Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 504
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Домлян поне доскоро беше добро като вкус - нормален кисел вкус, нали е кисело мляко все пак.

# 391
Обичам млечна салата.Но в последно време сама си цедя млякото.Пробвам с различни марки.Домлян е една от тях,които,при цеденето се усеща,че има и друго,освен прясно мляко,в състава му.Няма да го купя никога повече.

# 392
Аз квася с Домлян 4,5 %(червена опаковка). Никога не се е лигавило квасеното след това.
Домлян 4,5% е едно от любимите ми кисели млека. Не съм купувала скоро, но...дано не са го развалини. И кашкавалът им беше доста хубав, бяха ни подарили преди време...

# 393
Пробвайте на Хармоника. Да по-скъпо е, Да пише, че е био-мио. Но и ДА поне е истинско. Според мен всички изброени по-горе марки от вас, с 2..3 изключения, са си тебешир и вода. Омръзна ми да купувам мляко и то да е някакво желе с бял цвят и вкус на нишесте.

# 394
И кашкавалът им беше доста хубав, бяха ни подарили преди време...
Този, който аз взимам, все още е хубав - за ценители с червен етикет. Големите разфасовки със син етикет също не са лоши. Разтапя се хубаво при печене и се тегли на конци като е топъл. От този със син етикет съм панирала и беше добре, не изтече в тигана.

# 395
Сос Болонезе от Лидл. Подлъгах се по цената и сравнително добрия състав. На практика обаче е някаква долнопробна смес с отчетлив вкус на евтин кетчуп. Едва ли ще купя каквото и да е било от тази серия.

# 396
Няма да купя повече фиде от Лидл от тяхната марка. В тъмнозелена опаковка е.
Вкусът е гаден, брашнян. Не си заслужава дори 0.99-те които платих за него.

# 397
  • Сф
Аз харесвам соса на Лидл. Може би е до вкус. Иначе като цяло съм съгласна ,че Лидл е боклучарник..

# 398
Няма да купя повече фиде от Лидл от тяхната марка. В тъмнозелена опаковка е.
Вкусът е гаден, брашнян. Не си заслужава дори 0.99-те които платих за него.
Лили, това ли е продукта:

Той се води от мека пшеница и сякаш се разварява по бързо.
Пп У нас се харесват лидълските сосове.

# 399
Още един от топ боклуците от Лидл.
Ето този "балсамов" оцет тяхна марка (кавичките не са грешка):

Купувала съм балсамов оцет от Била, тяхна марка с много добро качество и очаквах този да е подобен, но за съжаление това си е обикновен оцет с (ще използвам парфюмен жаргон) леки нотки на балсамико, но мнооого леки. Силно препоръчвам да избягвате този продукт!

# 400
  • София
Този оцет до преди време ставаше, последния който купих така си стои, но е за канала, потвърждавам.

# 401
Джаста Праста, да, това е фидето за което говоря. Наистина остнах разочарована от вкуса.

# 402
Спрях да купувам продуктите на Домлян след случай на удавена мишка в прясното им мляко (доставка в ДГ). Може и при доставчиците да е бил проблема, но не ми се рискува с нищо тяхно.

# 403
  • Mediterraneo
Точно показаният балсамико на Лидл ползвам в момента и нямам оплаквания, харесва ни много.
Няма да купя тампони ОБ! Половин час се опитвам да разопаковам тампон, със зъби, с нокти, ужас.

# 404
Няма да купя тампони ОБ! Половин час се опитвам да разопаковам тампон, със зъби, с нокти, ужас.
Те и не попиват напоследък... Лидълските са по-добре 🙄

Общи условия

Активация на акаунт