Отговори
# 450

Flowers Bouquet ЕМИ* страхотна си,ще свършат работа
дори да няма други..и още нещо,
  за пореден път се убедих,
 че знаеш всичко за " маминия красавец"
като една  уникално любяща, виртуална "мама"..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 451

Flowers Bouquet ... за пореден път се убедих,
 че знаеш всичко за " маминия красавец"
като една  уникално любяща, виртуална "мама"..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
    Софи, много си права! Не отричам, че зная много неща (от публикации, интервюта, репортажи и продукции) за Толга. И как няма да знам, от 2017 година съм си го "осиновила".
     Харесвам Толгахан не само визуално, обожавам и човека Толгахан в реала. Наистина моята преценка може и да е поизкривена, защото е базирана на това, което чета и слушам за него, но когато става въпрос за мъже рядко бъркам. Joy Животът ми преминава в обкръжението на трима мъже и смело мога да кажа, че психиката на мъжа ми е до болка позната. "Изучила" съм ги из основи, не само в университета! Stuck Out Tongue Winking Eye
     Предвидими са, лесни за разгадаване. Затова и Толга не ме изненадва с демонстрираното желание да задоволява прищевките на албанката. Доказа на света колко любящ съпруг и баща е. Трябваше да изчисти имиджа си -  от секс идол и лошо момче се превърна в сериозен семеен мъж. Направи го перфектно!  И сега отново ще се посвети на работата си, ще се снима свободно и ще продуцира, защото това е любимото му занимание, но сега вече прикрито зад репликата: "издържа семейство".
    Увлякох се в среднощни размисли и страсти, та не успях да намеря и други кадри от перона.
    Извинете ме! Но и утре е ден ...

Мамин сладък хубавец!

# 452
# 453
Здравейте, момичета!

Неделя е!
А неделните дни са страхотни, защото ни дават шанс да заредим изтощените си души с нови надежди и нови мечти за нова седмица!

С пожелание за много любов и усмивки през почивния ден!

Скрит текст:
    И като една добра, строга, но справедлива "мама" не мога да не честитя годишнината от сватбата на нашия хубавец. Да ни е жив и здрав, щастлив и обичан, професионално удовлетворен и търпеливо да дочака внуци!
     За първи път младоженец на екран - годината е 2008, а сериалът "Сбогом, Румелия".

Скрит текст:

# 454

People Couplekiss Честито - 5 год брак по любов,
днес Дървена* пожелавам и Златната*
 да празнуват влюбени и щастливи
заобиколени от деца и внуци,както и от фен*ките на Толга,
другите нЕма да ги мислим..
поздрав за влюбеното семейство и още веднъж Честито!!
Two Hearts
Скрит текст:

Notes Heartbeat

# 455

Още един красив младоженец - Уур, 2008 година в ”Мач за двама” (а булките все грозни... Stuck Out Tongue Winking Eye)

Uğur & Pınar

И ... останали сами след шумната сватба:

Скрит текст:

# 456

колко ли пъти е бил младоженец в сериалите..

# 457

Софи, от сериалите само в "Шампион" не видяхме сватбата на Фърат, а във всички останали сме присъствали на сватбена церемония, като в "Сезони на любовта" Чънарко цели 5 пъти облича сватбения костюм и само на една от церемониите не каза: "Evet" - избяга.
    Ще кача снимки и гифки от всички сватби, но за мен няма по-красива двойка от Ийт и Нур Козан.

# 458

Joy Днес покрай сватбата с албанката
само булки в темата..
 тук и в реала Амине беше много красива
Sleeping

# 459
Честита годишнина от сватбата на Толгахан и Алмеда!

https://vk.com/video-45712272_456239301

Нови снимки на Еда

И една стара снимка на Амине от 13.06.2014 г. с дизайнера Raşit Bağzıbağlı

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 20:55 от Цвети &

# 460

Balloon Много са стилни тази вечер,
изглеждат чудесно,Толга фантастично..
Balloon

# 461
Софи , и на мен ми харесаха. Стилни, влюбени ,празнуващи.
Няма пози от албанката.
Честит им двоен празник. Balloon
Сами ли празнуват без роднините ?

# 462
Да прибавя и любовните послания на двете влюбени гълъбчета:
От Instagram-а на Толга:

Цитат
tolgahansayisman
Любов моя ❤️ , майката на най-ценните ми активи 👩🏻‍🍼 , моята половинка в живота, другарката ми, на първо място, честита нова възраст и след това 5-тата годишнина от брака ни❤️. Надявам се да имаме още много години заедно! Обичам те толкова много @almeda92 ❤️🧿

От Instagram-а на Алмеда - снимката е направена специално за феновете, които сърдечно й благодарят.

Цитат
almeda92
Ето за нас 🥂
Честита 5-та годишнина, любов моя 🤍

# 463
Привет, момичета!
Нямате изчитане, много ми е приятно да ви чета!

Да прибавя и любовните послания на двете влюбени гълъбчета:
От Instagram-а на Толга:

Цитат
tolgahansayisman
Любов моя ❤️ , майката на най-ценните ми активи 👩🏻‍🍼 , моята половинка в живота, другарката ми, на първо място, честита нова възраст и след това 5-тата годишнина от брака ни❤️. Надявам се да имаме още много години заедно! Обичам те толкова много @almeda92 ❤️🧿

От Instagram-а на Алмеда - снимката е направена специално за феновете, които сърдечно й благодарят.

Цитат
almeda92
Ето за нас 🥂
Честита 5-та годишнина, любов моя 🤍

Да им е честита годишнината!
Цяла петилетка са извъртяли!
Нека да са живи и здрави,
да се обичат и бъдат много щастливи!

# 464
Привет, момичета!

Честита годишнина на маминия красавец! Sparkling Heart
Нека предстоящите години бъдат още по-успешни за семейството! Нека времето, което изкарват заедно е изпълнено с хармония и добро настроение.. Нека любовта им помага и ги изпълва със сили и увереност в бъдеще! Heartpulse
Нека се подкрепят, обичат и да бъдат здрави! Flowers Four Leaf Clover

Наздраве за тях и за тяхната любов! Gift Heart
Наздраве и за следващите години на взаимно щастиe, заедно с малките им ангелчета! Champagne Balloon

Общи условия

Активация на акаунт