Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 256
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
"Течен шоколад" Danette, купен от турски магазин, освен че е отвратителен на вкус и нито се втвърдява , нито се разтапя.Иначе Нутела от турския магазин е много хубав.

# 646
  • Sofia
Пушена риба от Берьозка.
Мм я взел,не запомнил каква е.От голяма риба е,с дебела кожа,месото е светло,но е като гума,жилаво и не се дъвчи 🤮

# 647
  • Пловдив
Зависи от сайта. От фешън дейс мисля, че последно няма преглед/тест, но никога не сме имали проблем с връщането.

# 648
  • софия
От Берьозка хубава пушена риба не съм купувала. И не правя повече експерименти. Най-хубавата пушена и друга обработена риба, която купувам е от от щанда в Халите и от Капитанска задруга.

# 649
Направих разядка от тиквички с тази извара и изхвърлих всичко.Изварата е отврат

# 650
Възможно ли е да не е съхранявана правилно? Аз съм много доволна от тази извара и напоследък ползвам само нея.

# 651
Възможно ли е да не е съхранявана правилно? Аз съм много доволна от тази извара и напоследък ползвам само нея.
Беше отврат,сладнееше и имаше  странен вкус

# 652
И аз харесвам олимпус извара.

# 653
И аз съм попадала, макар и рядко, на кофти партида сирене на Костови. Сега ООД, а преди години СД Костови. Прави впечатление, че все по-често се случва, откакто се смениха поколенията в управлението на фирмата.

Пак ще кажа и в тази тема, за млечните, сирене, кашкавал, извара....колкото и да е перфектно едно производство, гафове стават. Но защо трябва да се пробутват такива "сбъркани" продукти на прИмоция по хипермаркетите, не знам.

# 654
Да ви кажа всички извари ми сладнят.
И то прекалено, като десерт са, а не солен продукт. Олимпус и аз съм нацелвала и добри и лоши партиди. После престанах да купувам.

# 655
Аз също съм доволна от изварата на Олимпус.

# 656
На "Олимпус" харесваме само насипната от витрина, в кофичка- не, на вкус е различна.

# 657
  • София
Изварата сладни, ако не е подправена. Все пак има лактоза. Така че малко е въпрос на вкус.
Аз опитвам продуктите преди да направя с тях каквото и да е. Въпреки, че наскоро изсипах едно доматено пюре без проба, то пък сякаш беше концентрирано, с доста интензивен вкус. За пръв път го ползвам, турско на ТАТ

# 658
На Маджаров киселото мляко 3,6%. За мен е голям киселчок. 🙄

# 659
На Маджаров киселото мляко 3,6%. За мен е голям киселчок. 🙄
На Маджаров нищо не е хубаво

Общи условия

Активация на акаунт