Какво повече НЯМА да купя - 20

• 105 240
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Този

Суха кожа,цепеща се около ноктите...
Със синя опаковка не съм виждала.
За същите проблеми ли е?
Най бях доволна от един на Mixa,но отдавна не го намирам.
Не сме ползвали червения. Синия се справя с твоите проблеми, че и с цепеща се кожа от гипс и вар.

# 226
Всички заведения на българския Старбъкс са напълно сбъркани. Едно добро кафе не съм пила там от години. Предлагат нещо като пета цедка. Външните им маси са винаги неподържани, мръсни. Обслужване под всякаква критика.

# 227
Цитат
Сега пуснах търсачка  Мixa има в аптеки  sopharmacy, remedium

# 228
Всички заведения на българския Старбъкс са напълно сбъркани. Едно добро кафе не съм пила там от години. Предлагат нещо като пета цедка. Външните им маси са винаги неподържани, мръсни. Обслужване под всякаква критика.
Със същите впечатления съм. А цените им космически.
Скоро се наложи да чакам да почистят масите вътре, контейнерите им за боклук пълни, нямаше топъл шоколад, само студен с лед в най-студеното време. Повече да не ме чакат.
За жалост си имат клиенти, но явно непридирчиви.....

# 229
Опитайте SOS крема на работливи ръце. В  кутийка е, не в тубичка. Този червения е прекалено слабичък.

# 230
  • София
Извън България кафето в Старбъкс различно ли е? Като им четох рецептурника не останах с впечатление, че предлагат нещо доближаващото се до кафе в добрия европейски смисъл. 😃 Шотче кафе в кофа мляко+още пет-шест добавки е някакъв бърльоч, но не и кафе. Но, явно на хората им харесва, щом се вият опашки.

# 231
и извън Бг е гадно /за моя вкус/.

# 232
Пих го на летището в Англия и в центъра на Лондон. Такава размита гадост е, че ми беше жал за парите, които дадох Grinning Коста е нещо, което и в България и на запад е еднакво Grinning

# 233
От тези вериги, за мен най-добрата е Nero. Специално в Англия, където по принцип разбирането за кафе е особено, само от Nero си купувам кафе.

# 234
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Извън България кафето в Старбъкс различно ли е? Като им четох рецептурника не останах с впечатление, че предлагат нещо доближаващото се до кафе в добрия европейски смисъл. 😃 Шотче кафе в кофа мляко+още пет-шест добавки е някакъв бърльоч, но не и кафе. Но, явно на хората им харесва, щом се вият опашки.
Сестра ми живее в Щатите, като пътува за работа си купува кафе с мляко и незнам си какви неща вътре от Старбъкс, и  бадемов? май кроасан. Много ги харесва, и наистина винаги е пълно в този през който минава.
Тук сме влизали в този срещу Народния театър, амиии, скъпо и нищо особено.

# 235
  В Турция е жестоко, в Дания и Израел също. В Сърбия е поносимо. Тук просто е пълен буламач - няма вкус, аромат, консистенция. Не спазват оригиналната рецепта с точните дозировки, дори подозирам, че не използват и оригиналните продукти, ако съдя по вида и вкуса. Вероятно си ги крадат и заменят с подобни по - евтини. Аз си падам по тези кафета, по някои от сандвичите им също. Но не пия Старбъкс на никое летище - там е хем скъпо, хем отново нищо не струва.

# 236
  • София
Щом има разлика във вкуса, някъде нагоре се пипа като за местния пазар, защото продуктите са си в оригиналните опаковки.

# 237
В Старбъкс съм влизала няколко пъти преди години, с нищо не ме впечатли. Скоро не съм имала път покрай тях. Яд ме е, че Дънкин донатс се изнесоха, имах близо до нас и отвреме навреме си купувах по някой донат, полезно ми беше и като чакам гости или отивам някъде - никой не ми се е намръщил на кутия донатси.
Кафе Коста съм купувала - също не ми направи впечатление, че да го купя отново. Горчивината идва или от сорта Робуста, или ако е прекалено препечено. Мисля, че е french roast - силно препечено, тогава и арабиката става горчива. Най-приятното кафе, което съм купувала в скоро време беше на Далмайр - средно препечена силно ароматна арабика.

# 238
Пони, хванах те къде живееш Joy

# 239
Да не би да живее на Попа, ( Патриарх Евтимий), до едно заведение. Там имаше Дънкин Донътс, който затвориха. Мен хич не ме впечатляват поничките, захарно тесто на висока цена.
Старбъкс ми хареса в Мол Парадайс, пих кафе със сметана, но доста късо. Дългите им кафета в огромни чаши са пълен бълвоч, супер разредени и big no no за мен. Аз обичам кафето да ме тресне по главата Grinning
Коста кафе е най- обикновено кафе, което могат да ми забъркат във всяка по- добра лавка. Нищо особено, не бих повторила.

Общи условия

Активация на акаунт