Какво повече НЯМА да купя - 20

• 105 062
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Не съм я виждала из обичайните ми магазини.

# 166
  • София
Има я,аз като я видя, си купувам,да има.В Кауфланд има.

# 167
Ще се оглеждам за нея тогава в К.

# 168
Здравейте, бих искала да попитам дали имате отзив за така наречените "автоматични метли" . Имам прахосмукачка, прахосмукачка робот, имам си и обикновени метла и лопатка, ама имам мерак и за такава. Иначе аз не бих си взела повече нищо от поредицата"Родна стряха" на Лидл, нищо, че са ми любим магазин. Веднъж взех сирене и вътре се точеха едни дълги лиги🤮Друг път взех на мъжа ми сланина, че много му се беше дояло. Имахме чувството, че е направена от мас и кожа.

# 169
  • Sofia
....взех на мъжа ми сланина, че много му се беше дояло. Имахме чувството, че е направена от мас и кожа.
А от какво да е сланината 😁

# 170
Сланината би трвбвало да е леко жилава а не съвсем да се стопи при печене,мм си взима понякога домашна,скоро имаше на Лидл и се чудеше дали да си купи не беше скъпа.Но е възможно да сте попаднали на менте сланина.

# 171
  • Варна
Купете си домашна сланина. В магазините е отвратителна.

# 172
Аз не обичам и не ям сланина, но съм купувала на баща ми и на мъжа ми паприкована сланина от Партньори и помня, че много я харесваха.

# 173
  • Сф
Аз ям доста сланина и на Лидл наистина е гадна. Досега най ми харесва от Кауфланд, насипна имаха на щанда със нарязани салами, но не чисто бялата, а тая с червения пипер.
Домашна не бих купила, освен ако не е от много близък човек. Въпреки ,че преди 2 години ядох една от махалата , хахаха , но боса ми е много близък И мас си бях взела. То ,кой ти гледа прасе на днешно време...

# 174
  • Варна
Фермерите гледат и продават. В месарските магазини също. Тези жилави обрезки от 1 см не са качествена сланина.

# 175
  • Сф
Фермерите гледат и продават. Тези жилави обрезки от 1 см не са качествена сланина.
Значи търсим фермерски пазар? За Сф питам. Била съм, но явно не в подходящото време на годината. Сега предлагат ли? Ще видя къде е следващия и съм там . Благодаря много, не съм се сещала!

# 176
  • Варна
В някои специализирани, месарски магазини също продават сланина.

# 177
  • Sofia
На  Меско паприкованата е хубава,с кожичка 😋

Да “похваля” това нещо,което не мога да определя на какво точно има вкус,но не и на кашкавал 🤮
В момента е на промоция в Т-маркет 😤

Преди 2-3седмици взехме 2 пакета и беше много вкусен,добре се рендосва и запича..
малкото парче е от него

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 12:07 от Doli

# 178
Най-много ми харесват краставичките на Тат.
ТАТ е турска фирма, и всичките им консервирани зеленчуци са хубави. Купувам си освен краставички и бамя и патладжан.

# 179
  • Бургас
Къде е логиката да изнасяме сол, а да не си я продаваме тук?
Аз си мисля,че си я купуваме,но като внос от друга страна!
Ние я изнасяме,друга страна я пакетира и пак я внасяме под друг ,,производител,,.

Общи условия

Активация на акаунт