Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 644
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Чопър на ток си имаме, доволна съм. Но майка ми искаше нещо без кабел...

# 286
  • София
Чопър без кабел има -издърпва се едно въженце и така се завъртат ножовете.

# 287
  • София
Не го видях в сайта на WMF.
Купен е от физически магазин. За съжаление нямат целия асортимент в сайта си, поне по мои наблюдения.

# 288
Чопър без кабел има -издърпва се едно въженце и така се завъртат ножовете.
Да, знам, но на майка ми това и' се виждаше по-лесно...Ама е с тъпи ножове специално този модел😄

# 289
  • софия
От Бг Старбъкс си взимам пакети с кафе понякога. Напитките с много мляко, добавки и т.н. и на мен не ми допадат, защото ги правят много воднисти. В Щатите си е класика и винаги го посещавам, когато пътувам до там. Има разлика да ви кажа.
От по-известните вериги, най-много ми харесва кафето в Green Deli.

Никога нищо не връщам, директно изхвърлям, което си е пари на вятъра.

# 290
Нещо са развалили кроасани с масло в Била,преди ми бяха фаворит,в сравнение с другите вериги,сега са много по-сбити и миришат на гранясал маргарин.Мислех,че е проблем в конкретния магазин,на другия ден минах през друг филиал и пак същото впечатление.

# 291
Мисля, че кроасани и други тестени изделия се правят другаде и се карат замразени и пекат на място. Такае е логично навсякъде да бъдат еднакви.

# 292
Белла правят почти 90% замразените кроасани и хлебчета в хипермаркети и бензиностанции.

# 293
Белла правят почти 90% замразените кроасани и хлебчета в хипермаркети и бензиностанции.
Това може да ме откаже да ги купувам съвсем.

# 294
  • Варна
Филтрираща кана на Филипс

# 295
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Филтрираща кана на Филипс

Понеже е движеща се част и е от лека пластмаса, когато се натрупа малко мръсотия - независимо от водата и филтрацията, спира да се движи свободно това капаче и подлива по показания начин.

Мия усърдно с една много малка четчица, която ми е от комплект стъклени сламки за пиене...

Та пробвайте да разглобите и да изтъркате хубаво по ръбчетата... Дано обясних добре. Simple Smile

# 296
  • Варна
Благодаря, ще опитам! Ние няколко години си ползвахме на Брита и не се е случвало подобно нещо, но решихме да я сменим и това стана след 2-3 месеца употреба. People Information Desk Person

# 297
При мен пък става същото с Бритата Sad

# 298
И при мен се получава същото с Брита. Трябва да се чисти старателно около капачето.

# 299
Имам някаква такава кана, но ми е най-вкусно да си пия ледена вода от чешмата. Стои ми най-отпред и не се сещам да я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт