Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 118 444
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
В магазините на ССС има намаление на боти и ботуши, като при покупка на 2 намалени чифта, вторият се намаля още наполовина (този с по-ниската цена). Плюс, който се възползва от тази промоция, може да вземе зимен аксесоар на -50% (шал, шапка, ръкавици).
Вчера си купих боти на Lasocki естествена кожа, намалени на 59 лв + на мъжа ми ботите също ест.кожа излязоха на смешните 24 лв (бяха намалени на 48 лв от 119лв)

# 226
  • София
Здравейте! Търся на промоция въртяща се четка сешоар за подарък. Срещали ли сте някъде намалена или ако има код за отстъпка за някоя верига магазини за техника - Техномаркет, Технополис, Техмарт, Техномикс и т.н.

# 227
  • Сливен
наскоро преди 2 или 3 седмици имаше такава в Лидл,доста я похвалиха в лидълската тема ,цена около 50 по спомен с 2 размера четки.

# 228
  • Тра-ла-ла
В магазините на ССС има намаление на боти и ботуши, като при покупка на 2 намалени чифта, вторият се намаля още наполовина (този с по-ниската цена).
Това е само за физическите магазини?!

# 229
Промоционални билети от Райънеър 2 на цената на 1 при закупуване днес за пътуване през Февруари до определени дестинации от София.

https://www.ryanair.com/ie/en/special-offer/buyonegetonefree

# 230
Промоционални билети от Райънеър 2 на цената на 1 при закупуване днес за пътуване през Февруари до определени дестинации от София.
Скрит текст:
https://www.ryanair.com/ie/en/special-offer/buyonegetonefree
Има подходяща тема за такива промоции, но скоро не е писано в нея: Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/ Постни офертата там, хем ще вдигнеш темата най-горе и така повече хора ще разберат, че съществува.

# 231
За мен пък ще е полезно да сподели някой кога е /ще получи поръчката си от Лили този път. Никой не казва да става досадно с коментари само за това, но ще даде инфо и на другите читатели какво се случва.. Няма да ми е приятно отново да ми откажат поръчката Simple Smile

# 232
За мен пък ще е полезно да сподели някой кога е /ще получи поръчката си от Лили този път.
Правите една тема за Лили, както има за DM и готово.

# 233
Да, моля! Темата за черен петък се превърна в тема за Лили, нека не става и тук така…….

За мен пък ще е полезно да сподели някой кога е /ще получи поръчката си от Лили този път.
Правите една тема за Лили, както има за DM и готово.

# 234
Някой ако направи тема за Лили, нека да пусне линка тук, че и мен ме интересува, предполагам има и други.

# 235
  • пустинята Гоби
Скачай, народе - Пазаруване от Лили

# 236
Намаления в Масимо Дюти
Мъжки ризи
https://www.massimodutti.com/bg/sale/m-shirts-n1805

# 237
Дъглас

-12% отстъпка при покупка над 120 лв.
-22% отстъпка при покупка над 220 лв.
само ОНЛАЙН от 26-ти до 30-ти януари!*

# 238
Здравейте,
Тъй като ми предстои купуване на доста бебешки неща - бихте ли споделили активен код за емаг?

# 239
  • София
За Нотино някой да има код? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт