Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 500
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
От малките магазинчета на производители също са хубави и маслото и кашкавала.

кои например? аз досега на хубаво масло в магазинче не съм попадала. все са някакви мандраджийски миризливи.
Ракево например.

# 361
Джасте, че то във вашия турски голяма евтиния. В нашия маслото е 17.80 за килограм.
Така го нахвалихте, че взех една опаковка и аз, ама седи във фризера и чака ред.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 12:02 от Дидичка

# 362
Аз мислех, че са му вдигнали цената, но засега още държат фронта на 16лв. Наскоро взех два калъпа, един за мен и един за свеки. Обаче турския зехтин са го вдигнали и дори не го зареждат. Така ме е яд. Зареждаха чудни партиди с тенекии по 5л. на 4.80лв. за литър. Разкошен зехтин и наистина екстра върджин. Последно бяха заредили някакъв гръцки, взех за проба, някъде към 8лв. за литър, в трилитрови кутии, но не ми хареса. И дори мисля, че е фалшименто, ако и да пише, че е екстра върджин. Чини ми се, че само надписа му е екстра, а съдържанието примес.

# 363
Джасте,показаното от теб масло купувам от доста време.Тук цената му още варира 14-15 лв/кг.В единият магазин зареждат различни видове турско на калъп/килограм.Веднъж се подлъгах по едно,с много хубав жълт цвят.Няма да повторя,нищо общо с другото.Уж пак 82%,но все едно беше смесено с маргарин.И зехтина тук страшно са го вдигнали,45 лв е тенекията от пет литра.

# 364
  • до най-прекрасния мъж
И аз взимам същото масло. И други турски производители имат подобни разфасовки. Такова тип насипно не купувам. Взех и аз едно жълтичко, ми то маргарин отвсякъде. Не повторих. И при нас е 16 лв/кг показаното.

# 365
Моля кажете къде в Бургас има турски магазин и мога да взема такова масло. Моля модератор да не трие тези коментари, може да не са 100% по темата, но са полезни ✌️

# 366
  • София
Същото турско масло купих и аз от турски магазин в Монтана за 16.80. Но забелязах. че в калъпите с маргарин има по средата на турското име на маслото (М), което ми подсказа,че е маргарин.

# 367
М е от Мигрос, местна верига хранителни магазини.

# 368
Няколко месеца сме с турско масло и също като другите режа на парчета и замразявам.В темата за похвалите прочетох за масло Жълтуша, взех за проба и много ни хареса.Даже повече от турското.Някъде към 21-2 лв му беше килограма.Взимах го от Лекси, във вакуумирано пакетче ~200 грама.
Да не е спам - "немско" масло никакво не купувам.Буквално маргарин все едно ядем.Като съм била на зор взимам 125 грама Верея.
Откъде в Пловдив взимаш турското масло?

А за показаното по-горе "масло" и аз бях писала в тази тема, че е отвратително.

# 369
  • Пловдив
Авалон, ходим вече няколко пъти до Истанбул, че ММ си прави там зъбите и все взимаме.От Пловдив не съм взимала.Всъщност даже не знам къде има.

# 370
На ул. Иван Гавазов в Смирненски има магазинче със стоки от Одрин; пише, че продават баклави и др. сладки неща, препарати...все се каня да го посетя, за да видя има ли и зехтин, масло...🤔 Гледам, че излизат оттам едни доволни и усмихнати жени...😀

# 371
Да знаете, че в някои турски магазинчета не всички стоки са изложени и трябва да попитате. Grinning

# 372
Авалон, в Тракия има турски магазин. Кръстили са го "Одрин". В линка е на мястото на магазина за плочки Декор. Не е актуална информацията в Стрийт вю.

77 бул. „Освобождение“
https://maps.app.goo.gl/qCxiFBqUwxXvBc5j7

# 373
Благодаря ви и се извинявам, че се отклонихме от темата!

# 374
Моля кажете къде в Бургас има турски магазин и мога да взема такова масло. Моля модератор да не трие тези коментари, може да не са 100% по темата, но са полезни ✌️
Срещу Вик в " Славейков ", на паркинга до Бургас хляб в " Изгрев" и на 2 часа път от Бургас- в Лозенград 😉

Общи условия

Активация на акаунт