Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 227
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Кашкавал и сирене Дряново. Ужасни.

# 676
СБА ли го правят този номер или ЦБА Коме? До нас имам ЦБА Коме и ми се струват коректни, но може и аз да не се усещам. Гледам да пазарувам първият или вторият ден от промоцията, че тогава са им пресни плодовете и зеленчуците. Към края на промоцията са много зле.

# 677
  • оттам, откъдето започва България
Завиждам ви благородно, че може да се оплаквате от Т-маркет.

Лично аз бих искала да се включа в оплакванията, само и само да го имаме този магазин в града ни.
Посещавала съм го в друг град, знам, че не е най-коректният откъм посочени цени магазин, но пък има и интересни продукти, които в други магазини не мога да намеря.

# 678
"Внимавай какво си пожелаваш, може да ти се сбъдне" е малко работата. При нас имаше един магазин, беше ми далеч и не се вълнувах много. Но в един момент, не знам какво стана и изкупиха любима на всички ни местна верига. Сега са навсякъде, няма квартал без Т-маркет. И колкото и да ми е близо, избягвам го максимално.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 16:57 от 🧡 Clo 🧡

# 679
  • София
Салам Мелник на Меско. И него са развалили,  една желирана маса. Крайно време е и саламите да имат категория имитиращ продукт, когато имат под  х% месо или нямат,като млечните.

# 680
То отдавна в саламите няма само месо. На какво ли не съм се нагледала по етикетите - соеви протеини, грахови фибри, нишестета, пилешки кожички, колагени, емулсии... ум да ти зайде.

# 681
  • София
Имаме един колега от Т маркет дойде, от много висока позиция, обясняваше ми че доставчика за месо на Лидл, Кауфланд и Т Маркет е един. Обаче СБА и Т маркет си остават най-депресивните магазини за мен...

# 682
  • Sofia
И за Про маркет ми е същото усещане 🤨

# 683
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И за Про маркет ми е същото усещане 🤨
Тия имат избор на плодове и зеленчуци, поне.

# 684
  • София
В  т маркет вчера пак с техните долни номерца с лъжливи етикети 😤
корнишони на промоция 1,99,на касата 2,49...вода Девин 5л.,на етикет 2,19..на касата 2,49...и още много др стоки...😡
Направо повикайте управител, нека стане една хубава опашка и патардия. Те са длъжни да ги продадат на посочената цена.
Или по-добре да се купи и касовата бележка да се изпрати на КЗП, защото в момента корнишоните са обявени на тази цена 1,49 още 5 дни.

# 685
  • Sofia
Днес пак от т маркет 😁
Седи етикет на таблетките за миялна 19,99...на касата 35 🤨 върнах ги.

# 686
  • софия
Аз заплащам стоката на касата, след което се връщам в магазина и правя снимка на етикета и касовия бон. Казвам д се повика управител. Така въпросния/та ще се бави максимално много, че на вас да ви писне. След което казвате , че снимките ще бъдат до 2 мин изпратени на КЗП и пуснати де що форум има. Оказва се че управителят е на 2 метра от вас.
Докато просто 'връщате стоката' или се примирявате с разликата в цените, това ще продължава.

# 687
  • София
Последният път върнах продукт в Лили. Не бил на промоция, е защо има етикет със задраскана цена и друга по -ниска на рафта. Нямаше разновидност  от него за да има объркване. А предпоследния  път, пак в Лили,  касиерката ми беше чукнала продукт,които не съм взимала. Изморявам се да гледам бележки за какво ли не. Директно ходя на касата или информация, те да ходят да си проверяват каква е цената.

# 688
  • Пловдив
В Лили сигурно проблема идвя от персонала. Пазарувам от различне обекти в града от години и никога не съм имала подобен проблем.

Блудкаво ми е и повече няма да се купи

# 689
От тази марка съм купувала много хубави кафета. Трябва да прецениш какво търсиш - аз си купувам винаги 100% арабика. Ако обичаш по-силно кафе ще ти хареса смес от робуста и арабика. 100% робуста е много силно и горчиво. Арабиката понякога киселее, особено в германските кафета.

Общи условия

Активация на акаунт