Борба с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване - 74

• 53 273
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • на20 километра от Бургас
    Ели ние девите сме много търпеливи знаеш, особено ако ще е за красотата.. хеле пък новички сиси... Ша търпиш я, важно е крайния резултат,сега стискай зъбките😀🤗

# 511
  • София
Ели, ти как си с новите придобивки?🤗

Още съм в началото на пътя и нямам цици. Надявам се понеделник вече да си личат поне малко. Боли, дърпа, сърби... Малък ужас.

И аз стискам палци на Лейди.

През експандери ли минаваш първо? Е, след 2-3 посещения трябва да изглеждат добре нещата. Grinning
Лейди е също при доц. Романски, нали? Стискам палци!

# 512
Привет мацки. Използвам темата за сисите  да питам някоя от вас дали е правила реконструкция със собствена тъкан. Много обмислям този вариант и ми се иска да получа малко информация от някой, който го е правил.
Кураж, сила и вдъхновение.

# 513
Jupas, мисля, че на  Миленка  сисите са със собствена тъкан до колкото помня. Ако влезе, да каже Миленарски😊

# 514
Ели, вярвам, че ще ти се получат много добре нещата🙏🍀.
Juppas, при моята реконструкция бях в стая с момиче, на което и изграждаха гърдата със собствена тъкан. Какво те интересува?

# 515
  • В царството на игрите:)
Jupas, мисля, че на  Миленка  сисите са със собствена тъкан до колкото помня. Ако влезе, да каже Миленарски😊
Да, аз съм с такава операция, но ще пиша утре повече, че не обичам през телефон.

# 516
Гълъбчета от Пловдив, някой има ли актуална информация за частния прием на Балева? Къде, кога, колко?
Гушки на всички!

# 517
Вторник и четвъртък след 16:30 часа е в кабинета до ПУ( Костаки Пеев 5). Записваш се на стационарния телефон(032 - 65 35 27)- пак вторник и четвъртък следобеда. Можеш и да идеш без час, но ще падне чакане( то и с час се чака, но не толкова). Принципно прегледа е 40 лв,
Скрит текст:
но на рецидивистките не взема пари

# 518
  • София /Абсурдистан
Момичета, за 11 април е операцията. Ще има ревизия на първата операция, ще се доизрязват пропуснати  при първата операция тъкани и да, ще има и реконструкция със собствена тъкан. При доц. Романски ще съм.
Искам да попитам за експандерите. Понеже доктора ми каза, че може и без, но импланти ще сложи на следващата операция, която ще е през ноември. А пък идва лято, как да ходя така. Та питам, какво е усещането с експандери, боли ли? Защото ако е гадно, да потърпя и без тях, какво да правя, чудя се.

# 519
  • Русе
Лейди, мога да споделя усещанията в началото. На болната - с присъдената кожа и мускул - нищо. Все едно я няма. Като изключим копчето на експандера, което при всяко навеждане се забива в месата и ми докарва сълзи в очите. Здравата е изкормена и също има експандер. Там усещам, че имам цица. От време на време наболява, но поне копчето е странично и не ми докарва сълзи. Шевът на гърба е огромен и при определени движения се усеща, че нямам мускул Sad До днес съм само с едно пълнене и съм на фаза превтасала мекица. Ужасно е да се ходи само по гръден кош. Ходя на работа, срещам се с клиенти и едно криене, намятане със дрехи... Ох, дано понеделник ги напомпи достатъчно, че да си личи какво същество съм. Не дава сутиени и епитези. Един път пробвах и си разраних шевовете. Та...., май по-кофти е варианта без цици. Това удря директно в главата и розовите хапчета не помагат Simple Smile

# 520
  • София
По спомен експандерите изобщо не болят, болеше ме от порта под гърдата, през който се пълнят после. Тези "копчета" си ги спомням като много неприятно усещане - при ставане и сгъване се забиваха в ребрата, поне месец бяха супер неприятни, после се свиква.
Автоложна операция като при Ели нямах, така че нищо друго съответно не ме е боляло.
На твое място обаче бих сложила експандери, след 2-3 пълнения нещата изглеждат доста добре, не знам как бих ходила цяло лято...моята операция за експандерите беше в началото на март, през май вече си бях с гърди, изкарах съвсем нормално море.

# 521
Привет. Четох, че могат да се изградят сиди и с мускул и мазнини от корема. Има ли такава опция?
Когато е със собствени тъкани пак ли се слагат експандери?

# 522
Мацки, малко тъп въпрос  😀 При мен почна косопада. Обаче много ме боли косата в корените. Дали и при вас беше така? Или е , дето я връзвам горе на опашка.  По-добре ли е да я пострижа до кожа или да е много късо, та да не пада на такива вълма?

# 523
Няма смисъл да я държиш косата още, че и на опашка... повече боли. Махай с машината до голо. Аз ходих при фризьорката и се прибрах с перуката.Само гледах жално как ми пада в краката дългата коса. Не я оставяй и къса, защото падат малки косъмчета по цялата възглавница, а и болят корените.

# 524
  • Русе
Моли, махай. Няма нужда да ядеш косми. Пак ще поникне. Преди първата химия я отрязах на къса черта и щом започна я минах с машинката. На мен лично не ми пукаше и не съм слагала перука. Ходех с кърпа.

Сиси с лични маазнинки се стапят. Тялото абсорбира мазнината и пак се изпразват. това лаишки обяснено. И аз си бях харесала като вариант, но първо дърпат мазнини от тялото, после ги наливат там. И временен ефект. Не, тенкю.

Общи условия

Активация на акаунт