Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 507
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Като стана дума за масло, прави ми впечатление, че почти всяко масло са го развалили, без значение за коя марка става въпрос. Масово е меко като го извадиш от хладилника, което не е нормално за масло, на цвят е много бледо жълто и оставам с едно впечатление, че плащам за масло, а ям овкусен маргарин. Преди купувах Верея, защото беше истинско, сега поради тези обстоятелства купувам каквото ми падне и всяко едно излиза боклук. На вкус го докарват, но с тези характеристики просто не е истинско масло. Ще се радвам да чуя опит и на други хора и евентуално да препоръчате изпитани марки, защото съм вдигнала ръце.

Не бих купила пак точно това масло. Неприятен вкус и миризма.

# 346

Не бих купила пак точно това масло. Неприятен вкус и миризма.
Подкрепям! Два пъти правих тази грешка, защото беше на промоция. Вкус и мирис на гранясало - придобива го много бързо, ако е оставено извън хладилника, за да се размекне.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 08:51 от tetka_the_best

# 347
  • Sofia
Взимам от всички немски ...,единствено с краварката е все още ОК,другите са бледи и омекват бързо.
Засега Президент  най ни харесва 😋

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 09:24 от Doli

# 348
Последният път купих същото от Била и не беше крайно зле. Имаше вкус на масло, а не на растителни мазнини. До късмет си е.
Маслото синьото на Пилос харесвам, не е нещо особено, но на фона на горепосоченото е супер. Руско масло, от Берьозка ме впечатли, прекрасно е.
Никога повече маслени бисквити със захарна поръчка от Лидл, твърди, направо чупят зъби. Не са моето. Ужасен бадемов крем от ДМ, скъп и с много странен вкус, има оризово нишесте и всякакви други гадости.

# 349
Аз пак ще се повторя, но взимайте си турско масло да ви е мирна главата. Съотношение цена - качество чудесни. Нищо общо с тия боклуци по нашите магазини.
Иначе никога повече краве масло Саяна. Отвратителен мирис и вкус на мандраджийско развалено масло и ацетон. Почти цяла баница изхвърлих преди време заради него.

# 350
  • до най-прекрасния мъж
Аз пак ще се повторя, но взимайте си турско масло да ви е мирна главата. Съотношение цена - качество чудесни. Нищо общо с тия боклуци по нашите магазини.
Иначе никога повече краве масло Саяна. Отвратителен мирис и вкус на мандраджийско развалено масло и ацетон. Почти цяла баница изхвърлих преди време заради него.
+1. Масло от БГ марки не купувам от години. Вземам 1 кг турско или от Одрин, или напоследък от турски магазини в БГ. Слагам във фризера и ме изкарва 5-6 месеца, докато отидем отново до Одрин или до съседно градче с турски магазин. От БГ маслата харесвам само на Домлян, но не съм купувала повече от 1.5 г и не знам как е като качество.

# 351
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Къде има турски магазин в София?

# 352
Джаста, имаш ли да снимаш кое точно турско масло? Последно взех едно турско за проба - ами беше отвратително, все едно съм си купила маргарин. Иначе от доста време взимам маслото на Била - едни жълти пакети, за сега все още не е развалено.

# 353

Направо са ужасни! Кремът има вкус на тебешир, сладък гнус, а бисквитите стават за трошене на пломби Simple Smile

# 354
Джаста, имаш ли да снимаш кое точно турско масло?
Аз съм го показала вече няколко пъти в темите, но ето това е:

На калъпи от по 1кг. и цена 16лв. Вземам за пореден път и е чудесно. Има и на разфасовки от по 250гр., но идва по скъпо. И аз като blue.angel го съхранявам във фризер. Режа на парчета, слагам в торбички и мятам във фризера. Когато ми трябва си вадя и държа в кутийка за масло в хладилника.

# 355
От малките магазинчета на производители също са хубави и маслото и кашкавала.

# 356
От малките магазинчета на производители също са хубави и маслото и кашкавала.

кои например? аз досега на хубаво масло в магазинче не съм попадала. все са някакви мандраджийски миризливи.

# 357
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Джаста, имаш ли да снимаш кое точно турско масло?
Аз съм го показала вече няколко пъти в темите, но ето това е:

На калъпи от по 1кг. и цена 16лв. Вземам за пореден път и е чудесно. Има и на разфасовки от по 250гр., но идва по скъпо. И аз като blue.angel го съхранявам във фризер. Режа на парчета, слагам в торбички и мятам във фризера. Когато ми трябва си вадя и държа в кутийка за масло в хладилника.
Откъде го купуваш?

# 358
От Варна, Турски магазин в района на Метро.

# 359
  • Пловдив
Няколко месеца сме с турско масло и също като другите режа на парчета и замразявам.В темата за похвалите прочетох за масло Жълтуша, взех за проба и много ни хареса.Даже повече от турското.Някъде към 21-2 лв му беше килограма.Взимах го от Лекси, във вакуумирано пакетче ~200 грама.
Да не е спам - "немско" масло никакво не купувам.Буквално маргарин все едно ядем.Като съм била на зор взимам 125 грама Верея.

Общи условия

Активация на акаунт