Отговори
# 555

Репортер: Кои са трите емоции, които винаги включваш в живота си?
Толгахан: „Честност, страст, вяра“

Момичета, хубав купон сте спретнали. Включвам се веднага - този път с Чънарко.
     Феми, хич не ща да си развалям настроението и да влизам в тема, която не ме впечатлява с нищо. А за Киво изобщо не се притеснявам - кой ще покани Хандето за партньорка на един от най-известните и талантливи актьори в Турция. Много им се иска на някои да залепят тази пишман актриса към прочут актьор, за да я носи на гръб и да се възползва от чуждата слава. Но няма да я огрее ... Да си седи при Кирето и двамката да си правят проекти!

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 21:47 от Emiliya

# 556
# 557
Здравейте, момичета!

Колкото повече са били бурите в живота ни, толкова повече оценяваме слънцето, което изгрява след тях.

Много слънчеви усмивки и спокойствие да радват деня ви!

Една позабравена снимка на братята Козан и тяхната "дива" сестра:

# 558

красив,влюбен и ревнив Kissing Heart

# 559
📢 "Не ме пускай": Новото предложение в „Турските нощи” в Ecuavisa
 Не можете да пропуснете това!

Софи, аз пак зациклих на Ийт Козан, но този път с феновете от Еквадор - въздишам заедно с тях и прехвърлям стари статии.

Ето какви са "Йит" и "Нур", герои на романа "Не ме пускай"/"No me dejes ir", който излиза на екрана на Ecuavisa в "Турските нощи".

Публикуван преди 10 месеца, на 11 май 2021 г.
Нова турска сапунена опера достига до телевизионните екрани на Еквадор чрез Ecuavisa. Това е "Не ме пускай", драма с участието на актьорите Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше.

„Asla Vazgeçmem“ е оригиналното име на драматичния сериал, известен по испанската телевизия като „Hasta el final“ или „Не ме пускай“. Романът разказва историята на Йит Козан, мъж, отговорен за злополуката, която оставя съпругата му в кома. Техният син Мерт мисли, че майка му е мъртва.
Йит си мисли, че никога повече няма да се влюби, докато не срещна Нур Демира, млада жена, която се мести в Истанбул, в имението, при чичо си, когато баща й умира.
Кога е премиерата на турския роман "Не ме пускай" в Ecuavisa?
Каналът представя драмата в своите "Турски нощи", а премиерата й е следващия вторник, 25 май от 20:45 часа. Като аванс, списание „В контакт“ този вторник, 11 май, показа профил на главния герой Йит Козан, мъж, който изглежда студен, но който ще се промени, когато срещне Нур. За младата жена споменахме, че е интелигентна и знае как да се защитава.

# 560

Flowers Bouquet ЕМИ*  иска ми се да намериш
къде и с какво се занимава тези дни Толгахан..
смеех се на * Очаквайте скоро, много скоро..*
но и това изчезна, обви се в тайнственост!
Joy

# 561

Софи, от 14 февруари Толгахан изчезна - не мога да го открия никъде, а и албанската пиявица не пуска нито крак, ни гръб, ни ръка от благоверния съпруг.
     И "полицейските хрътки" не могат да го открият.
     Къде се намира, само той си знае, а и Алмеда също. Затъмнението е пълно, феновете отново и за преден път са притихнали в очакване на ... нещо за Толга или от него.

# 562

Flowers Bouquet Не ни оставя избор..
да пием по една вода/вино, докато чакаме проекта
и да се усмихваме вместо да се нервим,
както казват - на красивите всичко им е позволено!
Joy

# 563

Flowers Bouquet Не ни оставя избор..
да пием по една вода/вино, докато чакаме проекта
и да се усмихваме вместо да се нервим,
както казват - на красивите всичко им е позволено!
Joy

Софи , всички чакаме проекти на любимците си  появат в реала.
Не хаят , стоят си при домашните жаби и ние да му мислим ....
Ченгето може би се бави заради правата с името . Плашилото поради други причини . Но съм сигурна че ще го заснеме.  
Днес ще ви сложа една красавица като картина . Гримът и отива . Hearts
Очите ми останаха . Муза за изкуство .  Подготвя нещо ново

Sleeping

# 564

И днес е спокойно и пусто откъм новини из сайтовете. Но това ми дава възможност да си ровя из архивите и да правя колажи за новата тема. Пък дано изскочи нещо интересно за красавците, веднага ще го уловя и отразя. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Феми, хубава снимка на Хазалка си ни донесла. Тя поне е доста активна и в медии, и в социални мрежи, и откъм проекти. Има какво да пишете във вашата тема.
   А аз ще пия една студена вода, че ако го подкарам на вино може и да объркам красавците.

# 565

Усмивките им са неотразими* Heart Eyes

# 566

Гледам видеото и интервюто за BeStyle Magazine и не мога да позная маминия красавец. Един такъв бузест, отгчен, изнервен, отговаря вяло на въпросите, а усмивката е загубила онзи чар и обаяние.
     Не му е лесно на момчето, ейй! Това да култивираш албанката, да се опитваш да я покажеш в най-добрата й светлина му коства много. Не можа да я научи как да се държи пред камера и да води приличен и смислен разговор.

# 567

косата и брадата много променят визията на Толга, Sunglasses

Kissing Heart

# 568
Визуална трансформация ...

Скрит текст:

# 569

Broken Heart Heart

- Виж ти, виж ти.. Две любовни признания за един ден!
 Какъв ден само!.. Какъв безкраен ден.!!
Stuck Out Tongue Winking Eye

Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт