Софи, подсети ме за братовчедката Елмаз и аз се разрових из нета. Открих тази статия, която помествам със съкращения.

За ролята на лицемерната и цинична братовчедка на Нур в "Сега и завинаги" е поканена младата актриса Тууче Кумрал.
Тя участва с поддържаща роля в историческата кинолента „Изгнание"от 2013-а с Толгахан Сайъшман, който се превъплъщава в образа на беден кипърски турчин, влюбен в богата гръцка девойка през 60-те години на миналия век.
„Когато ме поканиха за ролята, незабавно приех, въпреки че работех в тв сериал в Бурса и нямах време да репетирам. Снимките продължиха само шест дни и тъй като нямам достатъчно опит, режисьорът реши да заснеме сцените ми в хронологичен ред, което рядко се случва в киното, за да мога да изградя образа си последователно. Ролята нямаше много реплики, но беше прекрасна. Суна е мълчалива, красива жена и майка. В телевизията не съм изпълнявала роли на майки", споделя актрисата.
Известността идва при Тууче с ролята на енергичната и решителна Елмаз в „Сега и завинаги". "Достатъчно трудно е да си жена в Турция, но за актрисите е още по-тежко.", споделя тя.
"Жените в турското кино често са представяни като безволеви фигури и жертви дори когато сценарият е написан от жени. Аз обаче въобще не се чувствам безпомощна. Готова съм да споря с режисьора, ако виждането ми за героинята не съвпада с неговите инструкции. Правя своите предложения, дори да не бъдат приети."