Отговори
# 705

Софи, подсети ме за братовчедката Елмаз и аз се разрових из нета. Открих тази статия, която помествам със съкращения.

Тууче Кумрал от "Сега и завинаги": "Трудно е да си жена в Турция"

За ролята на лицемерната и цинична братовчедка на Нур в "Сега и завинаги" е поканена младата актриса Тууче Кумрал.
Тя участва с поддържаща роля в историческата кинолента „Изгнание"от 2013-а с Толгахан Сайъшман, който се превъплъщава в образа на беден кипърски турчин, влюбен в богата гръцка девойка през 60-те години на миналия век.
„Когато ме поканиха за ролята, незабавно приех, въпреки че работех в тв сериал в Бурса и нямах време да репетирам. Снимките продължиха само шест дни и тъй като нямам достатъчно опит, режисьорът реши да заснеме сцените ми в хронологичен ред, което рядко се случва в киното, за да мога да изградя образа си последователно. Ролята нямаше много реплики, но беше прекрасна. Суна е мълчалива, красива жена и майка. В телевизията не съм изпълнявала роли на майки", споделя актрисата.
Известността идва при Тууче с ролята на енергичната и решителна Елмаз в „Сега и завинаги". "Достатъчно трудно е да си жена в Турция, но за актрисите е още по-тежко.", споделя тя.
"Жените в турското кино често са представяни като безволеви фигури и жертви дори когато сценарият е написан от жени. Аз обаче въобще не се чувствам безпомощна. Готова съм да споря с режисьора, ако виждането ми за героинята не съвпада с неговите инструкции. Правя своите предложения, дори да не бъдат приети."

# 706

Hearts

Уханието на Иит Козан* Heart Eyes

Hearts

Hearts

Two Hearts

# 707
Ново от Han Medya & Yapım:

Цитат
Чисто нови снимки от сцените на "AYNASIZ HALUK",
дългоочакваната детективска комедия на годината...
🔵🔴

# 708

Hearts

Hearts

Hearts

Скрит текст:

..*Няма случайни срещи на този свят

Хората винаги идват в живота ни поради причина, за сезон или за цял живот..
Когато хората идват в живота ни за сезон, това е,
защото е ваш ред да споделите, да израснете или научите.
 Те могат да ви донесат един мирен житейски опит или да ви разсмеят.
 Може да ви научат нещо, което никога не сте правили.
 Те обикновено ви носят невероятна радост.
Повярвайте! Това е реално! Но само за сезон.
 И както пролетта се превръща в лято и лятото - в есен,
сезонът рано или късно свършва..*

Misc End Two Hearts

# 709
Здравейте, момичета!

'"Понякога за миг забравяш целия си живот, а понякога ти трябва цял живот, за да забравиш един миг."
Джим Морисън

Време е за чаша ароматно кафе, усмивка и прекрасно настроение!
 Слънчев и ползотворен ден!

Кой играе ролите на баща и чичо в „Masum ve Güzel”?
Обявени са актьорите, дали живот на образите на баща и чичо в сериала „Невинни и красиви”.

10 март 2022 г
Birsen Аltuntas
Снимките на сцената на сиропиталището в Бурса от новия сериал на Avşar Film „Невинни и красиви“ са завършени и са започнати сцените в Истанбул. Сериалът, режисиран от Aytaç Çiçek, е написан от Burcu Över и нейния екип. Дълго време беше въпрос на любопитство кой ще играе героите на баща и чичо в сериала, който ще пренесе историята на две млади момичета, израснали в сиропиталището Ярен и Еда, оживени от Суде Зюлал Гюлер и Бахар Шахин.
Ролите са разкрити. В "Невинна и красива" бащата на Ярен (Суде Зюлал Гюлер) ще бъде изигран от Burak Sergen, който напусна сериала "Неверни". Успешният актьор Ertuğrul Postoğlu ще играе брата на Серген.
В сериала Doğan Bayraktar, партньорът на Ярен, играе Канат, а партньорът на Еда (Бахар Шахин), Джем, се играе от Yalçın Hafızoğlu. Красивият актьор Erkan Meriç за Фърат, Ahu Sungur за майката на Фърат, Mine Tugay за съпругата му Невал, Aslı Sümen за Айшегюл, , Ülkü Hilal Çiftçi за Дефне, Nazan Diper, дъщерята на Aslı Samat е Нил , Gamze Demirbilek дава живот на Семир Севим и Sevinç Kumaş дава живот на Бану.

Предвижда се сериалът „Невинни и красиви“, за който се знае, че е започнал да се снима, да бъде излъчен през март 2022 г.

