Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 645
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм връщала на място, защото установих, че една и съща продавачка, с едни и същи ръкавици слага и нарязани колбаси, и сурово кърваво месо. В Кауфланд май това е практика. Оттогава не купувам нарязани колбаси.

# 256
Наскоро и аз взех нарязано филе от Кауфланд и за отрицателно време си смени цвета. Стана ми много гнусно и смятам повече да не пазарувам от техните витрини. Confused

# 257
За сега, евентуално само маслини от витрината им с обслужване. Ако цената много си заслужава.

# 258
  • Бургас
Аз такива филета нарязани много купувах преди време,понеже ги обичаме всички у дома. Но и аз на няколко пъти оставам разочарована. Затова започнах да взимам само вакуумирани опаковки от Била и Лидл.

# 259
Това с месото и после колбасите наистина си е практика в Кауфланд. И мен това ме отказа от пазаруването при тях.

# 260
Аз купувам от Кауфланд тяхна марка колбас нарязан в опаковка по 100 гр. Италиански е. Много го харесвам, но рядко купувам, защото не ми е близо.
От витрини нищо не купувам вече. Може би риба...

# 261
От Фантастико купувам гриловани маслини от витрина. Рядко и по някой колбас, като гледам дали продавачката е само на един щанд. Но скоро купих нарязана луканка, която миришеше като много отдавна нарязана, не ми хареса, а не беше хич евтина.

# 262
Чудесна тема! Аз никога няма да купя отново краве сирене "Зоров", уж по БДС... Отвратителен мирис, солено и твърдо. Бях го взела от Лидл и не беше евтино, обаче като отворихме опаковката и замириса на стара коза. Оплаках се на Лидл и предложиха да ми върнат парите, което е похвално от тяхна страна.

# 263
  • Terra incognita
Виновник не е ли самият производител, а не веригата?

# 264
  • София
И на мен не ми харесва на Зоров, много е солено и не е  кой знае какво,дори да е от мляко.

# 265
  • София
Не купувам нарязани колбаси,  риба  и готова кайма на щанд от Кауфланд и Фантастико. Мръвки и месо купувам от Бозмов, риба от специализиран магазин на бул. Мадрид.
Но не знаех, че мога да върна хранителен продукт, от който вече съм отрязала за проба в къщи.

# 266
Плодове и зеленчуци от Кауфланд, Лидл и подобни магазини. Нямам близък пазар, но е за предпочитане, особено, когато научиш на коя сергия, кое е хубаво.

Наскоро взех червени ябълки и нямаха никаква сладост, а краставиците винаги са воднисти и те е яд, че си ги купил.

# 267
Не трябва да имаме големи очаквания за вкусовите качества на краставици и домати, купени през зимата. Независимо от къде са купени.

# 268
Принципно е така, и на пазара съм попадала на ужасни краставици, но си намерих сергия, на която за сезона са супер. Но като цяло зеленчуците и плодовете в тези магазини са с по-ниско качество, нямам предава защо.

# 269
Читавата стока си има цена, а на хипермаркетите трябва да им плащат една ли не производителите, за да си продават стоката.

Общи условия

Активация на акаунт