Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 219
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Доли, днес забелязах интересна стратегия в Т-маркет🤪 Жената преди мен беше купила голяма кутия с вафли Ная- касиерката отиде да провери цената. Били намалени май само шоколадовите, а другите не (или обратното)...Жената беше взела от ненамаления вкус...🙄 В този магазин и аз не знам на колко трябва да си отварям очите...🤪
Но поне касиерката е ходила да провери. ММ купил от Кауфланд промоционална тоалетна хартия, ама вкъщи вижда, че вместо 5, е платил 8 лв и ходи да се кара. Обясняват му, че черният надпис е промоционална,  пък той сигурно е взел тъмносиния надпис, дето не е. Стана ми интересно и влязох в магазина да я видя тази работа. Не стига че едва се различават, ами омесени яко и то не от клиенти, защото разрових до дъното камарата и имаше от двата вида. Клиент такова смесване, чак до дъното на рафта с още два реда отгоре,  няма да направи.

# 691
Така е, но касиерката беше любезна, а и касите в нашия Т-маркет са много близо до рафта с вафлите.🙂
Но ме подсещаш за друг случай с тоалетна хартия- обаче с марка Фамилия, големи опаковки. Наредена на две различни места в магазина, на едното място ароматизираната, а на другото- неароматизираната бяла. Еднакъв брой ролки, но бялата в магазина беше на някаква цена с 3-4 лв може би повече, сравнена с цената на ароматизирания вариант. НО по брошура и дори по рекламата по тв мисля, че си пишеше "различни видове" и фигурираше само по-ниската цена...😉 И за разкош, също както се е случило и при вас, в следващите дни вече имаше и от двата вида Фамилия на едно място. ОБАЧЕ трябваше да се отиде и да се прочете задната страна на етикета, за да разбереш, че бялата Фамилия струва повече (23-24 лв срещу 18-19 лв за ароматизираната)...но насреща се виждаше само ниската цена, естествено...😉 Когато една зад друга са наредени две различни стоки, тогава е ясно, че за едната цената ще е на етикета отзад, обаче в другите магазини двата вида от тоалетната хартия Фамилия ги пускат на една цена- или пък на промо е само ароматизираната (но в редовния асортимент нямат големи опаковки от бялата Фамилия и човек не може да се подведе).

# 692
  • Sofia
Има едни уредчета в т-маркет за проверка на цената на всяка стока.Аз чак вчера ги тествах 🤣
Смятам там да проверявам вече за по-сигурно от лъжливите им етикети.
Но само с бар код става,при плодове и зеленчуци пак ще си лъжат 🤨

# 693
И на някои нехранителни стоки не хваща, но като цяло са просто чудесни!😃 Понякога дори на сканиращите машинки ме изненадва по-ниска цена (естествено, или липсва изцяло етикет с цена, или не е актуализирана)...😉

# 694
  • София
Веднъж се опитаха да ми обяснят, че промоцията изтекла, че било за друго вино...Само че етикетът и баркодът не лъжат, за разлика от служителите.
Накрая: "Ами да ви върнем парите или да ви го продадем на ниската цена". Избрах второто

# 695
  • Пловдив
От тази марка съм купувала много хубави кафета. Трябва да прецениш какво търсиш - аз си купувам винаги 100% арабика. Ако обичаш по-силно кафе ще ти хареса смес от робуста и арабика. 100% робуста е много силно и горчиво. Арабиката понякога киселее, особено в германските кафета.

Значи бих пробвала робустата.

# 696
Мисля, че Нова Бразилия е типичният пример за Робуста. На мен лично ми е много силно, аз предпочитам финия аромат на арабиката.

# 697
  • София
От тази марка съм купувала много хубави кафета. Трябва да прецениш какво търсиш - аз си купувам винаги 100% арабика. Ако обичаш по-силно кафе ще ти хареса смес от робуста и арабика. 100% робуста е много силно и горчиво. Арабиката понякога киселее, особено в германските кафета.
И аз съм доволна от арабиката на тази марка.

# 698
Оказа се, че продуктите на My day са от "Милки груп" и всичките им подфирми и подбрандове. Това са най-гадните млечни продукти, включително повечето им брандове са с мляко и суровини внос от Полша или директно внесени сирена и кашкавали от там. Не препоръчвам, с лошо качество и лош състав са.

# 699
Тези омекотители:

# 700
На Сано всичко ми е супер гадно и безлично. Няколко пъти съм пробвала различни продукти, щото във форума някои се кълнат в тая марка... За мен са супер зле.

# 701
  • Пловдив
На Сано всичко ми е супер гадно и безлично. Няколко пъти съм пробвала различни продукти, щото във форума някои се кълнат в тая марка... За мен са супер зле.
Може би откъм аромат да. Но аз ползвам от години само техен прах, Сензитив. Дакела ми и е алергичен и започва да се чеше от всичко друго, което съм вземала.

# 702
То да е само аромат, нищо не пере това чудо. Все едно са само намокрени и изплакнати дрехите.
Но явно има хора им харесва. Аз от 2005та насам няколко пъти от оу и уау съм купувала да пробвам, Еми даже не довършвам и пакета обикновено и си се чудя на акъла що се връзвам 😁

# 703
  • София
Преди години синът ми направи алергия от Сано и повече не съм купувала нищо на марката. Освен всичко не пере добре, ароматът не ми допада. Изобщо съм ги зачеркнала като възможност.

# 704
Аз не си бях и помисляла да купя нещо на Сано, но няколко влогърки/инфлуенсърки или там както се водят изразиха хиляди хвалебствия и то в различни периоди от време уж НЕ БИЛИ СПОНСОРИТАНИ, ама дали?! Та реших да пробвам. Ами никога повече няма да купя, дори нямам спомен евтин ли беше..

За сметка на това както бях писала в групата какво ще купя, изключително доволна съм от тези на Коколино, миришат наистина страхотно без значание кой аромат съм пробвала всички са супер ароматни, дълготрайни, запазват се и то от половин капачка, а аз по принцип обичам да прекалявам с омекотителя, но от този определено няма нужда да се слага повече.

Общи условия

Активация на акаунт