Отговори
# 45
Аз го прегледах набързо....ще се гледа!
Много силна игра на децата Лейла и Джино.
Много красиви Джемре и Алперен.
Като излезе превод ще го изгледам по-обстойно, но на първо четене, много добре започва като история.
Тепърва ще гледаме, прекрасните Джемре и Алперен.

Това момиченце играе като звяр

# 46
Момичета, нося ви първи епизод с бг субтитри.
Приятно гледане!
https://playtube.tv/v/JtdWJ6

# 47
Нези, благодаря!

Leyla / Лейла Епизод 1

Малко умно момиче на име Лейла живее в Истанбул, майка й почина и скоро баща й се ожени повторно за жена на име Нур.Мащехата се оказа истинска стерла, тя се подиграваше на Лейла и изневеряваше на баща си с пич, който приличаше на бездомен пудел. Пудел, известен още като бандита Мали, като Нур, заедно разработиха план да ограбят съпруга на стерляда и да се измъкнат с парите. Но Лейла разбра за това, предупреди баща си и той скри парите, а след това последва жена си и разбра за нейния подъл характер. Избухна битка, героите избягаха на пътя и татко беше блъснат от кола. В колата имаше известен футболист, той се отдалечи от местопроизшествието, но след това дойде на погребението и Нур се досети, че именно той е ударил мъжа й. Нур е жена, за която винаги нищо не е достатъчно, тя е израснала на бунище и е готова да ходи през трупове, само за да получи пари и власт, така че тя се умилява на Футболиста, играейки с чувството му за вина и се омъжва за него , въпреки че вече имаше годеница. Тя урежда Мали за съпруг на сестрата на футболиста, така че турските „паразити“ проникнаха в богато семейство и смазаха всички под себе си. Нур и Футболист имат две деца и докато тя обожава по-голямото, по-малкото постоянно мушка и тормози заради теглото му.

Ами Лейла? И след като парите на баща й бяха отнети, паразитите я отведоха на сметище и я оставиха там. Така Лейла попаднала в ръцете на подлия дядо, местния управител на детския труд, и започнала да живее на сметище. Момчето Джину, също сирак, й помогна да оцелее; той я защити, докато умря. Лейла порасна и реши да отмъсти на този, който съсипа живота й. Въпреки че, IMHO, татко също не беше страхотен, но той умря, така че не се брои.

По наше време Лейла работи като готвачка в скъп ресторант и среща Дживан, сина на Нур. Сега Нур е съпруга на уважаван мъж, но местните богати жени не харесват новопостъпилия и дори фактът, че дъщерята на известен социалист се среща със сина си, не й помогна да влезе в техния кръг. Дживан веднага обръща внимание на Лейла, разбира се, защото тя се играе от Джемре, която трябва само да те погледне с бамби погледа си и те няма! Дживан е привлечен от момичето, въпреки че има годеница, самата Лейла е дружелюбна, но дава да се разбере, че той не е на правилното място. Сестрата на футболиста урежда интервю за списание за Нур в ресторанта, където работи Лейла, между другото, тя смени името си и сега се казва Ела. Лейла/Ела приготвя ястие за бившата си мащеха, което мрази и трябва да го изяде, и двете са покрити с ретроспекции и Нур усеща, че нещо не е наред с момичето. Затова тя моли Мали да я доведе в имението им за разговор и точно това е искала девойката. В къщата тя случайно вижда Jeevan да се преоблича и той има БЕЛЕГ на гърба си! Jinwoo имаше същия БЕЛЕГ, но той умря, как е възможно това? Да, просто е, Дживан е Джина, а във фрагмента на втория епизод вече ни показаха турския „Jimmy Jimmy Acha Acha“.

Сериалът е римейк на бразилския "Brazil Avenue" и сюжетът отговаря на оригинала, но засега толкова. Това, което искам да кажа е, че първата половина на сериала беше интересна, защото децата играха страхотно и щеше да е по-добре сериалът да е за тях, техните версии за възрастни не издържат. Засега само злите се дърпат, там всичко е наред и с мотивацията, и с актьорството. Основната двойка се насочва към епичния провал на годината. Обичам Джемре, но ето я отново като теменужка, въпреки че е израснала в бунище и е травмирана до самите домати, може би по-късно ще покаже перките си от акула, но засега е рибка гупи. Но не става въпрос за нея, а за Алперен, който играе като майор, но прилича на чушпан от село Верхние Вешки. Какво стана с актьора, просто беше страхотен в "Сблъсък" и "Чукур", откъде са тези свински очи и грозна прическа, къде отиде красотата? Това някаква диета с понички за лице ли е? Освен това Алперен реши просто да стои в кадър, за да видите колко не му пука. За никаква химия не може да се говори, Джемре стои красива, Алперен стои сънен и мисли за чебурек, кой има да се притеснява? Накратко, възможно е Дживан да претърпи инцидент, да се подложи на пластична операция и Айтач да го играе! Ще има химия, страст и драма!

# 48
Нези, благодаря за превода🌻

# 49
От Бирсен:

Всички говорят за Melisa Duru Ünal, малката актриса от телевизионния сериал Leyla

Успешната игра на Melisa Duru Ünal, малката актриса от сериала Leyla на Ay Yapım, чийто първи епизод се срещна с публиката вчера, беше високо оценена.
Първият епизод от сериала Лейла се срещна с публиката вчера. Една впечатляваща история за отмъщение е пренесена на екрана в поредицата, подписана от Ay Yapım, щателно подготвена от известния режисьор Hilal Saral. Мелиса Дуру Унал, която изобрази детството на главната актриса Джемре Байсел в сериала, нашумял със силния си актьорски състав, получи голямо признание за успеха си.
Хилал Сарал обучава частно 9-годишната Мелиса Дуру Унал . Полученото представяне надмина възрастните. Melisa Duru Ünal преди това е играла ролята на "Zeynep" в телевизионния сериал "Ne Gemiler Yaktım" и "Mercan" в "Ben Bu Cihana Sığmazam" .

Лейла: Живот…Любов…Справедливост Зад кулисите Снимки📷

# 50
Здравейте, душички! 😄

Не знам дали някой изгледа епизода, надявам се да не разваля нещичко 🤗

Епизода ми хареса, всъщност да вметна, че нямам кой знае колко спомени от Avenida Brasil. Гонджа ми е една от най-нехаресваните актриси, но се е справила добре. Даже като научих за нея, си мислех дали да го поглеждам въобще 😄 Но очаквах малко по-възрастна в ролята от нея, за да си подхождат с Мали (мое мнение). Малкото момиче е огън, момчето не ми хареса толкова. Джемре и Алперен не ми допадат като двойка, но ще видим какво ще направят. А и стискам палци да се справят с ролите, защото главно тя е участвала в романтични комедии. Ийт все още го възприемам за Рюзгяр (Шербета), трябваше малко да почине. Халил Ибрахим хич не ми е присърце, дано да промени това сега.

Онази женичка, която пази Джино, дали не е майка на Нур. А и също дядката нейн баща, но тогава пък защо е расла там като обикновено момиче, или може би не я припознал 🤔 Ще видим как така тя е казала на нея, че той е умрял (това горе-долу ясно как е станало), но нея как я е спасила от мръсотията е чудно, защото я видях в новия фраг.

Страшни послания имаше за Нарин, която разтресе Турция, днес гледам да хванали 22 души за убийството и, като една от тях е собствената и майка. Освен тези фрапантни сцени в началото, нямаше кой знае какво да се коментира.

# 51
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте, момичета!

ЕЕ, много силна първа серия! Аз съм изумена от актьорската игра на всички!
Детето Лейла е уникално, хем хубаво, хем талантливо! Така играе, разплака ме на няколко пъти!
Но, с това времетраене от два часа ми стигна като за игрален филм. Много са се постарали сценаристи ирежисьори, историята ме държа на стола без да мръдна, а скоро не ми се беше случвало.
Нур е съвършената гаднярка, такава зла вещица е. Голямата вече Лейла е много красива, но не мисля че й е нужно толкова много грим, и без него очите й се прелестни и изразителни. Алперен, макар и за малко в тази серия е абсолютен чаровник, заради него започнах сериала, и да си призная съм много приятно изненадана.
Искам да попитам по колко пъти се излъчва седмично и дали има прогнозен брой серии?
При такава начало, не вярвам да остане равнодушна публиката.

# 52
Hushpuppy, сериала го излъчват по една серия на седмица, само в сряда по NOW от 20.00 часа. Няма определен брой серии, при турците е докато издържи/докато  има що годе  добър рейтинг.
Бразилския "Пътят на възмездието" на който "Лейла..."  е римейк в оригинал е 179 епизода, за България - 165 епизода.

А малката и голямата Лейла са прекрасни

# 53
Hushpuppy, добре дошла!
Радвам се, че ти харесва сериалчето!
На твоето мнение съм! Аз също съм впечатлена от първата серия....много силна!
Добре подбрани актьори. Алперен съм го гледала в няколко проекта, навсякъде ми харесва....много чар се лее от него! В Чукур ми е любим герой. С Джемре по отделно ми харесват, но по-нататък ще имаме повече впечатления за партньорството им.
За детето, мога само да се повторя или вас да повторя...уникално!

Как вашето малко тяло ще понесе цялата тази болка? - Лейла: Живот...Любов...Справедливост

# 54
Привет момичета. Добре дошли. Nature Sunny
Аз нямам много голям поглед над всички герои, относно старите им проекти.
Още е  рано да имам и заключения, защото реално това беше епизода на малката актриса.  Която е наистина уникална.
Джемре  и Алпрен  се справят много добре. За сега  ми изглеждат добре един до друг в кратките сцени.
Не съм гледала оригинала, Пътя на възмездието и се радвам. Защото ще ми бъде по интересно. Макар
,че в повечето случаи  има доста разминаване с оригиналите.

Лека нощ  от двете  красавици.

# 55
Здравейте!

Малко снимки от 1-ви епизод

# 56
Привет дами.

За два дни първи епизод има 5 милиона гледания в ютуб. Не съм експерт, но това е добро начало.

Джемре с брат си от стори.

# 57
Ето ме и мен в групата
Благодаря за темата

Обожавам Джемре,хващам се,че усмивката ми не слиза от устните ми,даже и когато никак не е смешно
Алперен последно гледах с Мелиса и никак не ми хареса
Тук,като че ли е по-добре
Да видим
Връщам се да Ви чета!

# 58
Подготвят Джемре за рекламата на NOW
Mного е красива

От рекламните надписи NOW  Leyla актьори

# 59
Добре дошла, Вал.
Джемре наистина е много лъчезарна..

Благодаря,.Жаки.  Тематично само тя е в бяло..🤍