Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 118 514
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Някой купувал ли си е кожена риза? Ако да, нормално ли е да има животинска миризма? След пране изчезва ли тази миризма?
Купих от Cropp и миризмата е много странна... https://www.cropp.com/bg/bg/1334k-05x/koszula-k-cr

# 421
  • Sofia
Тази риза е от изкуствена кожа, то си е написано. Каква животинска миризма, при това положение?!

# 422
Joy Значи не е нормално да има животинска миризма...?

# 423
# 424
  • Street of Dreams
На някаква друга гадост ти мирише...

# 425
Confounded УжасТ! Цялата вътрешна страна мирише на "овче". Еми, сега поръчах нова, да видим пак ли така ще дойде...

# 426
Не е ли по-вероятно да мирише на гума, петрол или нещо подобно? Навремето имах един колан от изкуствена кожа, който много миришеше на нещо - държах го на балкона поне седмица, докато се измириса (но не беше зима, не знам дали студът не е вреден в случая).

# 427
Освен в гама елит, на друго място виждали ли сте намалени дъски за гладене Brabantia? ( в сайта на брабантия има намаление , но е по- малко от това в гама елит). Парогенератор вече имам Blush

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 14:11 от Nil desperandum!

# 428
Освен в гама елит, на друго място виждали ли сте намалени дъски Brabantia? ( в сайта на брабантия има намаление , но е по- малко от това в гама елит). Парогенератор вече имам Blush
Дъски за рязане ли имате предвид?
https://reno.bg/gotvene/nozhove-i-daski/daski-za-ryazane?attr%5B … price%5Bmax%5D=69

# 429
Освен в гама елит, на друго място виждали ли сте намалени дъски Brabantia? ( в сайта на брабантия има намаление , но е по- малко от това в гама елит). Парогенератор вече имам Blush
https://reno.bg/gotvene/nozhove-i-daski/daski-za-ryazane?attr%5B … price%5Bmax%5D=69
Благодаря! Но за гладене имам предвид, добавих по- горе

# 430

Nil, reno.bg и Брабанция са на един и същи собственик /Keten ООД/. Септември 2021 имаха големи намаления, включително на дъските за гладене, взех си за 321лв Маса за гладене Brabantia C 124x45cm Steam Control Aqua Bowl. Не го знаех тогава този гама елит, но гледам, че цената на моя модел е същата / 325лв/ като тогавашното намаление. Едва ли ще намериш по-голямо намаление от тези цени, които дава гама елит сега. Т.е. действай смело и да си ползваш със здраве новата маса!

/Като поръчвах, имах притеснения дали падащата поставка за парогенератори става за моя парогенератор(Philips ШxВxД - 31 x 35 x 51 cm) и звъннах в Кетен ООД - служителят на телефона беше много учтив и съдействащ, ходи да взема мерки в склада и откровено ми заяви, че има голяма вероятност да не се събере. Аз обаче държах на този модел и рискувах, пасна идеално и съм много доволна./

# 431

Nil, reno.bg и Брабанция са на един и същи собственик /Keten ООД/. Септември 2021 имаха големи намаления, включително на дъските за гладене, взех си за 321лв Маса за гладене Brabantia C 124x45cm Steam Control Aqua Bowl. Не го знаех тогава този гама елит, но гледам, че цената на моя модел е същата / 325лв/ като тогавашното намаление. Едва ли ще намериш по-голямо намаление от тези цени, които дава гама елит сега. Т.е. действай смело и да си ползваш със здраве новата маса!

/Като поръчвах, имах притеснения дали падащата поставка за парогенератори става за моя парогенератор(Philips ШxВxД - 31 x 35 x 51 cm) и звъннах в Кетен ООД - служителят на телефона беше много учтив и съдействащ, ходи да взема мерки в склада и откровено ми заяви, че има голяма вероятност да не се събере. Аз обаче държах на този модел и рискувах, пасна идеално и съм много доволна./
Много благодаря за изчерпателния отговор.Blue Heart Аз по-скоро се притеснявам дали ще издържи на тежест парогенератора, че а е паднал, а се изпочупил, но сигурно са  го измислили..

# 432

Много благодаря за изчерпателния отговор.Blue Heart Аз по-скоро се притеснявам дали ще издържи на тежест парогенератора, че а е паднал, а се изпочупил, но сигурно са  го измислили..

Моят е  Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80, 2700 W, 8 bar, 1.8 л.
Без водата :"Тегло на ютия + основа = 5.1 kg"
На този модел маса, който съм писала,  без проблем си стои стабилно, а и дръжките на падащата поставка му пречат да падне или да го бутна. Ето тук се вижда на снимките какво имам предвид -
https://www.brabantia.com/int_en/ironing-board-c-124x45-cm-folda … ontrol-aqua-bowl/

Със сигурност и останалите модели на Brabantia са стабилни, успех в избора!

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 21:22 от MellVi

# 433
  • Сливен
С какво тези дъски са толкова специални,че някой би дал такава висока цена?
Не искам да звучи като заяждане,наистина ми е интересно.
Аз съм с най-обикновена дървена маса за гладене на Пармаш за няма и 30лв и ми е удобна.

# 434
Напазарувах стабилно момчешки обувки от reserved по 6лв чифта.
Доволна съм много. Сега остава и да ги пратят Joy

Общи условия

Активация на акаунт