Отговори
Здравейте,
от доста време се каня да направя тема за Джемре и Айтач,но все го отлагах. Ето,че дойде и този момент, повода е новия сериал на Джемре и Алперен - Лейля.  Идеята ми е тук да споделяме информация, мнения, снимки и впечатления за него, както за живота и кариерата на любимата ни двойка от Baht Oyunu.

ЛЕЙЛЯ: ЖИВОТ, ЛЮБОВ, СПРАВЕДЛИВОСТ.  

Leyla , местната адаптация на Avenida Brasil, един от най-гледаните телевизионни сериали в историята на Бразилия, се фокусира върху историята на готвача Лейла.

Сюжет: Изоставена от мащехата си след повторния брак на баща си, Лейла се завръща години по-късно, търсейки отмъщение. Нейното търсене обаче се превръща в емоционално пътуване, изпълнено с любов и борби срещу жената, която съсипа живота й.

Продуцент : Ay Yapım
Режисьор : Хилал Сарал
Актьорски състав:т Джемре Байсел, Алперен Дуймаз, Гонджа Вуслатери, Йигит Киразджъ, Халил Ибрахим Джейхан, Гамзе Карадуман, Дилара Аксюйек, Седа Гювен, Мелтем Байток, Мелиса Дуру Унал, Берфин Ант и майсторските актьори Зейно Ерачар, Мустафа Авкиран и Дженгиз Бозкурт .
 „Лейла“ започва в сряда , 11 септември от 20.00 часа СЕГА  

Джемре Байсел

Повече информация за Джемре.
Скрит текст:
Биография  и  Филмография
Джемре Байсел е родена на 5 февруари 1999 г. в Измир, Турция.Роден е на 5 февруари 1999 г. в Измир .
 Учи изкуство в университета Еге .
 Дебютира в телевизията през 2014 г. с поддържаща роля в сериала Yesil Deniz , през 2017 г. се появява за известно време в сериала Безименни .
След това тя играе ролята на "Firuze" в историческия драматичен сериал Payitaht Abdulhamid .
Между 2018 и 2019 г.  излезе на преден план с поддържащата си роля в телевизионния сериал Elimi Dropma . По-късно има малка роля в криминалния драматичен сериал Рамо, където за пръв път си партнира с Илхан Шен.
През 2020 г. той участва в телевизионния сериал Sol Yanım .
Участва в романтичния комедиен телевизионен сериал Baht Oyunu , който излезе през 2021 г., с Айтач Шашмаз, с който започва връзка .
Тя получи одобрението на критиците и спечели няколко награди, включително наградата „Изгряваща звезда“ на наградите „Златна пеперуда“ през 2021 г. и най-добра драматична двойка на годината на наградите KizlarSoruyor Yilin En'leri през 2022 г.
Участва в Sakla Beni през 2023 г. и изигра Севда в уеб сериала Bozkır. Тя беше избрана за ролята на Яз Акдениз в дебютния си филм Aşk Filmi, където за втори път си партнира с Илхан Шен. Филмът излезе през 2024 г.

Алперен Дуймаз

Повече информация за Алперен Дуймаз.
Скрит текст:
Алперен Дуймаз  е роден на 3 ноември 1992 г., той  е турски актьор и модел. По-късно завършва Театралния факултет на Държавната консерватория на университета Хаджетпе в Анкара.
Най-известен е  с главните си роли в телевизионните сериали Bodrum Masalı (2016-2017), Çarpışma (2018-2019), Son Yaz (2021),  Ego (20023)  и Hayat Hırsızı.

Айтач Шашмаз

Повече за Айтач Шашмаз.

Скрит текст:
Айтач Шашмаз е турски актьор, роден на 4 август 1998 г. в Маниса , Турция.
Започва да играе на 18-годишна възраст, когато участва в пиесите на гимназията. След това се присъединява към Metropolitan Municipality Theatre в Маниса като стажант.  Печели „Най-добър актьор в романтична комедийна поредица“ на 47-ата награда „Златна пеперуда“ за ролята си на Бора Догрусоз в Baht Oyunu (2021).
Той е вторият от 3 братя. По-големият му брат, Исмаил Шашмаз , също е актьор. Има по-малък брат Ялин.
След като посещава курсове по актьорско майсторство в Маниса, Шашмаз се премества в Истанбул и прави своя дебют в киното през 2017 г. с ролята на Омер в Kötü Çocuk заедно с Толга Сариташ и Афра Сарачоглу.
Играе  в Feyzullah Altiparmak във военния сериал Söz (2017–2019), който е номиниран за международни награди Emmy. Става известен с изпълнението си в Hekimoğlu (2019-2021), адаптация на американския сериал House .
 През 2021 г. играе  първата си главна роля в телевизионен сериал като Bora Doğrusöz в романтичната комедийна поредица Baht Oyunu, където си партнира с Джемре Б..
През 2022 г. Шашмаз играе ролята на Еврен в телевизионния сериал на Darmaduman ,турска адаптация на американския телевизионен сериал Бевърли Хилс. Там си партнира с Аслихан Малбора.
През 2023 г. той играе ролята на Онур Бейоглу в Altın Kafes , турска адаптация на корейския сериал „Последната императрица“.
През 2020 г. той изигра главната роля на младия Нико във филма Aşk Tesadüfleri Sever 2 .
Той играе ролята на Баха в драматичния/романтичен филм Hatıran Yeter  , който беше пуснат по кината на 16 февруари 2024 г., в него си партнира със Сумейе Айдоган.
Присъедини към втория сезон на Netflix на Zeytin Ağacı (Another Self) в ролята на Дияр, млад мъж, чийто живот се променя след срещата с Ада. Сериалът беше пуснат в Netflix по целия свят на 11 юли 2024 г.

