Отговори
# 540

И днес нищо ново за любимците. Скукаааа ...
     Малко информация от  Birsen Аltuntas за сериала, в който ще участва Суде:

Още двама актьори за „Masum ve Güzel”

Подготовката за сериала „Невинни и красиви“ на Avşar Film продължава с пълна скорост.
Кастингът на новата поредица на Avşar Film „Masum ve Güzel”
 продължава с пълна скорост. Двама нови актьори наскоро се присъединиха към актьорския състав на сериала, който ще бъде режисиран от Aytaç Çiçek и ще бъде написан от  Burcu Överi.
Майсторската актриса Nazan Diper стана Hacer на сериала. Дипер ще даде живот на ветерана готвач от фермата на семейство Тюркер в сериала.
Младият талант Aslı Samat ще изиграе дъщерята на Хачер, Сибел, в дългоочаквания сериал. Сибел ще се появи пред публиката като забавен персонаж.
Събирайки известни актьори като Doğan Bayraktar, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Erkan Meriç, Mine Tugay, Ahu Sungur, сериалът ще бъде на снимачната площадка на 25 февруари.

Феми, заповядай:

Скрит текст:

# 541

Hearts

Как да не се гушнеш в този мъж Stuck Out Tongue Winking Eye

Hearts

# 542
Hearts

Как да не се гушнеш в този мъж Stuck Out Tongue Winking Eye
Hearts
    Софи, дали ще имаме късмета скоро отново да се насладим на красотата и таланта на невероятния Толга. Липсва ми присъствието му на екран! Искам отново да заблести в роля и да ни достави удоволствие с играта си.
    И днес няма новини. Попаднах единствено на статия за Алмеда:

Все едно се познаваме от 20 години! Равносметката за последните 5 години с Толгахан Сайъшман от Алмеда Абази!

преди 10 часа
TVGazetesi.com – Известната водеща от албански произход Алмеда Абази е омъжена за известния актьор  Толгахан Сайъшман, а децата на двойката - Ефехан е на 2,5 години... Абази изпита радостта от майчинството за втори път през юли с дъщеря си Алина.
Алмеда Абази, която беше показана по време на пазаруване, обясни, че пандемията е труден процес за тях, но се опитват да се адаптират някак си. Заявявайки, че не може да изпрати сина си Ефехан на училище, Абази каза, че се страхува от болест.
Обяснявайки, че докато е била бременна в седмия месец, всички вкъщи са се заразили с коронавирус и са имали тежък период, Алмеда Абази допълни, че децата й, и съпругът й в момента са в много добро състояние.
Алмеда Абази каза, че ревността на Ефехан се е увеличила след раждането на Алина, „Тяхната ревност ни довърши“.
 Обяснявайки, че 13 февруари е и нейният рожден ден, и годишнина от брака им, Алмеда Абази каза, че  са искали да отидат в Милано, но не могат да го направят заради проблем с визата.
Миналата седмица Толгахан Сайъшман отпразнува рождения ден на съпругата си и петата годишнина от брака им с романтични думи в социалните мрежи. Играчът използва следните изрази в съобщението си:
„Любов моя, майката на най-ценните ми активи, моят партньор в живота, моят другар, първо, честита 30 годишнина и след това 5-тата годишнина от брака ни. Надявам се да имаме много хубави години заедно! Обичам те."
Оценявайки петгодишния им брак, Алмеда Абази каза: „Две деца за две години, струва ми се, че са минали 10 години. Беше хубаво. Имам чувството, че се познаваме от 20 години. Пет години са малко, като се замисля, но ми се струва доста дълго време. Мина твърде бързо. Толкова свикнахме един с друг, че дори не се замислих как мина.“

# 543

Animal Paw Prints ..Известната водеща от албански произход
 ако в следващите две години
роди още две деца, ще направи най-добре
и дали са 5/10 или 20 год заедно с известния актьор
 съвсем няма да усетят кога ще дойдат внуците!!
Joy

# 544
Здравейте, момичета!

"Две са най-важните неща в живота на човека: здравето и спокойствието.
Здравето е благосъстояние на тялото,
а спокойствието е благосъстояние на душата...
Пазете ги!"

Добро утро!
Щастлив да е денят ви!

# 545

Heart Eyes

Емкааа , гифката с Аполона е Огнена .
Запазвам си в архива .

Бонд Sunglasses

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 17:20 от femmi2

# 546
# 547

Не очаквах, че Толга ще присъства в класациите на socipol, но съм се излъгала. Името му се движи между 3-то и 19-то място от 50 турски актьори. Неизменно 1-вото място е отредено на Джан Яман, което много ме радва. А актьори, които в момента участват в продукции, създава се изкуствен шум около тях и се кичат със слава, която не притежават, дори не попадат в списъка на 50-те най-известни и обсъждани актьори.  
     Зарових се и в испанските сайтове и за моя огромна изненада открих доста статии и позитивни мнения за Толга и особено за участието му в сериала "Сега и завинаги". Оказва се, че от м. май 2021 г.  за 3-ти път са излъчвали сериала в Испания и той се радва на много добра оценка от зрителите. Ето само една от статиите, която привлече вниманието ми със заглавието си:

Запознайте се с Толгахан Сайъшман, красивият актьор, модел и протагонист на турския роман „Не ме пускай“/ "No me dejes ir"                              

„Турските нощи“ на Ecuavisa ще бъде изпълнен с въздишки, когато на екрана се появи Толгахан Сайъшман. 39-годишният актьор е главният герой на турската сапунена опера "Не ме пускай", която ще започне излъчването си следващия вторник, 25 май от 20:45 ч. по националната телевизия.

Толгахан Сайъшман е турски актьор и модел, роден на 17 декември 1981 г. в Истанбул, Турция. Той беше победител в конкурса за най-добър модел на Турция през 2002 г. и спечели международния конкурс за красота Manhunt през 2005 г., международен конкурс за красота за мъже, в Южна Корея, представяйки Турция.
Семейството му по майчина линия е от Трабзон на Черноморското крайбрежие. Дядо му по бащина линия е от турски произход, емигрирал от Солун, Гърция. Бабата по бащина линия на актьора е албанска имигрантка от Македония.
Tolgahan Sayışman завършва гимназия Kadıköy İntaş и Doğuş University, Факултет по бизнес администрация. Освен че е главен герой на „Не ме пускай”, от 2006 г. насам е участвал в поне 18 продукции за кино и телевизия. Той е женен за албанската актриса, модел и кралица на красотата Алмеда Абази и има син.

Ееех, „Турските нощи“ на Ecuavisa са били изпълнени с въздишки, когато на екрана се появява Толгахан Сайъшман, а ние вече 4-ри години въздишаме по Ийт Козан,  Джихан, Кенан и чакаме с нескрито нетърпение появата на нов герой, за да се наслаждаваме на един страхотен професионалист и голям красавец -
Толгахан Сайъшман.

# 548

Знаят испанците кои сериали са гледат.. Heart Eyes

# 549
Среднощно настроение ...

# 550
# 551
Здравейте, момичета!

"Никога не сечете дърво през зимата. Никога не взимайте негативно решение по време на неразположение.
Никога не правете най-важните си преценки, когато не сте в настроение. Почакайте.
Не бъдете нетърпеливи.
Бурята ще отмине.
Пролетта ще дойде."
Робърт Шулер

Нека днес е по-добър ден от вчера,
а утре още по-прекрасен ден от днес!

# 552
Ехооо ,утихнахме нещо ...
Сервирайте питието и почваме купона.
Разгеле ,тия тъпи сертификати ги махат.
Човек не може да си свърши задачите заради тях.

Емка , ако знаеш коя пишман актриса спрягат за Киво. Сетили се. ?  Изобщо не е на нивото му. Пародия!
Желания за любимеца не искам да чета и чувам. Предпочитам Алина.
Ако прочетеш една тема за главата ще се фанеш.Joy

# 553

Flowers Bouquet ЕМИ* да се почерпим с Нур и г-н Иит,
Феми* купон  не става само с питие,
 трябва и красавци в действие,
 ша правим пак барбекю - курбан с Джано
Joy

Скрит текст:

# 554

Flowers Bouquet ЕМИ* да се почерпим с Нур и г-н Иит,
Феми* купон  не става само с питие,
 трябва и красавци в действие,
 ша правим пак барбекю - курбан с Джано
Joy

Скрит текст:

Софиии , след тия вкуснотии и Джано  пускам Ми Амор  и един палав и съблазнителен Казанова като за учебник Stuck Out Tongue Winking Eye колежката добре се възползва

https://www.youtube.com/watch?v=6TT_UgrRHq8
помните ли от тази песен почна Червената експлозия Blush

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 20:22 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт