Борба с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване - 74

• 54 119
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Някой, ако може да помогне - Как да стигна до проф. Христова за втора ИХХ.

# 466
Ечелина, виж на сайта нс МА в кои дни приема. Ако не се лъжа сряда от 12 до 14, но првери, да не те излъжа. Отиваш и висиш пред кабинета. Тя е доста серт, да знаеш.

Мацки, аз съм в болница. Неутропения. С температура и ужасно главоболие. Сега ме наливат с АБ и друг растежен фактор. Ще видим дали до 21.03 ще съм добре за втората химия?
Пак за мен късата клечка....

# 467
Molly, и при мен така се развиха нещата след първата ХТ, бавно ми се вдигнаха, но успях да се възстановя до второто вливане. За съжаление въпреки че ми слагаха Лонкуекс след всяко вливане ми падаха левкоцитите, налагаше се и дексаметазон да си слагам вкъщи. Изкарах 5 червени ХТ вместо 6 и отидох на операция. Следоперативните ми бяха с Доцетаксел и не ми падаха левкоцитите.
Кураж! И това ще мине!

# 468
Mollly бързо да се стабилизираш ти пожелавам. Има две седмици почти до тогава. Сигурна съм, че ще овладеете до тогава положението.

Консултации за външни пациенти и приемане на материали за изследване, вкл. по междуболнични договори при проф. Светлана Христова – понеделник и петък от 12.30 – 13.30.

Това пише на сайта. Не си записвам час, а направо отивам и чакам, така ли?

# 469
Благодаря ви , момичета!
Ечелина, точно така. Не записваш час. Отиваш с блокчетата и чакаш.

# 470
Моли, на сестра ми на 7 ден Неутрофилите бяха 0,27G/L при норма 1,68-6,96, а на 14 ден вече наднормени 7,43G/L... но пък не е вдигала температура. След втората вливка ѝ бяха казали да изследва само, ако вдигне температура или не се чувства добре. Много ти стискам палци да се възстановиш бързо и всичко да е наред и да се развива по план. Кураж!

# 471
  • на20 километра от Бургас
Моли,стискам палци да успееш за следващата вливка,наблягай на силна храна.Черни стафиди ,накиснати вечерта,изпиваш водата сутрин,а стафидите изяждаш през деня.Не са супер вкусни така,но действа.Това е по рецепта на Хули,и ми помагаше много,отделно пиех Герисан.Предположих,че щом си с температура,ще е такава работата.Имаш още време да ги вкараш в норма,а и затова е този период от 21 дни.Аз не вдигах температура ,но леко ме втрисаше,и се умарях.Но все на долната граница успявах да си поддържам показатеите,та не ми отмениха вливка.Обаче чернодробните ми се бяха вдигнали двойно,още не мога да ги нормализирам.На мен белите ми бяха по-тежки,но при всеки е различно.Важното е да си оптимист,че всичко ше е наред.Късмет!

# 472
Няма да се давам, момичета! Heart
Направила съм фебрилна неутропения. Сега съм доста по-добре.Наляха ме с какво ли не. Според док. Може би няма да се стигне до отлагане .

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 07:19 от Mollly

# 473
Здравейте искам да ви попитам контраста Гадовист 7.5мл за ямр от коя аптека може да намеря?Обиколих няколко аптеки но няма

# 474
Cengiz Emin 636883 аз си го закупих от аптеката на болница Токуда.Там правих и ЯМР.

# 475
Mollly бързо да се стабилизираш ти пожелавам. Има две седмици почти до тогава. Сигурна съм, че ще овладеете до тогава положението.

Консултации за външни пациенти и приемане на материали за изследване, вкл. по междуболнични договори при проф. Светлана Христова – понеделник и петък от 12.30 – 13.30.

Това пише на сайта. Не си записвам час, а направо отивам и чакам, така ли?

e4elina, може да я потърсиш и в останалите дни на седмицата. Аз пропуснах понеделник и чаках петък, за да занеса пробите. Оказа се, е не е трябвало да чакам Simple Smile

# 476
  • София /Абсурдистан
Аз съм добре уж, баща ми също докара ремисия и на двата вида чудовище. Да му се и невидяло...

# 477
Лейди, кураж и само добри резултати!
Сега мина при мен дежурната онколжка и ми казва : Днес съм изписала 15човека и по погледа и изражението на всеки личи кой ще бъде в дълга ремисия и/или напълно излекуван. И аз сега тренирам да докарам този поглед и това изражение  Simple Smile  Дано да ми се получи !

# 478
  • на20 километра от Бургас
Това е много хубаво,Лейди.Доста ти се беше насъбрало ,ама ти си си огън момиче Hug

# 479
  • София /Абсурдистан
То ще се види колко съм огън, на 11април съм на поредната операция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт