Какво повече НЯМА да купя - 20

• 105 169
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
И от какаото вече пестят 🤨
Разлика почти няма ,само в грамаж и цена 😤

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 14:52 от Doli

# 181
Винаги съм мислила, че тия бисквити не са с какао, а с оцветители. На вкус не усещам какао.

# 182
На мен ми се струва, че да пакетираш навън толкова евтино нещо като солта не е оправдано. Но може би се преработва, за да стане гранулирана. Майка ми, докато беше жива, не даваше нищо украинско да се консумира, заради Чернобил. В това число и солта. Купувахме една българска, която ставаше на бучки, овлажняваше, понякога имаше и малко вкус на камък. После разреши израелската. Сега купувам каквато видя, но последната ми е много несоляща.

# 183
....взех на мъжа ми сланина, че много му се беше дояло. Имахме чувството, че е направена от мас и кожа.
А от какво да е сланината 😁
Тъй де, ама направо може да си я намажеш. Със сигурност не беше по реда си, все пак съм селско чедо.😂

# 184
И аз се записвам тук с черна точка за сиренето и кашкавала с марка "Елена".
Доскоро купувах и ми беше вкусно сиренето в кутия. Преди месец +  бях купила, падна ми се някакво свръх кисело и гадно на вкус (кисели неща по принцип обичам, но сирене такова за първи път опитвах). Във форума дори питах за съвет. Направих саламура със сода и го сложих, но така и не успя да ми стане вкусно и замина.
Преди 10на дни имаше кашкавал на промоция - купих. Пак същото дърво. Предните пъти много ни е харесвал на всички вкъщи, сега вкусът беше "странен".
За сега май само  киселото им мляко не съм го зачертала....

Тия продукти ме загубиха като клиент:

# 185
Не знам вече кое сирене не е кисело. Последното на Мандра Ситово е толкова стабилизирано с
лимонтозу, че едно парче стои близо три месеца в кутията със саламура. А е малка кутия и самото сирене
е 0.850 кg.
Лидълското (турско или гръцко беше) в кръглите кутии беше хубаво, но някой се оплака от лоша консистенция и скоро не съм опитвала. Замислих се, дали не приключиха вече с въпросната партида и пак да купя от него.

# 186
В момента ям насипно "Елена" и е супер. Прави ми неприятно впечатление, че на която и да е марка, малките разфасофки са с по-кофти качество, отколкото от пита или кофа.

# 187
Посоченият по-горе кашкавал Елена и аз се отвратих, купих от Кауфланд и им го върнах. Правят ни на идиоти българските производители.

# 188
Аз се чудя с какъв акъл пускат провалените си партиди? Не вярвам да е случайно и да не са наясно какво експедират.
Години харесван продукт и изведнъж попадаш на кофти партида - ами няма да повторя, или доста ще се
замисля за следващ път.

# 189
  • Г. О.
И ние купихме кашкавал Елена, вакуумиран, от Кауфланд. Вкъщи имах останал малко кашкавал Елена от големите пити, купуван от витрината за обслужване в Кауфланд. Еее, казвам ви, разлика от земята до небето (в полза на този от витрината). Сирене Елена купихме преди две седмици, пак от витрината им - много ни хареса, чудесен вкус. Това в кутия не ни допада. Една и съща марка, а качеството е коренно различно.

# 190
Точно провалени партиди са идеални за пускане на промоция във веригите. Вече видя ли намаление по-високо от 25% се замислям.

# 191
  • София
Аз взимам сирене от вакумираната Елена, случвало се е някоя странна партида, но на други марки по-често ми се случва. Насипното е най-добре, но нямаме наблизо.

# 192
  • София
Точно провалени партиди са идеални за пускане на промоция във веригите. Вече видя ли намаление по-високо от 25% се замислям.
От собственик на магазин съм чула
Ще го пуснем на примоция и ще го разграбят веднага, нищо че не е хубава стока!

# 193
  • до най-прекрасния мъж
Сиренето в кофи е в саламура и зрее допълнително, докато седи в кофата. Големите пити кашкавал също зреят по друг начин от малките, вакуумирани. Не е до партида, винаги е било така. И от магазин съм купувала от пита, и директно от мандра съм взимала от една и съща партида цяла пита и отделно вакуумирани парчета, разликата е от земята до небето. Сигурна съм и за технологията, и за млякото, че са едни и същи, защото познавам хората, от които съм вземала и не биха ме излъгали. Просто процесите на зреене са различни, затова продуктът е различен.

# 194
За мен поне е сигурно, че повече кашкавал Елена няма да купя. Щом са готови да жертват години на пазара с негодни партиди, ги зачерквам. И колкото повече потребители им потърсят сметка, ще си помислят дали да си пуснат "на промоция" партидата за брак на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт