Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 634
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Terra incognita
Аз имам правило да не купувам домати и краставици през зимата. Няма смисъл да се мъчим 😄
Едва от скоро започнах с едни чери домати, които ми ухаеха божествено и действително бяха много вкусни и издирвам само от същия сорт.
Хубави краставици тук за толкова години така и не опитах. Онзи ден купих едни късоплодни. Оказаха се супер горчиви. Действително мноого рядко попадам на сносни краставици.

# 271
Сега е сезонът на зелените салати. Още малко и на цитрусите ще им свърши времето, та гледам да се възползвам максимално.

# 272

Не препоръчвам. Има вкус на кола за 60 стотинки с лимонов дъх.

# 273
  • In The Middle Of Nowhere
И на мен не ми хареса изобщо.

# 274
Препарат за съдове Pur. С голяма бутилка, 750 мл, едва 2 седмици изкарах. Мия на ръка, готвя всеки ден, сменям гъбата за миене всяка седмица.
В сравнение с верото на Blazy, 500 мл, ми стига за месец и половина някъде.
Исках да разнообразя малко, но повече няма да правя тази грешка.

# 275
  • оттам, откъдето започва България
При мен не върви толкова, че сме двама, но ме е яд, че купих отново PUR.
Бях се зарекла, че повече няма да го купувам, но не знам как реших (може би заради промоцията), та се набутах отново. Прави ми ръцете на шкурка. Сега трябва да му намеря някакво друго приложение, за да не го изхвърля.

# 276
  • Пловдив
D&A, мий с ръкавици и ще запазиш ръцете.

# 277
  • Сф
Аз си взимам само зелен пур. Просто не знам за едно и също ли говорим, доволна съм. Мия също нон стоп.С млко шише съм, стига ми за дълго, все пак не засичам, ама повече от месец. Преди миех със Жаба, но я смених за пура. Странно ми е това, което пишете.

# 278
Само аз ли мия по няколко месеца с едно шише Феъри? Не засичам по колко време, но поне три месеца, а мисля, че и по повече. Винаги мия с ръкавици, за да си запазя ръцете.

# 279
  • Ямбол
Само аз ли мия по няколко месеца с едно шише Феъри? Не засичам по колко време, но поне три месеца, а мисля, че и по повече. Винаги мия с ръкавици, за да си запазя ръцете.
Не си само ти, аз също. Много е икономично Феърито, само по една капка слагам на гъбата и прави обилна пяна.

# 280
Препарат за съдове Pur. С голяма бутилка, 750 мл, едва 2 седмици изкарах. Мия на ръка, готвя всеки ден, сменям гъбата за миене всяка седмица.
В сравнение с верото на Blazy, 500 мл, ми стига за месец и половина някъде.
Исках да разнообразя малко, но повече няма да правя тази грешка.
Не знам дали беше Пур или Феъри, май по-скоро Феъри беше, но и от Пур не бях очарована...обаче ръцете ми ставаха точно на шкурка и изобщо не усетих икономичност...За сравнение, използвам най-обикновено Елви, което купувам за под 80 ст, а по промоции и за 50-60 ст и ми изкарва по над месец. Освен това, влияе ми чудесно на ръцете. На мен не ми е удобно да мия съдовете с ръкавици. Само за домакинска работа с агресивни препарати ги слагам...
Слагам в списъка и тази мултифункционална резачка, която вместо да реже...дъвче:

# 281
  • София
Oткакто взех това, се родих.

# 282
  • София
Може ли марка и модел?

Преди години и аз имах такава ръчна резачка, не помня откъде купувана, но не вършеше никаква работа.

# 283
  • София
WMF, Kult X.

# 284
Не го видях в сайта на WMF.

Общи условия

Активация на акаунт