Отговори
# 570
Еми, добавям и тези снимки в галерията ти от любими образи на Толгахан

Скрит текст:
Голямо ровене, докато ги намеря.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 11:14 от Цвети &

# 571
Здравейте, момичета!

"Истинската мъдрост на живота е да можеш да откриеш най-прекрасните неща на всеки един ден."
Робин Шарма

С пожелание за един щастливо сбъдващ се, щедро раздаващ се, всеотдайно споделен, пъстро украсен, емоционално зареден петъчен ден!

Цвети, благодаря за снимките. Оказва се, че всички образи, в които се превъплъщава Толга са ми любими, само образът на безумно влюбеният и предан като кученце съпруг ми идва в повече.

# 572
Здравейте, момичета!

Попаднах на нова фотка на Толга, не знам от къде е снимката и кои са тези две дами, може би става въпрос за нови проекти Simple Smile
Еми Kissing Heart да ходи да разучва Hands V Grinning

И тази красота ви нося........... Innocent

# 573

Bowtie От нашия красавец няма нова фотка,
феновете на албанката и тя самата ни удостояват само
с нейната физиономия за жалост,
а -даа.. и пица сервирана пред Ефехан, сниман в тила..
Weary

Flowers Rose ГРОЗДЕНЦЕ* страхотна фотка на Джано с бебето,
истинско бижу..за Толга с каките нЕма да коментирам,
защото се дразня от такъв пълнеж около него..
Joy

Kissing Heart

# 574
Здравейте, момичета!

Попаднах на нова фотка на Толга, не знам от къде е снимката и кои са тези две дами, може би става въпрос за нови проекти Simple Smile
Еми Kissing Heart да ходи да разучва Hands V Grinning

Скрит текст:
И тази красота ви нося........... Innocent

Грозденце, ровенето из нета не даде резултат, нищо не открих. Благодаря ти, че следиш новините около Толга, че на мен време не ми остава да седна спокойно на компютъра. Снимката я видях единствено при арабските фенове със следния надпис:
Цитат
tsayisman.fans
Ново 😍 Han Medya Yapım 📽🎬
От днешната среща на Толгахан в неговата компания с тези две жени, които не познавам, отнася се за нови проекти.

# 575

Ех-х,мечти..мечти*

Stuck Out Tongue Winking Eye

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576

Софи, ние мечтаем, а любимците нехаят.
     Баш продуцента се мотае само около албанската пиявица, чака търпеливо внуци и от време на време пуска снимки с лелки, че "страх лозе пази" - някоя готина дама може и да го ощипе.  
     А Чачо от 6 месеца носа си не е показвал. Забравихме как изглежда! Вече се съмнявам, че ще успее да се побере в червените шорти.
     Няма тръпка, еййй!
    Остана ни само Джано - плакнем око с него, но до кога?!  Джановите момичета са доста ревниви и яростно си пазят Патрона.

# 577

Девизът на деня е “Бързай бавно..
че времето няма обратна посока*”

Скрит текст:
..В рамките на Деня на свободното време се провеждат много интересни събития. Например в Рим се провежда „Бавен маратон“, на който може да присъства всеки жител на Италия или гост на страната. Разстоянието на маратона е 300 метра (може да се каже спринт), но то трябва да бъде преодоляно не по-бързо, от  87 минути (!) и в същото време никога да не спира.
 В Милано, икономическата столица на Апенините, отидоха още по-далеч – на този ден на твърде забързаните минувачи дори се издават символични глоби..
 Подобни „наказания за бързане“ се въвеждат и в други италиански градове.

Дори в много региони на Италия, според традицията, в Деня на бавността* много жители отдават предпочитание на дейности, за които „хронично липсва време“ – прекарват времето с любимите си забавления или просто се насладете на интелектуален разговор на спокойно хранене..
идеолозите на Деня настояват да се откажете от нездравословната „бърза храна“ и да приемате храната бавно, наслаждавайки се на всяка хапка висококачествена храна.

Присъединете се към този прекрасен празник!

[/b][/color]
Joy Beers

# 578
Здравейте, момичета!

"Истинската мъдрост на живота е да можеш да откриеш най-прекрасните неща на всеки един ден."
Робин Шарма

Усмихнат и спокоен почивен ден!
Да ви е слънчево в душите и позитивно в мислите!

Софи, хареса ми този Световен ден на бавността! Днес ще празнувам с удоволствие и цялото си свободно време ще посветя на себе си. Имам извинение за несвършените домашни ангажименти! "Гушкам" си девиза: "Бързай бавно.. че времето няма обратна посока” и ... релаксирам.
     Само за Ийт Козан този ден е табу. При него няма спирка, не успява да забави темпото, да се поспре и спокойно да обмисли изхода от всяка ситуация.

# 579
# 580

Софи, днес явно всички почитат Световния ден на бавността, толкова е тихо из мрежите, в нашата тема също. Няма я и Феми да почерпи с фрапенце и да разкаже някоя клюкина от руските сайтове.

Скрит текст:

# 581

Емка ,тук съм клюки няма кой знае какви.
Освен пиар кой с кого и т.н.
Инфото от Бирсен е че Есра Билгич може да играе в Плашилото . Преговаря се .
С Толга ги харесах в Надеждата.
Уморихме се от криене и мълчание.
Да сме здрави и живеем мирно другото ще се нареди.

Заповядай Yum

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 19:08 от femmi2

# 582

красота и радост за окото в събота вечер Heart Eyes

Flowers Blossom ФЕМИ* към капучиното и добавка -
 коктейл по избор и парче сладоледена торта..да ви е сладко!
Yum

Flowers Bouquet ЕМИ* настроението и красотата  от старите фотки
днес допълват бавността и свободното време!
Joy

# 583

Днес съм само "консуматор". Към всички изкушения, които сте приготвили поставям и Кенан, който ни изненадва с кулинарните си умения и романтични целувки.

# 584
Хайде и аз да се запиша и да добавя малко красота

Общи условия

Активация на акаунт