Кажется, нас готовят к чему-то масштабному, ведь даже менеджер актера Гюнфер Гюнайдын отметилась под постом.

Махнах спойлерите в цитата, за да се вижда написаното от рускините. Тази информация не е нова, но съвсем целенасочено беше споделена отново и то добре редактирана с лицата на Мендоса и Акън. В социалните мрежи се пускат кукички от съвсем определени профили свързани с познати лица. Между другото хорцето на Акън беше аранжирано като видео към "новината" за Америка. Много преди края на "......съдбата" започна кампания с името и намеренията на Акън. Основните линии са есенна сватба и заминаване за дълго в САЩ. Предполагам става ясно откъде идва инфото и колко може да му се вярва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 676
Тези новини и на мен ми се струват измислица, но хорцето ми хареса

Тези не ги следя, но ми попаднаха и да ги донеса и при нас

Нова фотосесия на Сера/ Азра. Много ми хареса

И Мерве (фотографа на Вятъра) се е сгодила. Има и чудесни клипчета, и още снимки...

Кой както иска да го приеме, но на мен този годеж ми харесва повече от другия, който мина преди няколко седмици.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 20:18 от cvetansk

# 677
# 678
Дизито със Сера/ Азра съм гледала само трейлърите и го раздава зла кучка, а изгледите са да има продължение на сезона есента. Може лятото да му хвърля едно око.....

Честито и на Мерве, да се обичат и да са щастливи... Има собствен почерк Мерве и като цяло ми харесваха нещата които споделяше от Вятъра а и с Ебру е правила снимкови сесии докато бяха в Мидят.

На мен ето този годеж ми е на сърце, нищо че Рейянчето не изглежда щастлива. Цвети благодрско за гифчетата...Flowers Hibiscus

А това още повече, то не бяха погледи, чувства без думи, пожар.......... Цвети благодрско за гифчетата.Flowers Hibiscus

А междувременно видях, че Тигаса е споделила трейлър на финалната серия на Легенда, явно на годежи го подкарах в тоя си пост.... Хубав романтичен.... ха да видим какъв ще е финалът на сезона..... Едва ли ще повторят кървавата сватба на Яман и Сърма, но и едвали ще завърши с вкус на шербет.....

# 679
По време на рекламлара.....
Ееее, къде се натресе Захидето....😄😅🤣
Намери си Обожател  - дружко си е, като четеш книжка на глас...и то, така, че и други да те чуят...😅
Ех, смея се с глас с тази актриса - колкото и да й е отрицателна героинята й, тя намира верният път да я представи блестящо.
Браво, Есра! 👍👌

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 23:51 от Stella2021

# 680
Захиде е един път, както писах и по рано, добре че я има като присъствие в сериала.....
Направо предчувствам как на финала ще ги видим всички събрани заедно на обща маса като едно голямо италианско семейство....

А може и на плажа да е........

# 681
Те, още в тази серия всички седнаха на една маса..и беше много мило да видиш всички влюбени двойки и добрите им поддръжници, празнуващи оневиняването на Нергис - напълно заслужено .
Не разбрах, с какво Г-н Харун награди Нергис - в картичката, която й поднесе Раджи беше писано, ноооо ще си чакаме и превода.
Изобщо хубава серия, със спасяването на Ахмет, с емоциите около Нергис, с радостта на децата за Свободата си- дори да се разхождат  по улиците, с някои влюбени, които се преоткриха .....и тъкмо си мислех вече, какво още може да сътворят за последната серия и се появи....Хелин..
Лудият си е луд, - за него почивен ден няма, и не можеш да предвидиш на какво е способен.....
Последна седмица в догадки и тръпки - как ще завърши сериала, пред вид и многото "сценарии" от феновете...

..............

Браво на Акън...невероятен образ изгражда отново - баща...със сигурност ще е такъв и в реала...

.............
Тази снимка била качена в профила на майката на момиченцето, което играе Нергис, като малка

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 02:13 от Stella2021

# 682
# 683
Привет в събота, при нас отново е мрачно и продължава да вали...., но няма да мрънкам.....Nature Sun With Face
Усмихнатите АкБат от трейлъра на Легенда, забелязах че Алпагу им слага бинди или точка между очите като в индийските сватбени ритуали. А дали символиката й е същата ще видим. Пак да кажа чудесно трейлърче на финалната серия, как ще ни я представят от екипа Боздаг предстои да видим,.... и май не държа да пускат втори трейлър...

Ако някой не е разбрал, аз съм на сватбена вълна, продължавам със сесиите на Ебру и нейните героини
този път от сериала "Истамбулска невеста", Буржу и Осман нестандартна двойка бяха, но аз си ги харесвах.
Ебру покрай сериалните си героини, доста опит натрупа, зетя Осман да му мисли, за него ще е сефте...Blush

Нима мога да пропусна и трите сватби на Реймирчетата.Revolving Hearts

или пък тази красота

# 684
# 685

Здравейте!

Благодаря, nedlen! Много е хубава, като средновековна булка, но тази снимка не е единственото, което е качила Ебру в сторито си.
Ето и стиха от сторито й...

А ето и превода:

20.
Не е наранено,
не е гняв
О! не.
Отвъд... далеч отвъд.
Пълно разбито сърце Душата
се превръща в камък
Голямата самота на ума.
Не губете вяра в човечеството!

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 16:56 от cvetansk

# 686

А ето и превода:

20.
Не е наранено,
не е гняв
О! не.
Отвъд... далеч отвъд.
се превръща в камък
Голямата самота на ума.
[/center]

Тези ме убиват, направо са като герои от приказките Grinning
Не е за вярване, че в 21 век някой си комуникира по този начин.
Колкото е хубаво, толкова е отчайващо....
Имам чувството, че са хора от ренесансовата епоха.

# 687
Horse Racing

Здравейте, момичета! Hug

Втори фрагман за финалната за сезона серия на "Легендата". Nature Fire

# 688
Изненадаха ме, очаквах вторият фрагман да е по-кървав. Сцената със съдебното решения дали няма да е точно на края и да ни го оставят като въпросителна ще има ли справедливи наказания за виновните, ще се видим ли с Улу Едже Вера в следващия сезон.... Историята с бараките изглежда ще приключи, обединени тюрките ще успеят да ги прогонят/унищожат... А Акъз си е достойно булка войн, прекрасен булчински тоалет, а под него панталони ботуши сигурно и скрита кама от долу....., ама наистина ме усмихна гледката със скоковете през огъня. Сватбения тоалет на жената войн, задължително от две части..... JoyJoyJoy

малко задкадрови от сета преди снимките на полянката

# 689
Здравейте момичета по късни доби!🌺

Последна седмица и за Съдбата.
Според мен - невероятно включване на Акън. Предварителните му думи бяха, че не се включва  за рейтинг,  въпреки, че натрупа изключително много такъв в международен план.
Последни дни в догадки....
Ще си запомним разкошният Баща ..

.....въпреки Огромната му грешка, но осъзната и готов на всякакво изкупление.

...........
По повод

А ето и превода:

20.
Не е наранено,
не е гняв
О! не.
Отвъд... далеч отвъд.
се превръща в камък
Голямата самота на ума.
[/center]

Тези ме убиват, направо са като герои от приказките Grinning
Не е за вярване, че в 21 век някой си комуникира по този начин.
Колкото е хубаво, толкова е отчайващо....
Имам чувството, че са хора от ренесансовата епоха.

Не мога да си обясня - цял свят стана свидетел на Любовта им...
Те се правят на .....
И пред цял свят ще си разменят стихчета,  стихове,  песни, ......като намеци...
"Ех, къде е белият  кон - шарколия...."
....време не остана...😄

...............
Относно поста на DeniAra за любимите й актьори...
Скрит текст:
Мога да кажа, че мнението й ми се препокрива на 100% за Акън Акиньозу. Бурак Дениз и Чаатай не съм ги гледала  и не мога да изразя мнение изобщо.  Керем Бюрсин съм гледала в един прекрасен сериал - въпреки, че не харесвам много мафиотски истории, но там /"Въпрос на чест"/, той изгради един великолепен герой...
Днес си припомних половината от първа серия и последната.......Наистина хубаво сериалче .
Аз си имам 2-3-ма хубавци,  които са ми напълнили душата с играта си.
....

..........
Малко музика за будуващите...от раздел - Romantik, където си мисля, че сме..👌😄
Скрит текст:
https://fb.watch/dC8xVCJ063/

Дано, Ви хареса.....

И нещо, което ми направи изключително впечатление...
Скрит текст:

Превод:
Акън - Как си?
Мая  -  Супер съм, ти как си, помниш ли ме?
Акън -  Разбира се, че си спомням, че си от Амстердам.
Мая   -  Ти просто ме уби, знаеш ли какво, аз съм мъртва и започнахме да се смеем, това е втората ми среща с очарователният принц Акън Акиньозу, беше поредното невероятно преживяване с този мил и любящ човек. Имахме много забавно, смяхме се много ( да те накарам да се смееш щастливо е най-доброто чувство на света)! Акън беше прекрасен, толкова секси, толкова уважителен и мил. Пожелавам му всичко най-добро в новото му пътуване. Съвсем сигурна съм, че никога няма да забравиш за "лудият готвач" (???). Благодаря ти много за отделеното време и ти желая всичко най-добро. Обичам те Акън. Благодаря ти много.

И тъй, като се приближаваме към деня....

Добро и свежо утро за всички Ви!
Усмихнат ден и спорна нова седмица!
👌🍀🌞♥️

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 01:56 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт