Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 443
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Т-маркет търсят нови помещения с атрактивно местоположение...по друг начин май беше формулирано, но явно ще отварят още обекти. Аз като вляза в магазина до нас, имам чувството по-скоро, че ще затварят...🤭
По Коледа какви опашки се виеха пред топлата витрина в един от обектите им... Влязох набързо да купя нещо дребно, и бях изумена, колко много хора купуват готова храна от там.

# 436
Аз визирам по-скоро празни рафтове, беден асортимент, объркани или разменени етикети и други подобни. 😃
На топлата витрина в близкия до нас магазин има обикновено доста хора, но нашият магазин преди беше Триумф и беше доста добре разработен, готвеха много вкусно (не знам дали са запазили част от персонала в кухнята).

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 01:23 от dolce miele

# 437
  • София
Тмаркет са целите за темата, пълен абсурд е тази верига. До нас събориха Фантастико, Тмаркет остана почти единствения по-голям магазин и пак за нищо не става. Плод-зеленчука трагедия, хлебчета като камъни, персонал супер бавен и нелюбезен. Топла витрина не съм пробвала, съвсем умишлено.

# 438
Искам само да спомена защо в лидъл промоции валидни от понеделник се отчитат и в неделя, а в Т-маркет - не. До колкото съм влизал в Т-маркет те имат още хартиени етикети на цени, докато лидъл например вече са изцяло с електронни и се въвеждат от компютърна система, което пък автоматично сменя цената, която ще се маркира и на касата Simple Smile

# 439
За Т маркет новата седмица започва от вторник. Тяхните брошури са от вторник до понеделник.

# 440
Преди имах Т маркет относително близо до нас, но го замениха с Фантастико, за което въобще не съжалявам. Имала съм някои попадения в ТМаркет, но не бих разчитала за ежедневен пазар.

# 441
Т маркет води личната ми класация по лоша организация , което според мен се дължи на ниското заплащане с което привличат некачествен персонал. Постоянно се натъквам на различия в цените по етикет и тези на каса. Няколко пъти сигнализирах управител ( и трите пъти реакцията им  беше да се откажа от продукта, вместо да си коригират грешката или да предложат компенсация), но не съм от типа хора които се разправят и гледам да избягвам да пазарувам там , освен ако нещо от брошурата не ме привлече, но определено меса и приготвена храна не купувам .

# 442
В Т Маркет има и голямо текучество на персонал, то просто е смешно - всеки път на касата е нов човек. Та няма как да са организирани, те докато навлязат в работата и напускат, явно условията на труд не са особено добри.

# 443
Искам само да спомена защо в лидъл промоции валидни от понеделник се отчитат и в неделя, а в Т-маркет - не. До колкото съм влизал в Т-маркет те имат още хартиени етикети на цени, докато лидъл например вече са изцяло с електронни и се въвеждат от компютърна система, което пък автоматично сменя цената, която ще се маркира и на касата Simple Smile

Не е това. Цената важи за стоки, които не са в асортимента. Ако искаш да си купих стока, която се предлага постоянно, и е в промо от понеделник - в неделя ще излезе на редовна цена. Гаранция

# 444
Имах много полезен навик, който напоследък забравих, винаги след каса да отделя половин минута и да разгледам бележката. Дори понякога се връщам в магазина да проверя какво точно съм видяла. Ако се окажа права, ги моля да проверят моите притеснения, прекъсвам и работата, вярно, но ми обръщат внимание и уточняваме.

# 445
Повече никога готова кайма от Била. Ужким в срок, но в изключително гаден вкус и миризма.

# 446
Повече никога готова кайма от Била. Ужким в срок, но в изключително гаден вкус и миризма.
Готова кайма отникъде, не само от Билла. Това ми е един от малкото принципи в пазаруването 😀

# 447
Тази кайма е ужас... Става сива и мирише ужасно !!!!

# 448
Аз от 100% свинска съм доволна. Смес наистина е намирисвала.

# 449
Готова кайма отникъде, не само от Билла. Това ми е един от малкото принципи в пазаруването 😀
Също от десетки години не купувам и не консумирам готова кайма, само смляна пред мен. Но напоследък си правя сама от парченца месо в чопъра вкъщи и така я готвя.

Общи условия

Активация на акаунт