Какво повече НЯМА да купя - 20

  • 102 495
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • Мнения: 14 939
https://www.bg-mamma.com/?topic=1424753.new#new
Хайде дами, пренесете коментарите си за маслото в горната тема. Два дена оспамихте тук. Благодаря.

# 376
  • Пловдив
  • Мнения: 15 979


Не усещам никаква свежест, във вкуса на тази паста за зъби. Не бих повторила покупка на нея.

# 377
  • Sofia
  • Мнения: 29 067
Масло Верея -отвратително,бледо,с вкус и консистенция на гадни  маргарин и крем сирене 😤
Спанак в консерва/никога не бях взимала и няма да повторя,мразя неща в ламарина/,има неприятен мирис 😷
И двете неща от Т-маркет,веригата с вечно лъжливите промоции,подменени етикети с минала годност и несъответствия в цената на касата 😡

# 378
  • Мнения: 12 169
Всички български масла са отвратителни, купувам Президент, когато е на промоция и го прибирам във фризера.

# 379
  • Мнения: 50
Президент е хубаво масло аз с това масло слагам на малкия в попарата
Всички български масла са отвратителни, купувам Президент, когато е на промоция и го прибирам във фризера.

# 380
  • Sofia
  • Мнения: 29 067
Да кажа все пак за маслото Верея,че не го хвърлих,а реших да го пробвам и претопя на гхи.
Бяха 2х250гр. ...2ч.на слаб котлон,прецедих и беше 250гр. Половината е било вода 😤
Цветът е жълтеникав,има аромат на ядки,вкусно стана 😋

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 21:27 от Doli

# 381
  • Мнения: 12 169
Майка ми едно време, понякога купуваше т. нар. мандраджийско масло, което не ставаше за пряко ядене, защото имаше доста силна миризма. Препържваше го и обикновено го използваше за баница или за готвене. Предполагам, че е било нещо подобно на гхи - помня, че тя чакаше да стане една кафява утайка и тогава го махаше от котлона.

# 382
  • Sofia
  • Мнения: 29 067
И при това се получи кафяво по дъното на тенджерката,а отгоре нещо като каймак,което било лактозата.Прецедих го и с каймака  забърках едни бързи соленки

Сега го пробвах...доста понамирисва на...обор 😷 и е бледо и странно зърнесто....
Верея е вдясно,другото по-жълто гхи е от немско масло правено преди 1год.,то си е още вкусно 😋

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 21:37 от Doli

# 383
  • Sofia
  • Мнения: 29 067
Поредното”истинско”кисело мляко,което разлигави квасеното 😤



Има ли изобщо някое ,което да става за подкваса ?

# 384
  • Мнения: 1 880
За подкваса - само и единствено Боженци 4%. Друго не признавам. Вече над 5 години квася с него.

# 385
  • Sofia
  • Мнения: 29 067
Ще го пробвам и него 👍

# 386
  • софия
  • Мнения: 1 268
Поредното”истинско”кисело мляко,което разлигави квасеното 😤



Има ли изобщо някое ,което да става за подкваса ?

Да, има. Родопчанка Simple Smile

# 387
  • Мнения: 10 642
елби или направо закваска от елби.

# 388
  • Мнения: 2 682
Аз квася с Домлян 4,5 %(червена опаковка). Никога не се е лигавило квасеното след това.

# 389
  • Мнения: 1 980
Последните 2 млека, които купих бяха Боженци 4% и на Домлян някакво. И двете с вкус на лимонтузу. Не съм мега разбирачка, обаче абсурд това да е естествен вкус. Не знам вече какво да купувам.

Общи условия

Активация на акаунт