Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 403
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Над 15 години купувах единствено кашкавал Равногор.
Зимата пак взехме 5 килограма, директно от мандрата - ужасен Rage Реших, че просто се е случила кофти партида и наскоро взех отново, но този път само 2 опаковки от по около 500 грама - същата работа... Много, много се ядосах Rage

Ако имате препоръка за добър кашкавал (района на Пловдив +/- 50-60 км в радиус), много ще се радвам ако споделите, защото вече 3 пъти купувам различни марки и никоя не ми харесва Rolling Eyes

# 526
  • Sofia
Казахте ли им за разликата във вкус/качество?
Ако взимам директно от мандра бих им споделяла за нередности.
5кг са си доста ... 🤔

# 527
  • Пловдив
Естествено - и на място, и по телефон- за съжаление - само празни приказки.
Много, много се разочаровах, защото масло и кашкавал от повече от 15 (може дори и 20 да са Rolling Eyes ) години купувахме само техни, независимо дали от мандрата или тук от веригите Rolling Eyes Млечните продукти вкъщи са на особена почит и сега съм в шах, защото не мога да намеря заместител на този кашкавал Sweat
От маслото за щастие имам още около 2 килограма във фризера, след това ще го мисля и него

# 528
За съжаление с голяма част от марките е така - произвеждат качествен и вкусен продукт докато се наложат на пазара , след това разчитат на ...
и аз не знам на какво, защото като усетиш разликата и не повтаряш.

# 529
  • София
Купувайте си турски. Там няма грешка,какъвто и да купите.

# 530
Много често купувам турски. Хубав е. Даже научих и майка ми да взема такъв.
От българските съм доволна на "Елит" вакумиран. Досега не ме е разочаровал. Вземам и тяхното сирене, смес с биволско. Всички вкъщи го одобряват.

# 531
Sweet_maniche,на Кутела и Върбина кашкавала много харесвам аз.Макар че последните партиди,които взимах от Кутелския,не бяха като едновремешните.В Пловдив поне има доста специализирани магазини за млечни продукти,защо не пробваш там някои марки?Все някой, предполагам,ще се доближи до желаният.
И аз харесвам турските хранителни,но кашкавалът им не е моят.Техен взимам само за пици.

# 532
  • до най-прекрасния мъж
Пробвай Домлян, вкъщи много го харесваме. Вземам този:

Става и за запичане, и така да си го хапваш.

# 533
  • Варна
Първо се сапознайте с реалния състав на турските стоки. Имитиращи и нискокачествени продукти. Рекламира се и "масло", което е маргарин.
Подкрепям добрата оценка за "Домлян".

# 534
Първо се сапознайте с реалния състав на турските стоки. Имитиращи и нискокачествени продукти. Рекламира се и "масло", което е маргарин.
Абсолютно! Турците са известни с това, че не спазват почти никакви стандарти и голяма част от продукцията им е на ръба на закона. Само като се сетя колко пъти техни плодове и зеленчуци са хващани с пестициди и нитрати в пъти над нормата...
Добре, че не покриват голяма част от изискванията на ЕС и млечните им продукти не присъстват на европейския пазар. Говоря за официален внос.

# 535
  • софия
В подкрепа на хубав кашкавал...две ръце вдигам за Добруджански гьобек на Родна стряха ( Лидл ) уникален!

# 536
Абсолютно! Турците са известни с това, че не спазват почти никакви стандарти и голяма част от продукцията им е на ръба на закона. Само като се сетя колко пъти техни плодове и зеленчуци са хващани с пестициди и нитрати в пъти над нормата...
Добре, че не покриват голяма част от изискванията на ЕС и млечните им продукти не присъстват на европейския пазар. Говоря за официален внос.

Всъщност сте много прави, наскоро се зачетох на мекото сирене, което купувам от турския магазин/май на всяка турска стока има бял етикет с превод на български език/ и ми направи впечатление:

1. Пише си имитиращ продукт, което ме натъжи малко
2. Най-тъжната новина за мен - всъщност внос от Холандия и турците просто слагат тяхна си метална кутия сигурно.

# 537
Пробвай Домлян, вкъщи много го харесваме. Вземам този:

Става и за запичане, и така да си го хапваш.

Дали сме случили кофти партида, но веднъж взех и не повторих. Отделно, че беше с 30% по-висока цената му. Млякото им също ми е в черния списък.

# 538
  • Sofia
Само на “промоция”взимам Домлян 🤑
В повечето магазини кашкавал и сирене вече са над 25-30лв 🤨 ,ест.няма гаранция за качество 😤

# 539
За кашкавала:
Скрит текст:
От време на време в Лидл пускат едни големи пити от около 2 кг. и е чудесен. На мен ми е много и си го нарязвам и замразявам. После три месеца си го ядем. Но е чудесен и последни беше на цена около 26 лв. за пита. (13 лв. кг.)

Общи условия

Активация на акаунт