Приятни минути в темата!

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 23:19 от Nina_Richi

# 1
Нинче, благодаря за темата!

Сериала ЛЕЙЛА смени името си на ЛЕЙЛА:ЖИВОТ,ЛЮБОВ,СПРАВЕДЛИВОСТ.

Тийзър и промоци на сериала

Първи тийзър на Лейла - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НА NOW!

Лейла 2-ра промоция - НОВ сериал ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НА NOW!

Лейла 3-та промоция– „Напомняш ми за някой от миналото“ (СКОРО НА NOW!)

Лейла: Живот…Любов…Справедливост е в сряда, 11 септември от 20.00 часа по NOW!

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 21:28 от jackie.

# 2
Здравейте!
Честита тема!

И за подарък ви нося новия плакат на Лейля: Живот…Любов…Справедливост

# 3
Благодаря , момичета.
Добре дошли.

Думи на Джемре за сериала  и образа на Лейля: Джемре Байсел, която играе Лейла в едноименния сериал, изрази чувствата си към сериала и нейната героиня: "Търсех силна и умна жена, която може да стои на краката си. Когато прочетох историята на Лейла, бях изключително развълнувана от нейното пътуване към отмъщението. Ето защо толкова много исках да й вдъхна живот."
Джемре на сета на сериала.

Стори от Айтач, не спира да спортува активно .

И едно коте от Джемре.

# 4
Признавам си, че не съм гледала нищо нито с Джемре, нито с Айтач, дори и с Алперен не съм..,
но съм убедена в едно, сериала "Лейля: живот, любов, справедливост" ще бъде красиво заснет.
Хилал Сарал умее да снима красиво, стила й ми напомня френското кино и сега съм любопитна да видя...

# 5
Първи кадри от Лейла: Живот, любов, справедливост - Епизод 1 📷

# 6
Добър вечер, дами. Нинче,не обикалям темите да се заяждам,но ми направи добро впечатление сериала ,мисля да го погледна. Много хубава тема и моите аплодисменти,дано има все положителни емоции и коментари. Че ти виждаш днес в другата тема през всичко минахме днес 😀😉.  🤗. Вярвам ,че този сериал ще има гледаемост. Хилал е ГОЛЯМА. Благодаря и аз за новата -първа тема🌹

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 00:38 от Албенаа

# 7
Благодаря, Албена. Може би ме преследваш, шегувам се.  Добре  дошла.🥳

Имам доста големи очаквания за сериала..Режисьора има голяма роля за развитието на историята на всеки проект.  Винаги го отнасят сценаристите, но Хилал ще има ключова  роля. Например  трейлърите направо ти спират дъха 🤣   
Между другото Айтач си партнира със Сумейе в Hatıran Yeter.

# 8
Добро утро! Coffee

Да мина да сложа една красива Джемре, докато гледам и 5 сет от полуфинала на US Open

Джемре

# 9
Добро утро !
С пожелание за един позитивен ден, с много късмет!
Една красива Джемре и от мен. Аз не можах да спя заради болни деца, това лято ни носи само вируси Yum
Хубавото е, че идва 11 и старта на сериала! Simple Smile

# 10
Ново стори от Джемре

# 11
Благодаря ти Жаки.
Нови снимки от  Алперен, Дилара и Халил.

Ново стори от Айтач,  предполагам е в караваната на Джемре. 

Между другото един от  фен профилите на Чаатай в ии, намира прилика между него и Алперен.  Какво ще кажете момичета? На мен ми  се струва, че имат някои сходни черти. 

# 12

Между другото един от  фен профилите на Чаатай в ии, намира прилика между него и Алперен.  Какво ще кажете момичета? На мен ми  се струва, че имат някои сходни черти. 

Имат право!
И аз мисля, че имат прилика, досега не се бях замисляла.
А и двамата са много добри актьори.

И една красива Джемре в Париж

# 13
От NOW

Обратното броене започна за Leyla Hayat Aşk Adalet!
Последните 3 дни

# 14
Поздрав от Ада и Бора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт