Какво повече НЯМА да купя - 20

• 105 182
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Много е трудно да се връща негодна хранителна стока в магазина.
Например скумрията от Лидъл и бозата им, която веднъж е перфектна на вкус, а друг път
не става за нищо. Аз не бих тръгнала с отворен вмирисан продукт.
За бозата поисках среща насаме с управителката и ми бе обърнато внимание, щели да ми върнат
парите, само да нося негодния продукт. Е, да но аз нямам претенции за парите, а просто им съобщавам
като клиентка на какви стоки се натъквам. Въпросът е, че самите производители допускат стока за
брак да бъде пусната в магазинната мрежа и това май е допустимо само тук у нас. Дори стана редовна
практика.
Съгласна съм, че когато нещо по продукта се промени с цел подобряване вкуса или издържливост, може
да не ни допадне, но болшинството от случаите не са от този тип.

# 211
В общи линии, ако мине номера. 101 човека ще купят, 3 ще върнат, един ще се оплаче и ето, че и в крайна сметка партидата свършила, вместо да се бракува и загубата да е 100%. Жалко, но факт.

# 212
Никога повече Ягоди от Кауфланд! Бяха намалени с 10 % и въпреки цената 3.89 за 250 гр. почти всички и в двата пакета бяха изгнили, но така наредени в кутииките, че клиента да не види.

# 213
Сладко от малини на Родна стряха, имаше повече консистенция на конфитюр и не ми хареса изобщо, на марката Брей е в пъти по-хубаво.

# 214
Аз връщам на търговеца, и/или на производителя. Последният път се  наложи с кашкавала Елена. И с натърганото гръцко сирене от Лидл така направих /беше в срок, но мухлясало и гадно на вкус/. Отказвам да им ям боклуците, че и да си хвърлям парите в кофата.

# 215
Много ми е горчиво. Пия си кафето без захар обикновено, но това ми е много горчиво.

# 216
  • оттам, откъдето започва България
И аз имах повече очаквания от Коста кафе, явно не е моето.

# 217
  • София
Преди време и аз постнах същото кафе в тази тема.

# 218
  • Sofia
Крем за ръце”Работливи ръце”...ползвам го една седмица и никакъв ефект 🤨

# 219
Синята тубичка ли? Нашето семейство сме им като рекламни агенти! ММ когато работи със строителни материали, аз - след някои почистващи препарати. Много сме доволни.
При теб с какво не се справя?

# 220
  • Sofia
Този

Суха кожа,цепеща се около ноктите...
Със синя опаковка не съм виждала.
За същите проблеми ли е?
Най бях доволна от един на Mixa,но отдавна не го намирам.

# 221
синият крем е супер.

# 222
  • Sofia
Ще го потърся 👍

# 223
  • София

Пробвайте този

# 224
  • Бургас

Препоръчвам този крем,наистина има ефект! Малко по-скъп е (30мл е околу 7-8лв),но наистина си струва.

Общи условия

Активация на акаунт