Партньорът на Суде -  Doğan Bayraktar

Erkan Meriç - Фърат

# 710

Суде е късметлийка, снима се в главни роли
с красиви и талантливи актьори*
Sleeping

# 711

Суде е късметлийка, снима се в главни роли
с красиви и талантливи актьори*
Sleeping

Софиии , каста на сериала е готин и талантлив . За  красавците .... Страхотни са  Еркан и Доан . Гледала съм ги и двамата в дизита .

Вече какво да правя да предизвикам тоя лепотац. Носа си не е показвал .
Танци , манци , горещо на балканите.
Движенията ги научихме Чаго да идва и полудяваме...
https://www.youtube.com/watch?v=bor0Nuv90GY

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 18:39 от femmi2

# 712

Суде наистина е късметлийка с красиви актьори около нея, само дано не превърнат сериала в тежка драма, че ми омръзнаха тези сълзливи семейни истории в турските дизита. Гледа ми се нещо ведро, разтоварващо, съвременно и неангажиращо. Нямам намерение да седя пред компютъра с кърпичка в ръка, да подсмърчам, да роня "крокодилски" сълзи, да въздишам и да се терзая. Не е за мен!
     Феми, не зная как издържаш това дъълго отсъствие на Чачо. Добре, че са феновете, та създават различни истории около този актьор. Шумят, коментират, пускат стари снимки и поддържат интереса и любопитството. Ако разчитаха само на активността на Чачо досега и стари, и млади да са го забравили.
    При Толга нещата не са много по-различни, но поне от време на време се мерне в Instagram или го засекат при бръснаря, та мъцне нещо, поокуражи ни, вдъхне малко надежда и пак зачезне. Сега отново се е покрил, но не забравя да качва по някоя снимчица от филма.
    Ченгето доста разкрепостено го дава - три жени около него, иди разбери коя каква му е, но не липсва подпирането на стени (в тоалетната Joy). Пуснал е в ход и закачливия си поглед, и атрактивната външност, и вродена харизма. Щом и по идиота Халюк си падат мадамите ... Stuck Out Tongue Winking Eye Но да беше сериал, та да гледаме по-дълго таланта на Толгахан и в комични роли.
    Всестранно надарен актьор, еййй!

# 713

Flowers Bouquet Няма какво да добавя - красиви и талантливи
но се крият от фен*ките..Чаго и при бръснар не ходи
иначе  го хвалят че с този талант и на 70 год
 пак щял да снима..много важно!!
Joy

# 714
Ново от сторито на Суде:

Ново от Han Medya & Yapım:
Цитат
Нови снимки от сцените на "AYNASIZ HALUK", дългоочакваната детективска комедия на годината...

Ново от сторито на Han Medya & Yapım - не можах много да разбера за какво иде реч. Транслейтъра ми превежда следното: "Han Medya & Yapım - препоръки за продуциране на филми - трилър, комедиен, драма."

# 715

Flowers Bouquet ЕМИ* само това ли е с Толга?

# 716

Софиии, не подминавай дебелака Халюк. Joy Joy И той присъства активно почти на всяка снимка, пусната от Han Medya & Yapım.
     Аз се замислих за сторито от продуцента. Как тълкуваш препоръчаните филми. Дали Толга ще прави римейк на тези филми. Дано ни изненада скоро с участие в нова продукция.
     За настроение - рекламното лице на империя Козан:

Скрит текст:

# 717

Flowers Bouquet ЕМИ* не го възприемам Толгахан в образа на торбалан*
затова го подминавам..добре че е само сценичен грим
но и тази като я видя с този уред да му слага или маха
голямата брадавица на лицето направо ме довършва,
все едно с вакуумен уред му почиства гадости по лицето..
Weary
за препоръчаните филми и аз не разбрах

# 718

Софи, изпитвам ужасна неприязън към млади, дебели и неподдържани мъже. А за актьори - абсурд.
    Толгахан не би си причинил това, дори да става въпрос за сценичен герой. Маминият е много суетен и държи на външния си вид. Изглежда перфектно навсякъде и по всяко време. В продукциите, които снима обръща внимание на всеки детайл. Това определено прави впечатление и удоволствието да го гледам на екран се засилва.
    По отношение на външност, елегантност, та дори и екстравагантност винаги съм поставяла Толга и Джан на първо място.
    Невероятни са!

# 719

Gift Heart

*Това което прави живота хубав е
 не да правиш нещата, които харесваш,
 а да харесваш нещата, които трябва да правиш!**

Общи условия

Активация на акаунт